Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

murga225883

#38351 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by murga225883 »

bandit_mo wrote: 28/10/2020 09:52
murga225883 wrote: 27/10/2020 20:27 Jel ok ako muskarac zeli suport u zeni.
Ono kao da bude negativan I da ona njega tjesi I daje mu podrsku, a ne samo musko zensku.

Da li je to normalno I muzevno?

Znam da zene vole da imaju suport u muskarcu a sta je sa muskarcima kojima tteba "psiholoski support. Npr on je pesimist a, ona optimist.
Ovo ne ide. Dosadit će joj vječita kuknjava i negativa. Govorim iz iskustva.
No da povremene psihičke padove, trenutna loša stanja, naravno da mu treba pružiti podršku.
A cek ako je ona vjeciti pesimist prihvatljivije je?
sikstinajn

#38352 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by sikstinajn »

Koliko brojeva iz imenika vašeg mobitela znate napamet?- priupita sikstinajn grickajući svoje uredno podsječene nokte.
snijeg_led

#38353 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by snijeg_led »

Nula, odgovorila je snijeg i led grickajuci svoju savrsenu rum plocicu :roll:
cendlerbing

#38354 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by cendlerbing »

sikstinajn wrote: 01/11/2020 20:10 Koliko brojeva iz imenika vašeg mobitela znate napamet?- priupita sikstinajn grickajući svoje uredno podsječene nokte.
Od najbolje prijateljice (zato što je prejednostavan) i svoj.
BJB

#38355 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by BJB »

Znam 20-23 passworda, sve više od 8 karaktera.
BJB

#38356 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by BJB »

slova, cifri, brojeva..characters
Sherbett, brzi mi prsti od pameti :D i sve različite..jedna je PerfumeFree10pcs, Blink182, FuckUApple9614 itd..i tako 30 passworda...OVe tri mijenjam jer sam paranoidna..
Sydnor

#38357 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Sydnor »

Prije cijelog ovog urnebesa sa pandemijom dogodio mi se prekid veze, to je bilo u martu i bukvalno danas je veza pukla, a sutra su počeli ljudi oboljevat a za par dana policijski sat i tako da u svoj toj frci nekako sam osjećanja i sve vezano za to ostavio po strani, ignorisao i na silu prigušio. Naravno da nije prošao dan da o bivšoj djevojci nisam mislio ali činilo mi se da to podnosim bolje nego što sam očekivao jer iako 30-te polako kucaju ona mi je bila sve prvo. Zaista sam mislio da me je Bog sa njom pogledao i bio sam jako sretan no određeni problemi, pogotovo na poslu, su uspjeli da utiču na mene i ja sam se polako udaljio. Osjetivši tu bezperspektivnost dugo je pokušavala da razgovora sa mnom, da mi da do znanja gdje je problem ali ja sam se povlačio sve više u sebe. Imala je svako pravo da prekine.

Prije mjesec otprilike moja osjećanja su se intenzivirala ili da bolje kažem sustiglo me sve ono što sam od marta potiskivao. Gušim se od suza, mislim na nju, ne mogu sebi oprostiti sto sam je povrijedio i sto sam je izgubio.

Stupio sam u kontakt sa njom gdje je najnormalnije razgovarala sa mnom i sve i nakratko mi je to pomoglo no saznanje da je nastavila i da ima novog partnera me je slomilo kao ništa dosad.

Ne znam zašto, je li zato što sam mislio da smo imali nesto posebno, da je ona prava itd. No osjećam se slomljeno, pregaženo.

Da mi je neko govorio da emocionalna patnja može ovoliko fizički da boli rekao bih mu da je budala. No, ja danima ne mogu ni jest ni spavat, imam bolove u prsima. Prebolovao sam koronu i nije mi ovako bilo.

Kako dalje, kako preboliti, kako zaboraviti?
Ljudi moji, šta da radim. Ja ne funkcionišem mjesec dana, idem na posao i plačem pa se smirim, pa mi krenu suze pa zadržavam na silu da me ne zajebavaju, raspadam se... kao da lebdim i gledam olupinu od čovjeka kako životari.

Mogu i odg muškarci, ne samo žene.
Cijenio bih samo da ne podjebavate i ne okrenete na šalu. Stvarno mi nije do toga.
murga225883

#38358 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by murga225883 »

Sta cura misli ako npr sutis u busu a sjedis kod nje a ne progovoriš ni jednu?

