Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tetka762 wrote: ↑08/11/2020 12:35
Onda je fotografija montirana. Uostalom nije mi ni važno, važniji su mi ovi ublehaši što bez veze seru. Kao ja prepotentan s oni prozivaju a veze nemaju. Pazi molim te on iz Sarajeva proziva i smije se ljudima što su došli iz Hr branit Mostar? To je isto kad bi se ja smijao i prozivao Sandžsklije što su došli pomoći Sarajevu. Niđe veze. I ja prepotentan a on nije.
De ba došli su političkim pozivom ,da dalje ne ulazim u to.Sandžaklije su se doseljavali u Sarajevo ,i nemoj tu lupetati,kad su došli dobrovoljci iz Sandžaka da brane Sarajevo ,daj argumentuj mi to ,dokazi
Na političkim pozivom mislim na dogovor Alije i Franje
Boli me kurac za obojicom. Nemoj prozivati i ismijavati ljude o kojima veze nemaš. To je to.
Emiremir33 wrote: ↑08/11/2020 13:07
De ba došli su političkim pozivom ,da dalje ne ulazim u to.Sandžaklije su se doseljavali u Sarajevo ,i nemoj tu lupetati,kad su došli dobrovoljci iz Sandžaka da brane Sarajevo ,daj argumentuj mi to ,dokazi
Na političkim pozivom mislim na dogovor Alije i Franje
Boli me kurac za obojicom. Nemoj prozivati i ismijavati ljude o kojima veze nemaš. To je to.
Prozivao i ismijavao pazi šta pričaš ,nemoj me za jezik vuči
tetka762 wrote: ↑08/11/2020 12:35
Onda je fotografija montirana. Uostalom nije mi ni važno, važniji su mi ovi ublehaši što bez veze seru. Kao ja prepotentan s oni prozivaju a veze nemaju. Pazi molim te on iz Sarajeva proziva i smije se ljudima što su došli iz Hr branit Mostar? To je isto kad bi se ja smijao i prozivao Sandžsklije što su došli pomoći Sarajevu. Niđe veze. I ja prepotentan a on nije.
Jarane da ti budem iskren boli me kurac za Sarajevo i Sandžaklije. Mislim da si skužio moju poantu. Ja tebi ne serem o Sarajevu, nisam upoznat pa tako tebi isto savjetujem da ne sereš i ne praviš se pametan što se tiče Mostara. Siguran sam da je bilo raje sa strane koji su branili Sarajevo. Šta misliš kako bi bilo da oh ja pođem prozivat’ i ismijavat’? Nemoj se pravit glup.
Imam familjiu u Mostaru ,čovjek koji je bio u MUPu u ratu,pa valjda i on zna šta se dole dešavalo
Emiremir33 wrote: ↑08/11/2020 13:07
Jarane da ti budem iskren boli me kurac za Sarajevo i Sandžaklije. Mislim da si skužio moju poantu. Ja tebi ne serem o Sarajevu, nisam upoznat pa tako tebi isto savjetujem da ne sereš i ne praviš se pametan što se tiče Mostara. Siguran sam da je bilo raje sa strane koji su branili Sarajevo. Šta misliš kako bi bilo da oh ja pođem prozivat’ i ismijavat’? Nemoj se pravit glup.
Imam familjiu u Mostaru ,čovjek koji je bio u MUPu u ratu,pa valjda i on zna šta se dole dešavalo
Pa eto pitaj toga što je bio u mupu jesu bili Bjelovarci i Karlovčani pa nam javi ovdje. Može?
tetka762 wrote: ↑08/11/2020 13:21
Pa eto pitaj toga što je bio u mupu jesu bili Bjelovarci i Karlovčani pa nam javi ovdje. Može?
Pitaj ga isto jesu bili Splićani, frankopani od Zorice, deveta bojna HOS-a, crne mambe, crvenkape od Daidže... pa nam javi ovdje.
tetka762 wrote: ↑08/11/2020 13:21
De nevoli ratne teme nikako,pogotovo što mu je brat poginuo u Šanticevoj u Armiji B i H ,sto posto da zna sva ta dešavanja dole
tetka762 wrote: ↑08/11/2020 13:45
Pa šta ga spominješ onda ako ne voli ratne teme. Raspitaj se malo o ljudima koji su branili Mostar prije nego s visoka počneš zajebavat.
Baš GA SPOMINJEM ZATO ŠTO JE RATOVAO DOLE OD POČETKA DO KRAJA RATA.NEZAJABAVAM NEGO NORMALNO DISKUTUJEMO I RASPRAVLJAMO
E pa onda ga pitaj za ljude sa strane što su branili Mostar pa nam javi ovdje šta ti je rekao.
Ja tebe majkemi ko to osporava,zna se da dijelovi 4 Gardijske bili dole,HOS,manje jedinice iz Dalmacije
Ovaj je rekao da je na slici Amir Voloder znači Mostarac je
Ja pa šta? Je li to jedini momak na slici? Jesam ja mislio na tog momka?
Ooo pa rekao si da su Bjelovarčani,a ovaj te demantovao da su Mostarci u HVO-u
Na fotki je pripadnik HV-a koji je sa svojom ekipom došao u Mostar i priključio se obrani grada i oslobađanju lijeve obale od četnika. Tko je god bio od prvog dana rata dole zna za njih, zna da su bili kod Mišića, zna da su po gradu špartali u sivom kombiju i plavoj aregnti. Zna da su prvi ušli u sjeverni logor i zna da su se pošteno borili. To je to.
Emiremir33 wrote: ↑08/11/2020 13:48
Baš GA SPOMINJEM ZATO ŠTO JE RATOVAO DOLE OD POČETKA DO KRAJA RATA.NEZAJABAVAM NEGO NORMALNO DISKUTUJEMO I RASPRAVLJAMO
E pa onda ga pitaj za ljude sa strane što su branili Mostar pa nam javi ovdje šta ti je rekao.
Ja tebe majkemi ko to osporava,zna se da dijelovi 4 Gardijske bili dole,HOS,manje jedinice iz Dalmacije
Pa šta ti ustvari osporavaš onda i šta ti nije jasno?
tetka762 wrote: ↑08/11/2020 13:58
Pa šta ti ustvari osporavaš onda i šta ti nije jasno?
Ja ništa neosporavam odkud ti to sad ?
Jedino nije mi jasno ko je na slici Mostarci ili Bjelovarčani?
Boli me kurac ‘ko je na slici. Nije ovo kviskoteka. Ja znam da je na slici čovjek iz Bjelovara, pripadnik HV-a koji je sa svojim ljudima došao pomoći. To je to.