Pa frajeru nisu ni do koljena, primjer školovanog političara.
SDP
-
Maliodmene
#62076 Re: SDP
Gledam ovu debatu i ljudi se pitaju kako to Daso pobjedjuje.
-
Maliodmene
#62078 Re: SDP
Nusret Helić
- cadburry
-
Holms
#62080 Re: SDP
SDP i četvorka ponovo sa Radončićem.
Kako je jadno vidjeti Nikšića kako u intervjuima uz SDA dodaje Demokratsku frontu ali izostavlja SBB.
Neki dan Kojović javno hvali tornjaka.
A konaković obustavio sve izjave o njemu, a Avaz nema više "ekskluzive" o Konakoviću.
Jebo li vas Radončić.
Davno je neko rekao, svi su oni isti, ista bagra.
Kako je jadno vidjeti Nikšića kako u intervjuima uz SDA dodaje Demokratsku frontu ali izostavlja SBB.
Neki dan Kojović javno hvali tornjaka.
A konaković obustavio sve izjave o njemu, a Avaz nema više "ekskluzive" o Konakoviću.
Jebo li vas Radončić.
Davno je neko rekao, svi su oni isti, ista bagra.
- drug_profi
#62081 Re: SDP
Ja to vidim kao nezamjeranje.
Dok se ne vidi kako ce na izborima ko proci.
Medjutim, ne bi smjeli radi 5-6% glasova koje ce SBB uzeti, zanemariti mnogo vise glasova koje ce cetvorka direktno izgubiti radi pehlivanjenja sa Fahrom.
Taj potez bi bio ono baš izdaja, ali ne drzave ni naroda, nego izdaja NADE.
A nada je jedino što je još preostalo.
Dok se ne vidi kako ce na izborima ko proci.
Medjutim, ne bi smjeli radi 5-6% glasova koje ce SBB uzeti, zanemariti mnogo vise glasova koje ce cetvorka direktno izgubiti radi pehlivanjenja sa Fahrom.
Taj potez bi bio ono baš izdaja, ali ne drzave ni naroda, nego izdaja NADE.
A nada je jedino što je još preostalo.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#62082 Re: SDP
ne samo fahro, već i mirsad kukić koji na skupovima pda redovito ponavlja kako imaju potpise za sarajevsku, tuzlansku, zenicku i federalnu vladu. sve je to plod sdpovog koketiranja.
ali, u tuzli su dobili veliko ne o selima beslagica, u sarajevu od dvojice damira, a pretpostavljam da će to isto dobiti i u federalnoj vladi od naše stranke.
ali, u tuzli su dobili veliko ne o selima beslagica, u sarajevu od dvojice damira, a pretpostavljam da će to isto dobiti i u federalnoj vladi od naše stranke.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#62083 Re: SDP
Evo ih opetsa provjerenim informacijama kako cetvorka ne funkcionise dpbro i kako ce izfubiti puno glasova 
- Leverage
#62084 Re: SDP
Đe su potpisi, što ih nije pokaz'o?malakh wrote: ↑31/10/2020 01:56 ne samo fahro, već i mirsad kukić koji na skupovima pda redovito ponavlja kako imaju potpise za sarajevsku, tuzlansku, zenicku i federalnu vladu. sve je to plod sdpovog koketiranja.
Pa SDP je mogao sa PDA praviti vlast u TK nakon prošlih izbora. Ali nije.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#62085 Re: SDP
ako obore trenutnu vladu u tk, ko će činiti novu vladu? koje stranke?Leverage wrote: ↑31/10/2020 10:48Đe su potpisi, što ih nije pokaz'o?malakh wrote: ↑31/10/2020 01:56 ne samo fahro, već i mirsad kukić koji na skupovima pda redovito ponavlja kako imaju potpise za sarajevsku, tuzlansku, zenicku i federalnu vladu. sve je to plod sdpovog koketiranja.
Pa SDP je mogao sa PDA praviti vlast u TK nakon prošlih izbora. Ali nije.