Da li je gore samo šutiti ili je bolje pozdraviti neku djevojku, pa se nabaciti.

Ja sam nekako stidljiv tip i ne javljam se rijeko kojoj djevojci jer smatram da je to neugodno i meni i njoj.

Da li je dobro kao muskarac izaci u disko sam i uopce izaci (nekako sve mislim gledat ce na mene kao na cudaka) :shock: pa ni ne izlazim, jesma prije kad sam imao drustvo to se sve rasulo sad.
moonca

#38359 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Image

.Ne znam sta si pogrijeshio..da ucini sta si i slutio..... i da je obavila 'normalan' razgovor s tobom i jos je u novoj vezi- :shock: kad prije... :zoka:
.. sta da radish ----.. pa, sto vec i radish--- placi -- josh koji dan, i ok si... :thumbup: .. mozes setati u slobodno vrijeme, - obavezno s maskom...
moonca

#38360 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

murga225883 wrote: 13/11/2020 19:29 Sta cura misli ako npr sutis u busu a sjedis kod nje a ne progovoriš ni jednu?

Da li je gore samo šutiti ili je bolje pozdraviti neku djevojku, pa se nabaciti.

Ja sam nekako stidljiv tip i ne javljam se rijeko kojoj djevojci jer smatram da je to neugodno i meni i njoj.

Da li je dobro kao muskarac izaci u disko sam i uopce izaci (nekako sve mislim gledat ce na mene kao na cudaka) :shock: pa ni ne izlazim, jesma prije kad sam imao drustvo to se sve rasulo sad.
. jao murga.... :-) misli kako da prekine sutnju... :-D aaa, nemoj se nabacivati- prebit ce te.. :oops:
murga225883

#38361 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by murga225883 »

moonca wrote: 13/11/2020 19:54
murga225883 wrote: 13/11/2020 19:29 Sta cura misli ako npr sutis u busu a sjedis kod nje a ne progovoriš ni jednu?

. jao murga.... :-) misli kako da prekine sutnju... :-D aaa, nemoj se nabacivati- prebit ce te.. :oops:
Najgorr kad se dopisuju na mob odnah mislim sa momkom se dopisuje.
alexz

#38362 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by alexz »

Sydnor wrote: 13/11/2020 19:16 Prije cijelog ovog urnebesa sa pandemijom dogodio mi se prekid veze, to je bilo u martu i bukvalno danas je veza pukla, a sutra su počeli ljudi oboljevat a za par dana policijski sat i tako da u svoj toj frci nekako sam osjećanja i sve vezano za to ostavio po strani, ignorisao i na silu prigušio. Naravno da nije prošao dan da o bivšoj djevojci nisam mislio ali činilo mi se da to podnosim bolje nego što sam očekivao jer iako 30-te polako kucaju ona mi je bila sve prvo. Zaista sam mislio da me je Bog sa njom pogledao i bio sam jako sretan no određeni problemi, pogotovo na poslu, su uspjeli da utiču na mene i ja sam se polako udaljio. Osjetivši tu bezperspektivnost dugo je pokušavala da razgovora sa mnom, da mi da do znanja gdje je problem ali ja sam se povlačio sve više u sebe. Imala je svako pravo da prekine.

Prije mjesec otprilike moja osjećanja su se intenzivirala ili da bolje kažem sustiglo me sve ono što sam od marta potiskivao. Gušim se od suza, mislim na nju, ne mogu sebi oprostiti sto sam je povrijedio i sto sam je izgubio.

Stupio sam u kontakt sa njom gdje je najnormalnije razgovarala sa mnom i sve i nakratko mi je to pomoglo no saznanje da je nastavila i da ima novog partnera me je slomilo kao ništa dosad.

Ne znam zašto, je li zato što sam mislio da smo imali nesto posebno, da je ona prava itd. No osjećam se slomljeno, pregaženo.

Da mi je neko govorio da emocionalna patnja može ovoliko fizički da boli rekao bih mu da je budala. No, ja danima ne mogu ni jest ni spavat, imam bolove u prsima. Prebolovao sam koronu i nije mi ovako bilo.

