Pretjerao si za vikanjem. Morat ćeš se strpiti dva kola.
Normalno da smijem, ali neće biti potrebe.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pretjerao si za vikanjem. Morat ćeš se strpiti dva kola.
Normalno da smijem, ali neće biti potrebe.
Zakon brojeva kaže da vam ide hlađenje. Tako je i mene, dok sam još igrao, na kladionici oborio klub koji nije pobijedio 15 utakmica. I dođe njihov trenutak baš kada sam uplatio protiv njih.
ja se necu kladiti samo bodriti i navijati,a ti se sad kladi u kontru,mozes se opariti
Nema šanse i da izgubi 5-0 duguju mu ogroman keš.Raigor Stonehoof wrote: ↑30/10/2020 19:38 ja ih ne bi puno kantao na derbiju, dosta 2-0
ako ih natrpamo mozda amar ode na odmor, a to ne bi valjalo nikako
Joj smajli brigade nema baš bruku sad nešto kontam
Naravno. Samo nama je ovo tek 12a utakmica. Znaci jos dvije možemo dobiti.avetinja wrote: ↑30/10/2020 19:36Zakon brojeva kaže da vam ide hlađenje. Tako je i mene, dok sam još igrao, na kladionici oborio klub koji nije pobijedio 15 utakmica. I dođe njihov trenutak baš kada sam uplatio protiv njih.![]()
Ja cak dajem laganu prednost Zelji zbog situacije. Mi jesmo kvalitetniji, ali njima je ta utakmica vadiona i za sljedecu sezonu.
Odavno to ljudi govore ali realnost ih uvijek iznova pobije. Nadam se da ce biti neporazenih bar do Nove godine.
Kako se ti pametno "privali" pravoj raji..
Melbourne_Australia wrote: ↑30/10/2020 20:09 Ali cuj im priceKao oni ce zapeti svim silama
A sta ce te vi raditi? Nakon zadnja silovanja u derbiju..Jedan od najtezih poraza u istoriji derbija je bio..Prepostavljam vi necete zapeti
![]()
DoFu nakav...?!Logovan wrote: ↑30/10/2020 20:53 Nekakav Arnetinac potpisao za TC.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... upu/203900