- Leverage
- malakh
- malakh
#62089 Re: SDP
eto vam sdp. prvo na mala vrata uvode sbb u vlast u kantonu sarajevo, a sada i otkazuju podršku nipovom kandidatu, odnosno kandidatu četvorke.SDP u Hadžićima nije podržao načelničkog kandidata Četvorke
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-u-h ... /201031062
-
Patton44
#62090 Re: SDP
Evo ElVedin kaze nece ni oni njihovog kandidata u Trnovu.malakh wrote: ↑31/10/2020 19:45eto vam sdp. prvo na mala vrata uvode sbb u vlast u kantonu sarajevo, a sada i otkazuju podršku nipovom kandidatu, odnosno kandidatu četvorke.SDP u Hadžićima nije podržao načelničkog kandidata Četvorke
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-u-h ... /201031062
- malakh
#62091 Re: SDP
nisam to vidio, ali sam vec ranije pisao da je licemjerno sto je napravio sdp.Patton44 wrote: ↑31/10/2020 20:33Evo ElVedin kaze nece ni oni njihovog kandidata u Trnovu.malakh wrote: ↑31/10/2020 19:45eto vam sdp. prvo na mala vrata uvode sbb u vlast u kantonu sarajevo, a sada i otkazuju podršku nipovom kandidatu, odnosno kandidatu četvorke.SDP u Hadžićima nije podržao načelničkog kandidata Četvorke
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-u-h ... /201031062![]()
![]()
![]()
-
Patton44
#62092 Re: SDP
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#62093 Re: SDP
Jer, poznato je da je SDP Hadzici kicma SDP BIH, a Patton stara, dobra, nelicemjerna komunjara.
Malaka je suvisno komentarisati.
Malaka je suvisno komentarisati.
- malakh
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#62095 Re: SDP
Ne znam, pitaj jarana, SDA bota. Fino se slazete, zezate, jer je sve svakako otislo dodjavola. Samo od sebe.
- malakh
#62096 Re: SDP
ja se ne zezam. krajnje sam ozbiljan. od pocetka govorim da je sdp najslabija karika u sestorci, a kasnije u cetvorci. prvo su konakovicu podmetnuli glasanje za mustafu busuladzica, da bi ga kasnije state deparment spomenuo kao krajnjeg desnicara, a svi smo govorili da je to nepotrebno. ali zbog visih ciljeva im je to konakovic oprostio. sada se, u jeku kampanje desava ovo u hadzicima i svi govorimo da je to nepotrebno jer se mora stvoriti slika ujedinjene cetvorke protiv sda. i opet mislim da ce im oprostiti. treci gaf sdpa ce definitivno biti kraj cetvorke, a prema tom trecem gafu ocito idu sa fahrom u zagrljaju.
od lagumdzije su ucili, lagumdzijinu politiku i dalje prosipaju. dvolicni i jako bezobrazni, a uz to i kleptomani.
a ako sada sda uspije zadrzati sve opcine, a uz to jos uspije zadrzati i gradonacelnicku poziciju, otislo je sve u tri lijepe...
od lagumdzije su ucili, lagumdzijinu politiku i dalje prosipaju. dvolicni i jako bezobrazni, a uz to i kleptomani.
a ako sada sda uspije zadrzati sve opcine, a uz to jos uspije zadrzati i gradonacelnicku poziciju, otislo je sve u tri lijepe...
- Leverage
#62097 Re: SDP
Šta lik napisamalakh wrote: ↑01/11/2020 00:54 ja se ne zezam. krajnje sam ozbiljan. od pocetka govorim da je sdp najslabija karika u sestorci, a kasnije u cetvorci. prvo su konakovicu podmetnuli glasanje za mustafu busuladzica, da bi ga kasnije state deparment spomenuo kao krajnjeg desnicara, a svi smo govorili da je to nepotrebno. ali zbog visih ciljeva im je to konakovic oprostio. sada se, u jeku kampanje desava ovo u hadzicima i svi govorimo da je to nepotrebno jer se mora stvoriti slika ujedinjene cetvorke protiv sda. i opet mislim da ce im oprostiti. treci gaf sdpa ce definitivno biti kraj cetvorke, a prema tom trecem gafu ocito idu sa fahrom u zagrljaju.
Da li si se barem izvinio zato što si tvrdio da je SDP najslabija karika u šestorci, nakon što se pokazalo da imaju najmanje dvije slabije karike?
Sa istom ozbiljnošću treba shvatiti i tvoju tvrdnju da je SDP najslabija karika u četvorci.
- drug_profi
#62098 Re: SDP
A ti se bogami nasekiro plaho malaše....
- MaksprotivMarksa
#62099 Re: SDP
Bolje je i ovako otvoreno nego da kao u pojedinim opcinama clanovi Cetvorke na terenu rade za aktuelne nacelnike, narocito ovi Hadzibajricevi, sramotno je to, NBL je toliko odvratna stranka da je to prestrasno, ne znam kako neko moze okupiti onoliko klosara i smetljara,a da i sam nije klosarcina i smetljar, u svakoj opcini postoje dijeloci Cetborke, a u nekim i konpletne stranke, koje rade na terenu za SDA nacelnike, nisu tu toliko centrale stranaka krive koliko lokalne seljacine i njohovi dvadesetogodisnji talovi. Nisam optimistican, SG i Centar ce 90 posto biti, a NS i Ilidza svaki dan sve dalje, ovo drugo nikada nije ni bilo opcija, jbga. Za DF u progradskim opcinama mnogi ce se iznenaditi, nece bas sve biti kako smo se nadali.
- cyprus