To je peh, desi se da je auto jednostavno felerično. Ali ne bih se kladio da nema isto tako "unesrećenih" vlasnika azijata.Me_again wrote: ↑04/11/2020 20:30
Znaš, imam frenda koji je kupio Pasata novog i 6 puta je u garanciji išao u servis zbog raznih nedostataka koji su iskrsnuli, da ne kažemo "pehova". U to spada i par šlepanja na kamionu. Mene bi to iskreno iznerviralo do bola. Tačno je da to garancija pokriva, ali ima i ona siva zona u kojoj ponešto ne pokriva. I imam još puno primjera oko sebe, ne tako dramatičnih ali postoje.
Živim u svijetu tehnike i od tehnike živim, i savršeno mi je jasno da se sve može pokvariti, apsolutno sve. Ali auto je proizvod koji se radi u velikim serijama i vjerovatnoča da se nešto pokvari bi trebala biti vrlo mala, tako da i te male razlike od prvog do zadnjeg mjesta u raportima dosta znače.
Mislim da je KIA / Hyundai poštena kupovina, jedino po mom osječaju u SUV kategoriji malo zavrču uši sa cijenama. Jer je popularno, jbg.....
Hyundai/Kia sada imaju potpuno iste cijene kao i svi, u bilo kojoj klasi. Možda je nekada bilo puno muzike za malo para, sada sviraju kao i ostali. Ja se uopšte ne vidim kao vlasnik njihovih auta. Jednostavno nemaju ništa čime bi me privukli.