Kako dalje, kako preboliti, kako zaboraviti?
Ljudi moji, šta da radim. Ja ne funkcionišem mjesec dana, idem na posao i plačem pa se smirim, pa mi krenu suze pa zadržavam na silu da me ne zajebavaju, raspadam se... kao da lebdim i gledam olupinu od čovjeka kako životari.

Mogu i odg muškarci, ne samo žene.
Cijenio bih samo da ne podjebavate i ne okrenete na šalu. Stvarno mi nije do toga.
Suze su dobre. Suzama izbacuješ bol iz sebe, i vremenom će ti biti bolje. Ako već nisi, pričaj s nekim o tome, biće ti lakše.
Biće bolje, samo mora proći vremena. :virtualhug:
Sydnor

#38363 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Sydnor »

To i radim trenutno hehe, valjda mora prvo bit gore da bi bilo bolje. Ako ništa definitivno ću imati razumijevanja za osobe slomljenog srca u životu.
murga225883

#38364 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by murga225883 »

Ja I kad se dopisujem.sa zenskom zablokiram postanem.dosadan I sebi I njoj.

Kao ne znam sta cu pitati.
Kako se rijesiti tog problema.

Nemam teme jednostavno.

Sta ne mogu sve pitati je sta ima sta radis sta si danas radila.

Stvarno sam.sebe smorim.

Kako to popraviti, sta vi forumasice mislite?
alexz

#38365 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by alexz »

Razgovor ne možeš siliti, zapamti to.
Probaj se javiti djevojci a da je neko vrijeme ne ispituješ odmah o nekim klasičnim stvarima, ko je, gdje živi, čime se bavi, koju školu je završila i to.
Bilo bi dobro ako bi ti njena profilna ili naslovna fotografija otkrila nešto što ona voli da radi i možeš početi o tome temu.

P.S. Ukoliko ti zbog bilo kojeg razloga sa nekom djevojkom ne ide, dostojanstveno je se okani i...traži dalje, ali u glavi nemoj da gradiš loše mišljenje o suprotnom spolu. Razmišljaj o tim djevojkama s kojima nije upalilo kao pogrešnim za tebe. Djevojke kojima nisi interesantan i nisu za tebe, tebe čeka neka djevojka koja je baš po tvojoj mjeri.
Vidim kako pišeš po drugim temama i vjeruj mi, takvo razmišljanje ti samo odmaže. Odražava se čak i nesvjesno na tvoje ponašanje, na tvoje ulete djevojkama, sve se to osjeti i odbija ih.
murga225883

#38366 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by murga225883 »

alexz wrote: 16/11/2020 08:50 Razgovor ne možeš siliti, zapamti to.
Probaj se javiti djevojci a da je neko vrijeme ne ispituješ odmah o nekim klasičnim stvarima, ko je, gdje živi, čime se bavi, koju školu je završila i to.
Bilo bi dobro ako bi ti njena profilna ili naslovna fotografija otkrila nešto što ona voli da radi i možeš početi o tome temu.

P.S. Ukoliko ti zbog bilo kojeg razloga sa nekom djevojkom ne ide, dostojanstveno je se okani i...traži dalje, ali u glavi nemoj da gradiš loše mišljenje o suprotnom spolu. Razmišljaj o tim djevojkama s kojima nije upalilo kao pogrešnim za tebe. Djevojke kojima nisi interesantan i nisu za tebe, tebe čeka neka djevojka koja je baš po tvojoj mjeri.
Vidim kako pišeš po drugim temama i vjeruj mi, takvo razmišljanje ti samo odmaže. Odražava se čak i nesvjesno na tvoje ponašanje, na tvoje ulete djevojkama, sve se to osjeti i odbija ih.
Joj zacarani je to krug, ogorcen sam sto me ignorisu a nisam bas mogli bi se reci nesto ni ruzan niti da nisam zgodan recimo sreda prosjek, ali me handri nozda stid I odbos I upao sam u taj zacarani krug volio bi da nw budem ogorcen ali tjesi me npr kas okrivim feminizam ili ako kazem sam sebi da su sponzoruse itd mislim da kontas sta mislim.
alexz

#38367 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by alexz »

Vjerujem da ti je tako lakše ali želim da shvatiš da bi ti se isplatilo kada bi promijenio razmišljanje.
Ne možeš biti ni previše ružan niti previše zgodan, ni previše glup niti previše pametan, a ni previše dosadan kao niti previše zanimljiv...da bi isključivo zbog toga bio neuspješan sa djevojkama.
Nemoj o sebi da misliš kao o osobi koju "sve ostale djevojke" neće, i da je to zato jer "su sve one iste". Umjesto toga probaj da radiš na sebi, da budeš bolja osoba, da postaneš svjestan ko si i zbog čega si super, i da iako te ona djevojka od danas izignorisala za razgovor, ima tamo neka sljedeća koju ćeš sresti sutra i kojoj ćeš da se dopadneš kao i ona tebi.
Probaj naći balans između samouvjerenosti i skromnosti, imaj od oboje dovoljno a bez pretjerivanja u ijednome.

