Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
N.N. wrote: ↑03/11/2020 16:51
Dobro je Belma, nije u pucnjavi nego u stampedu nastradala.
Bjezanija sa ulice u kafic, padne, raja preko nje i pukne noga.
A da, ta Belma. Manekenka, kod stadiona stanovala
I dan danas provede tu skoro cijelo ljeto.
Prelijepa djevojka, jedna od najljepših zeničanki.
Ovaj je i Tihu prekuco bgm.
Nego onako da konstatujem da smo medu top 5 najruznijih nacija u Eu po mom nekom misljenju. Ako neko ide u Neum moze se vrlo lako konstatovati prema videnom stanju. Mozda da nam ovi migranti poprave nekad genetski prosjek. Valjalo bi al da zena dovedu ahah.
Jeb nije da zelim nekog vrijedati ali fakat sam dosao do tog zakljucka.
Kasumovic je covjek prosjecnog izgleda. Za svoje godine izgleda sasvim ok.
...
Pivic nije ruzan, ne znam kako bih opisao ovu odvratnu njusku. Izgleda kao glista, kao nesto sluzavo i ljigavo. A takav mu je i karakter. Fuj.
Ne znam nisam upoznao ovog cunoglavog dok Fudu za ove 4 godine smo svi vidjeli.Slagao je sve, prevario sve. Samo omeksao si mi nesto, od onog nema teoretske šanse da seljaka varalicu do toga da ga branis
Mlad je Arnel za to mjesto, kao i za mjesto koje sada obavlja. Zelen je on još...daa nema babe, nebi ni bio tu gdje jeste....
Pivić je obicna budala koja obecava sve i svašta a zna da ne može ispuniti ništa. Ali eto, pokoji dedo ili nena povjeruju u 13stu peMziju...i eto ti glasaca...
Ima i doFu svojih mušica, ali ima takođe nekih poteza kojim je kupio mnoge glasace.
anex wrote: ↑03/11/2020 23:09
Mlad je Arnel za to mjesto, kao i za mjesto koje sada obavlja. Zelen je on još...daa nema babe, nebi ni bio tu gdje jeste....
Pivić je obicna budala koja obecava sve i svašta a zna da ne može ispuniti ništa. Ali eto, pokoji dedo ili nena povjeruju u 13stu peMziju...i eto ti glasaca...
Ima i doFu svojih mušica, ali ima takođe nekih poteza kojim je kupio mnoge glasace.
Elem...nek nam je Bog na pomoci...
Kamo sreće da je najveci nedostatak Isaka mladost...
...
Izgleda cu morati uz osjecaj gadjenja glasati za Fudu. Ipak je rizik da cunoglavi zasjedne veoma ozbiljan. To bi bio strasan korak unazad. I ovako smo propast, povratak SDA na tron bi ubio svaku nadu.
Daft Haruki wrote: ↑03/11/2020 21:59
Ovaj je i Tihu prekuco bgm.
Nego onako da konstatujem da smo medu top 5 najruznijih nacija u Eu po mom nekom misljenju. Ako neko ide u Neum moze se vrlo lako konstatovati prema videnom stanju. Mozda da nam ovi migranti poprave nekad genetski prosjek. Valjalo bi al da zena dovedu ahah.
Jeb nije da zelim nekog vrijedati ali fakat sam dosao do tog zakljucka.