Kevin Palmer zagonetan
Ma rano je još za ove pretpostavke. Treba sačekati malo još.
Inače Fabinho je počeo trenirati lajt, biće spreman za Leicester.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislim da nismo imali goru sezonu po ovom pitanju.Players who were unavailable this season:
Alisson - 3 Games
Van Dijk - 6 Games*
Matip - 9 Games
Gomez - 2 Games*
Tsimikas - 8 Games
TAA
Fabinho - 3 Games
Hendo - 2 Games
Thiago - 9 Games*
Keita - 6 Games
Ox - 14 Games*
Shaqiri - 2 Games
Mane -1 Game
Od ovog nema ništa sigurno, ali zanimljivo da spominje kao mogućnost.Liverpool would have to seek permission from the Premier League board to add to their squad outside the transfer window. [@_pauljoyce]
La Liga ima slično pravilo, mada znajući Engleze piši propalo unapred.AmiĐa_Idriz wrote: ↑11/11/2020 18:21Od ovog nema ništa sigurno, ali zanimljivo da spominje kao mogućnost.Liverpool would have to seek permission from the Premier League board to add to their squad outside the transfer window. [@_pauljoyce]
Southgate on Gomez: I can't tell you how serious it is as he is yet to have scans. What was upsetting was to see he was in a fair bit of pain. There was nobody around him when the injury happened. I didn't like that element of it.
Ukoliko se ispostavi tačnim ova najava o teškoj povredi koljena, mislim da je to to što se tiče neke iole ozbiljne karijere sa njegove strane.no_sekirli wrote: ↑11/11/2020 20:58
Steta za Gomeza, mlad je momak, taman je krenuo igrati kako treba, i kaboom.
Vidi Beckera sto ugrozavaAmiĐa_Idriz wrote: ↑10/11/2020 10:29 UKUPNO STANJE NA TABELI
TOP:
1. Sadio Mane - 13b
2. Alisson Becker - 12b
3. Joe Gomez / Diogo Jota - 9b
4. Gini Wijnaldum - 8b
5. Jordan Henderson / Andy Robertson - 7b
6. Fabinho / Trent Alexander-Arnold - 6b
7. Mohamed Salah - 5b
8. Xherdan Shaqiri - 3b
9. Curtis Jones / Adrian / James Milner / Nat Phillips / Takumi Minamino / Rhys Williams - 1b
Ma sve je to u pet deka. Treba pravu klasu zaganjati kao Upamecano koji igra lose u zadnje vrijeme, istina, ali vjerujem da vec razmislja o narednom klubuno_sekirli wrote: ↑11/11/2020 21:15 Ako je koljeno, onda je nesto kao i kod Virgila. Sve u svemu, njesra.
Gledao sam onog iz Salzburga neku noc, gledao sam veceras Kabaka. Nista oni nisu bolji od Gomeza i Matipa kad su ova 2 u takmicarskoj formi.