Nisi ni svjestan koliko mnogo ljudi se muči da pronađe sebi partnera, a problemi teško da nestaju i kada ga pronađu. :-D
murga225883

#38368 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by murga225883 »

alexz wrote: 16/11/2020 11:04 Vjerujem da ti je tako lakše ali želim da shvatiš da bi ti se isplatilo kada bi promijenio razmišljanje.
Ne možeš biti ni previše ružan niti previše zgodan, ni previše glup niti previše pametan, a ni previše dosadan kao niti previše zanimljiv...da bi isključivo zbog toga bio neuspješan sa djevojkama.
Nemoj o sebi da misliš kao o osobi koju "sve ostale djevojke" neće, i da je to zato jer "su sve one iste". Umjesto toga probaj da radiš na sebi, da budeš bolja osoba, da postaneš svjestan ko si i zbog čega si super, i da iako te ona djevojka od danas izignorisala za razgovor, ima tamo neka sljedeća koju ćeš sresti sutra i kojoj ćeš da se dopadneš kao i ona tebi.
Probaj naći balans između samouvjerenosti i skromnosti, imaj od oboje dovoljno a bez pretjerivanja u ijednome.

Nisi ni svjestan koliko mnogo ljudi se muči da pronađe sebi partnera, a problemi teško da nestaju i kada ga pronađu. :-D
Hvala alexa bas si raja :kiss:
pizarro

#38369 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pizarro »

murga225883 wrote: 15/11/2020 17:25 Ja I kad se dopisujem.sa zenskom zablokiram postanem.dosadan I sebi I njoj.

Kao ne znam sta cu pitati.
Kako se rijesiti tog problema.

Nemam teme jednostavno.

Sta ne mogu sve pitati je sta ima sta radis sta si danas radila.

Stvarno sam.sebe smorim.

Kako to popraviti, sta vi forumasice mislite?
samo kukaj, cure najvise vole momke koji kukaju.
pizarro

#38370 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pizarro »

cuj krivi feminizam, koji si ti brat :D
murga225883

#38371 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by murga225883 »

pizarro wrote: 16/11/2020 19:40 cuj krivi feminizam, koji si ti brat :D
Pa ja pohasililw se, eno gledam.moj jaran sve pojeba :-) I de ti to kasnije ozeni a njemu 18 godina a meni dosta vise od toga tacno mi neugodno bude.

A I one nisam.znao da su toliko "nemoralne" pise mu jedna kad cemo se jebati a ja imao misljenje to su nekakve dame sta ja znam, a njih oko 30 komada vrti ih mali oko prsta I zamisli takva se izjebe I kasnije uda za tipa ko ja, skrasi se , pa to nije posteno.

A ovaj vara vlastitu curu a vole ga sve.
pizarro

#38372 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pizarro »

tanak si mi nesto sa samopouzdanjem.
nabildaj se.
alexz

#38373 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by alexz »

pizarro wrote: 16/11/2020 20:27 tanak si mi nesto sa samopouzdanjem.
nabildaj se.
Umjesto da pomogneš drugu forumašu ti ga našao zajebavati. :D
alexz

#38374 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by alexz »

murga225883 wrote: 16/11/2020 18:21 [quote=alexz post_id=16941975 time=1605521069
Hvala alexa bas si raja :kiss:
Hvala ti, i sretno ti. Javi nam ima li rezultata :lol:
pizarro

#38375 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pizarro »

alexz wrote: 16/11/2020 23:36
pizarro wrote: 16/11/2020 20:27 tanak si mi nesto sa samopouzdanjem.
nabildaj se.
Umjesto da pomogneš drugu forumašu ti ga našao zajebavati. :D
decko dobio savjet koji zlata vrijedi.
Post Reply