Objasniću ti gdje si zabio autogol:
Što je standard niži, lakše ga je proći.
Hodžić, prema tvom tumačenju, pada i po niskom standardu.
Objasniću ti gdje si zabio autogol:
specijal je odron,hodzic jos veci
Brukaš se drug.S4mpion wrote: ↑25/09/2020 17:22Pa zar to nije ova anketa? Cijena je direktno vezana za kvalitet, ali za 8 maraka kod Hodžića dobit' 10 smokija je komedija.Naslovnica wrote: ↑24/09/2020 12:00Pa onda treba neku anketu za Best Buy ćevape.![]()
Kod Braće zmajeva su ogromni ali nejestivi, kod Petice premali a odlični.
Ima li neka sredina?!
Realno, Zmaj je izmislio ćevape za Hodžića.
Halali drug, al' ovo je tema o ćevapima, smoki se kupuje na svakoj trafici.stativa wrote: ↑26/09/2020 02:46Brukaš se drug.S4mpion wrote: ↑25/09/2020 17:22Pa zar to nije ova anketa? Cijena je direktno vezana za kvalitet, ali za 8 maraka kod Hodžića dobit' 10 smokija je komedija.Naslovnica wrote: ↑24/09/2020 12:00
Pa onda treba neku anketu za Best Buy ćevape.![]()
Kod Braće zmajeva su ogromni ali nejestivi, kod Petice premali a odlični.
Ima li neka sredina?!
Realno, Zmaj je izmislio ćevape za Hodžića.
Jucer su radili.
U nedjelju izgleda nisu radili. Prolazio autom i izgledalo mi da ne rade, a drug jedan mi nedavno rece da su zatvorili u BBI i da ce Maltu,
mandala na malti,izneseno sveduga puska wrote: ↑02/11/2020 07:55U nedjelju izgleda nisu radili. Prolazio autom i izgledalo mi da ne rade, a drug jedan mi nedavno rece da su zatvorili u BBI i da ce Maltu,
Kada je preminuo?zateznistub wrote: ↑25/09/2020 20:40 Dok je dedo Hodzic bio živ, njegovo meso a samim tim i ćevap ići su bili jedni od ukusnijih. Kako njega nestade pao je i standard
Mislim preko 8 godina...Edin H. wrote: ↑14/11/2020 15:45Kada je preminuo?zateznistub wrote: ↑25/09/2020 20:40 Dok je dedo Hodzic bio živ, njegovo meso a samim tim i ćevap ići su bili jedni od ukusnijih. Kako njega nestade pao je i standard
To s godinama dodje bitango, valjda ce i nama iz guzice u glavu docibitanga_sa_otesa wrote: ↑15/11/2020 14:34 ja u principu vise volim kupit meso pa se izmerakat da sam izrostiljam i uzivam u miru i tisini![]()
zeljeznicka, nije sad nesto wow, ali bolje je od cevapa