Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑12/11/2020 14:38
Ako niste probali, zara ebony wood edp....49.95 KM, nakon par dana testiranja, moram priznati da je odlican miris za ovaj hladniji period.
Takodjer, vibrant leather warm edp, solidnih performansi skroz. Cijena 11.95 KM za 20 ml. Takodjer imaju sve verzije vibranta u toj ponudi.
Zar nije vibrant leather warm sa mirisom narance, cedevite, tako nekako ?
Ako je to taj, nije mi bas za zime.
Tafarel wrote: ↑13/11/2020 15:21
Sauvage, Sauvage i tako ukrug.
Meni nije nesto legao kad sam ga probao, dat cu mu jos jednu sansu.
YSL la nuit de l'homme, mi je predobar.
Imam i njega kao rezervnu varijantu, ali po meni nije Sauvageu ni do čepa.
Generalno kazu/pisu da sauvage vise odusevljava zene a muskarci ga nose radi njih a muskarcima je on onako solidan ali nista posebno.
Trenutno za zimu koristim dior homme intense mada nije bas za svakodnevnicu.
Ako niste probali, zara ebony wood edp....49.95 KM, nakon par dana testiranja, moram priznati da je odlican miris za ovaj hladniji period.
Takodjer, vibrant leather warm edp, solidnih performansi skroz. Cijena 11.95 KM za 20 ml. Takodjer imaju sve verzije vibranta u toj ponudi.
Nije mozda na nivou ovog ebony wood, ali solidno skroz. Ne znam sta je sve u sastavu, ali ima tu nesto zacinsko, meni odgovara skroz.
Nije mozda na nivou ovog ebony wood, ali solidno skroz. Ne znam sta je sve u sastavu, ali ima tu nesto zacinsko, meni odgovara skroz.
Onda sam ja vjerovatno neki drugi zarin probao.
Imas li jos zarinih zimskih za predloziti, da uzmem neki za svakodnevnu varijantu ?
mirsek wrote: ↑13/11/2020 18:40
Imas li jos zarinih zimskih za predloziti, da uzmem neki za svakodnevnu varijantu ?
Mislim da je tobacco kolekcija solidna, za relativno malo love imaju dobre performanse, posebno tobacco rich warm addictive, i tobacco intense dark exclusive. Ako volis slatko, ovo je onda dobra opcija..
Mislim da je tobacco kolekcija solidna, za relativno malo love imaju dobre performanse, posebno tobacco rich warm addictive, i tobacco intense dark exclusive. Ako volis slatko, ovo je onda dobra opcija..
Ja sam jedno vrijeme bio poludio za rich warm addictive ali mi je dosadio. Uz to kad sam pitao da uporede Dark exclusive i rich warm vecina je rekla prvi bolji. Na kraju rich warm završio kod prijateljice kao ženski .
channel10 wrote: ↑20/11/2020 20:51
Parfem je odlican. Prvi je na listi za nabavku ... Ako mislis da je slican edp verziji originalnog the one, grijesis