Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Utakmice dvije ekipe koje tesko primaju golove. Ja sam upravo ovakvu utakmicu ocekivao. Na jedan gol. Srecom, mi smo bili ti koji su ga dali.
Velika 3 boda. Plus niko nije dobio zuti.
Idemo dalje
P.S. slicno ocekujem i u subotu protiv Slavka i Radnika. A u derbiju sta god bude. Tu se nikad ne zna.
Uh da li je odcepilo napokon...i statistika je "ko nekad u osam" Sad derbi pocinje pravo biti bitan pogotovo sto Sarajevo ima jebeniji raspored do kraja prvog dijela
7 zadnjih utakmica bez poraza, 6 pobjeda i 1 nerjesen. Mora covjek i svaki navijac biti posten i cestitiati s obzirom na sva sranja koja se desavaju. Ali isto tako ne treba zamjeriti niti jednom navijacu ako u nekom trenutku pokaze nezadovoljstvo jer i to je navijacki.
hrasno38 wrote: ↑31/10/2020 21:38
7 zadnjih utakmica bez poraza, 6 pobjeda i 1 nerjesen. Mora covjek i svaki navijac biti posten i cestitiati s obzirom na sva sranja koja se desavaju. Ali isto tako ne treba zamjeriti niti jednom navijacu ako u nekom trenutku pokaze nezadovoljstvo jer i to je navijacki.
Samo je jedan covjek mogao ovo izvuci u ovakvoj situaciji.
Nikad mocnije Sarajevo ce u srijedu imati samo bod prednosti a znamo sta nas je sve pratilo