Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šta ima malo da je trunku više duboko bilo udavio bi ga.
Nije slucajno da napada Izzi u pravu si prvo je počistio cijelu diviziju i sad želi da bude double champ što je izjavio još prije 2 godine sigurno isto toliko i traje prepucavanje s Jonesom..
I da tad nije htio da se bori vec je htio dodatno raditi na takedown defense prošlo je dosta vremena od tad i sad gledamo napad na 2 pojas.
Ponavljam da je Jones tu borio bi se s njim pošto nije gledamo ga protiv poljaka, a Jones nakon avanture u HW ide opet dole garant i gledamo borbu s Izijem sasvim sigurno.
90minut wrote: ↑02/11/2020 07:53
Covjek prica o obaranju. Tako sam ga bar shvatio.
A sto se tice giljotine nije bio niti jedan momenat koji je kritican. To ti je igra macke i misa.
Za to ti treba neko kao Werdum da ga uhvati kao Fedora izvan primea.
Khabib Nurmagomedov about Poirier’s guillotine
“There was never a moment when I thought that it’s all over. It wasn’t critical. The first guillotine attempt (it happened about a minute until the end of the 2nd round) he got me very well and it was very deep but I was able to get out of it. It’s something I expected because I’ve seen all of his (Poirier’s) fights and he attempted guillotine in his previous fights. But in the second attempt (in the 3rd round) I purposely gave up my neck because I knew he was very tired and that he would spend even more energy trying to finish the submission. That was part of my game with him…”
90minut wrote: ↑02/11/2020 07:53
Covjek prica o obaranju. Tako sam ga bar shvatio.
A sto se tice giljotine nije bio niti jedan momenat koji je kritican. To ti je igra macke i misa.
Za to ti treba neko kao Werdum da ga uhvati kao Fedora izvan primea.
Khabib Nurmagomedov about Poirier’s guillotine
“There was never a moment when I thought that it’s all over. It wasn’t critical. The first guillotine attempt (it happened about a minute until the end of the 2nd round) he got me very well and it was very deep but I was able to get out of it. It’s something I expected because I’ve seen all of his (Poirier’s) fights and he attempted guillotine in his previous fights. But in the second attempt (in the 3rd round) I purposely gave up my neck because I knew he was very tired and that he would spend even more energy trying to finish the submission. That was part of my game with him…”
Ma laž hoce da predstavi da je bio u kontroli što je daleko od istine uhvatila ga je bila panika u jednom momentu, al' je prevladao umor ipak.
Tad kad su pocela prepucavanja između njih dvojice sjecam se baš jasno je rekao Adesanya da ce mu trebati još nekoliko borbi prije nego se bude borio s Jonesom.
Tih nekoliko je prošlo u prijevodu njegove zamišljene 2 godine da se digne na veci level i sad je vjerujem na njemu.
Samo znamo svi da je jedno borba u stojci nešto potpuno drugo na parteru i pokazalo se da je Adesanya ranjiv itekako i u pravu si neko kao Jones bi ga kao lutku bacao.
90minut wrote: ↑02/11/2020 08:11
Ma laž hoce da predstavi da je bio u kontroli što je daleko od istine uhvatila ga je bila panika u jednom momentu, al' je prevladao umor ipak.
koliko se sjećam čim ga je ufatio u prenosu rogan je rekao da mu je to greška protiv khabiba... možda se pogrešno sjećam davno je bilo....
koliko se sjećam čim ga je ufatio u prenosu rogan je rekao da mu je to greška protiv khabiba... možda se pogrešno sjećam davno je bilo....
Ma ne objasnjavaj ovom 90minuta liku dzaba. On sve zna.
Ma ne objasnjavaj ovom 90minuta liku dzaba. On sve zna.
Joj ti si baš poceo smarati hajde jednom, hajde pet puta samo fatati se za svaki moj post kao dijete za cuclu nije to sigurno slucajno znaš i ti sam koliko si nedorastao..
" Crabtree "
Bilo je uzbuđenja u njegovom glasu u jednom momentu kad se Khabib nije izvukao na vrijeme i ostao je nekoliko sekundi u istom polozaju što nije niko ocekivao.
Eh sad ako stvarno vjeruješ da je pustio da ga neko guši jer je toliko samouvjeren u pobjedu onda ok ja cu ostaviti samo ovo ovdje.
12.01
I pažljivo gledaj da je stvarno tako kao što Khabib prica ostao bi u istom polozaju i cekao bi da se ovaj istroši vec ne ocito je da mijenja poziciju da olabavi jacinu stiska.
Ako ovo neko ne vidi pored svojih ociju onda ne znam šta da mu kazem.
Erslan je ok nadam se da će pobijediti,Pejić iritantan lik sjetim se da je kod Petraka pričao da je sparingovao sa Poirierom i da su bili bara bara
Ovaj hrvatski Argentinac je simpatičan lik ali ne znam kakav je protivnik.
Erslan je ok nadam se da će pobijediti,Pejić iritantan lik sjetim se da je kod Petraka pričao da je sparingovao sa Poirierom i da su bili bara bara
Ovaj hrvatski Argentinac je simpatičan lik ali ne znam kakav je protivnik.