Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Goran Brašnić, trener golmana, je bio upisan kao treći golman za utakmicu protiv Poljske. I to je donekle razumljivo jer je Asmir prije toga napustio okupljanje. Ne znam šta je razlog za ovo večeras, nije valjda da nisu pozvana tri golmana.
I naravno, ključ svega na vrhu tweeta ili čega već: Asmir Begović liked
Bio sam na njegovoj strani kad ga je Robi izostavljao, ali ovo sad je cirkus, bilesi se vidi da mu nešto nije pravo. Šehić je trenutno bolji golman od njega i nije mi jasno zašto mu je to problem. Iskreno, nije nikad bio tolika zvijezda kolika očigledno umišlja da jeste.
Lajkati ovakve tvitove je dno dna. Volio bih ga vidjeti da se u klubu ovako pobuni, letio bi naglavačke.
Didier wrote: ↑15/11/2020 09:44
Asmir svako malo napusti ili propusti okupljanje.
Bio sam na njegovoj strani kad ga je Robi izostavljao, ali ovo sad je cirkus, bilesi se vidi da mu nešto nije pravo. Šehić je trenutno bolji golman od njega i nije mi jasno zašto mu je to problem. Iskreno, nije nikad bio tolika zvijezda kolika očigledno umišlja da jeste.
Lajkati ovakve tvitove je dno dna. Volio bih ga vidjeti da se u klubu ovako pobuni, letio bi naglavačke.
Je li ti ne vidis nista lose u tome sto uhljebi nisu bili sposobni pozvati tri golmana?
Je li ti ne vidis nista lose u tome sto uhljebi nisu bili sposobni pozvati tri golmana?
Pozvali su tri golmana, ali se jedan povrijedio. Ne znam šta ti tu nije jasno.
Četvrti koji je inače tu je uvrijeđen i povrijeđen.
Kontas da se naknadno (kad se onaj povrijedio) za druge utakmice mogao pozvati jos jedan golman, npr. iz premijer lige? Da se nekome da šansa. Sigurno bi značilo bilo kojem golmanu da dobije poziv, međutim uhljupima mrsko, znaju da ima svakakvog svijeta, kojem nece smetati njihov nerad, a i da hoce briga ih. Begović je posebna prica. Nebitan, ali eto cim ima priliku nesto kenja, mada u ovom slučaju je u pravu.
Kako nisu??? Sehic, Piric i Buric! Jesu li to tri golmana???
Vidi terena, vidi stadiona. Kad cemo mi ovo imati. Ili bolje pitanje, hocemo li ikad ovo imati.
MI nećemo ovakav stadion imati nikad, jednostavno smo nesposobni. Stadion od 30000 gledalaca, košta neki 40 Mio. Eura. Pogledaj wwk Arena Augsburg... U Bosni bi trebao biti jeftiniji, radna snaga, materijal medjutim ispao bi skuplji kad se svi utale.
turbofolk wrote: ↑15/11/2020 16:26
Do kartona smo bili bolji od Poljske. Doduše imali smo zdravog kapitena. Večeras po prvi put strahujem od nekog poniženja.