Ti i ja nikako ne možemo ni s' visoka, ni "iz žablje perspektive". Ti i ja se politički jednostavno nalazimo u različitim vremenskim epohama.bunk wrote: ↑01/11/2020 15:59Necemo se tako igrati.kluz franjo wrote: ↑01/11/2020 15:45Jedino što sa sigurnošću znamo je da trbuhozborci iz SDA slažu "čim usta otvore". Svoja ili svojih marioneta.
Evo ga jedan samo za tebe...![]()
Nego bunkice, reci ti meni u čemu je fora sada sa spominjanjem 2022.?
Nije valjda da se unaprijed želi umanjiti značaj rezultata ovih izbora?
A niposto nema umanjivanja rezultata.
Ovdje ce sda da pomete.
p.s.
zasto bunkice i tako to,respektujem te totalno,nekako mi djeluje da me citas s visoka a nisam ja bas za toga..mada ako te to cini sretnim nastavi..
A ovo "bunkice" je od milja - simpa si mi.
Nego na temu. Već evo 7 godina, kako je kompletna SDA mašinerija sa cijelokupnom stranačko-paradržavno-paramedijskom infrastrukturom uključena u disciplinovanje ili razvaljivanje SDP-a. I nisu uspjeli ni disciplinovati, a ni uništiti. Na ovim izborima će SDP sigurno izgubiti nešto glasova ukupno gledano (sve drugo bi bio nevjerovatan uspjeh), ali će i "patriJotsko-disciplinska-koalicija" na čelu sa SDA ostvariti najgori rezultat u zadnjih barem 10 godina.
I to će biti konkretan rezultat politike "Ja, i?" bahaćenja SDA.
Od Bakira i Sebije, preko Sarajlića i Zildžića, dole do raznih prevljaka i zahiragića, pa do raznoraznih patonoških anonimusa po socijalnim mrežama.
SDA je po cijeloj vertikali u potpunosti izgubila dodir sa stvarnim ljudima i stvarnim problemima.
Tako da čak i jednom, na momente potpuno bezopasnom i bezidejnom SDP-u nije problem biti kvalitetna alternativa katastrofalnoj i kriminalnoj SDA.
A sve što onako malahški pokušavaš podmetnuti današnjem SDP u TK, to adresiraj današnjoj perjanici SDA socijaldemokratije u TK - Enveru Bijediću. (Taman su se svi na jednom mjestu okupili)
Evo još jedan... za lakše varenje...