Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
90minut wrote: ↑03/11/2020 17:40Nego iskreno šta ocekujes sutra od rezultata, baš ono iskreno kad niti tip za kladionicu?
Vidi, kako igra Željo, ja se svakog protivnika "bojim", a posebno najbolje ekipe prvenstva.
Nismo MDK i Krupa (bez obzira što smo izgubili od njih) pa da primimo 4 i 5.
Imamo najbolju odbranu lige, a sa druge strane igramo protiv najboljeg napada lige.
Charuga wrote: ↑03/11/2020 23:35
Bježi jebo ovo gledanje preko TV-a, svaka mi ista, i kući i na strani. Nekako sam rahatniji kad sam na stadionu.
Isto osjecam manji stres na tribini. Sigurno ima neko objasnjenje sto je tako. Valjda se podijeli stres sa grupom a i ne vidis sve detaljno kao na TVu.
Charuga wrote: ↑03/11/2020 23:35
Bježi jebo ovo gledanje preko TV-a, svaka mi ista, i kući i na strani. Nekako sam rahatniji kad sam na stadionu.
Isto osjecam manji stres na tribini. Sigurno ima neko objasnjenje sto je tako. Valjda se podijeli stres sa grupom a i ne vidis sve detaljno kao na TVu.
Ma i do toga je sigurno, raja, zajebancija, šuplja, ha hu i drugačije gledaš utakmicu.
Upravo zato sto seruckamo i jedni i drugi ubjedjeni da ce pobjediti ili razvaliti "nasi" bit ce 0:0 ili 1:1 Pregorit ce i jedni i drugi ne kontajuci da se ima jos igrati pun klinac kola (20-tak) i jos dva derbija.
Ukratko ako Sarajevo pobjedi bit ce to lijepa zaliha bodova prednosti za nastavak sezone, ako bude nerjeseno bit ce do daljnjeg neizvjesno do bola ko ce zavrsiti prvi jer Sarajevo ima gadniji raspored a ako Zeljo pobjedi Sarajevo ce zijaniti najmanje bod i u Tuzli a Zeljo ce klepiti Borca i eto poravnanja ili Zelje na prvoj poziciji. To je moja neka prognoza jer derbi je kao Red Bull "daje ti krila"
ultima_palabra wrote: ↑03/11/2020 13:41
Ista prica se pricala 2014-15... bosanski Dinamo, jaci smo od Partizana, deset titula u nizu... od svega ostadose dani komedije u Bijeljini
Boga mi, 8-ma godina bez titule... Nije lahko, priznat' ćeš.
@Ricken, reci prognozu ili zauvijek šuti
Loš sam prognozer. Recimo 0:0. Ali garant ću fulati.
Ja kontam sad će reći ne može biti 0-0 jer bordo mašinerija će zabiti minimum dva komada.... Kad on
Charuga, nemoj zezati...naši su se makar kretali, nisu stajali u mjestu i pjevali..povjetarac je bio, to je isto kao da su imali razmak 3.8 m između sebe