Ne razumijes ti o cemu ti pricam.laik1981 wrote: ↑31/10/2020 12:31Principi su ti licemjerni. Taj isti Milanovic je ljetos nazvao neke protestante u Zagrebu idiotima. Tad nisi osudila njegov udar na pravo govora. Tada je Milanovic vjerovatno bio ok i ta izjava mu je bila na mjestu.. Podrzavas represiju i krsenja ljudskih prava u jednom slucaju, a osodjujes istu stvar u drugom. Licemjerno.. Ljudska prava su univerzalna vrijednost i vaze za svakoga..Mogy87 wrote: ↑31/10/2020 12:23Hvala ti. (Nisam ironicna). Za razliku od nekih nikad nisi bio licemjer, ma koliko nam se stajalista razilazilalaik1981 wrote: ↑31/10/2020 12:16
Evo ja cu osuditi tu fasisticku i diktatorsku izjavu Milanovica koja je u ravni izjava raznoraznih panik botova koji bi zatvarali i suspendovali neistomisljenike.. Nisam vidio ni da si ti stala u odbranu bilo koga ko je iznio stavove kontra ubjedjenja u koje ti vjerujes, cak naprotiv, svim silama si pokusavala i sama degradirati te ljude, sto te cini teskim licemjerom..![]()
Ja ne mislim da sloboda govora osoba koje se bave javnim zdravljem ne treba imati granice. Jer to moze imati nesagledive posljedice.
Mislim da ljekari koji daju sarlatanske izjave (ne mislim u ovom slucaju na konkretnu osobu) i time cine stetu svojim pacijentima trebaju trpiti sankcije.
Samo sam ostala dosljedna svojim principima
Ja nisam za apsolutnu slobodu govora. Samim tim nemam ja sta osudjivati ni jedne ni druge.
Ti i pojedini forumasi jeste jer branite to pravo. Neki licemjerno (iskljucivo za one koji imaju iste stavove kao.i oni), a neki posteno (poput tebe koji osudjujes svaki takav cin i kad nije popularno). I ja te zbog toga postujem. Jer si dosljedan.