Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velez dominira u Vrapcicima ali meni u oci vise od utakmice upadaju onoliki stubovi na novoj tribini.Na oko 50 metara izbrojao sam 10 -11 stubova.Da nije malo previse
luckylaka wrote: ↑08/11/2020 15:44
Velez dominira u Vrapcicima ali meni u oci vise od utakmice upadaju onoliki stubovi na novoj tribini.Na oko 50 metara izbrojao sam 10 -11 stubova.Da nije malo previse
Zgodni da se razvije kakav transparent
Iznad gore povežeš dole standardni bice to prelijepo, a tribina svakako ogromna između i ispod da napuni 2 puta RA svakako ih nema više.
Moraju pojacat krov zbog preteskog snijega
A dobro je ovo sad vidim da su skoro na vrh tribine tako nece puno smetati gledaocima
Moraju pojacat krov zbog preteskog snijega
A dobro je ovo sad vidim da su skoro na vrh tribine tako nece puno smetati gledaocima
Oni mogu napuniti tribinu jedino u evropi ili kad bi Sarajevo ili Zeljo dolazili uz Zrinjski naravno samo pod uslovom da su na vrhu tabele ovako dole ispod stubova i između je i više nego dovoljno za ono cime navijacka grupa Red Army raspolaže.
Oni mogu napuniti tribinu jedino u evropi ili kad bi Sarajevo ili Zeljo dolazili uz Zrinjski naravno samo pod uslovom da su na vrhu tabele ovako dole ispod stubova i između je i više nego dovoljno za ono cime navijacka grupa Red Army raspolaže.
Eto ostali stadioni su puniji.Sve je to u 5 deka osim derbija.Zaintesovanost sve manja
Velež igra vjerovatno najružniji fudbal u cijeloj ligi. Pitam se jesu li dali jeadn gol iz neke akcije, ili je uvijek neko odbijanje, pa će nekako ući.
Danas oba takva gola, da nije bilo odbice protivničkih igrača, izgubili bi utamicu.
Ali opet, svaka čast Feđi pa pobjeđuju i ovako nekvalitetni.
Gledam Radnik Zrinjski i ne mogu vjerovati da je ovaj stadion u Bijeljini ovoliko bolji od Tušnja. Ovdje se mogu i dodavati. Otoka pa Tušanj. Ovo ostalo sve može proći.
avetinja wrote: ↑08/11/2020 17:30
I onda krene pričati o VAR-u i goal-line tehnoligiji. Prvo napraviti terene i reflektore, onda sve ostalo.
Sve rečeno. Na žalost sa ovakvom mafijom u Savezu tesko cemo to docekati. Kad do sada nisu ulozili u terene pogotovo nece sad kad ce kasa biti prazna zbog losih rezultata repke. Ja bi ovom Citiju zabranio igranje na Tušnju. Ne moze onaj stadion izdrzati svake sedmice 3 utakmice.