Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑30/10/2020 09:31
Izvini na smijehu, nisam mislio ništa loše.
Pročitao sam bijelo-plavičasti dim pa me to asociralo na sagorijevanje ulja u motoru.
ma nista.
e sad kome dabse javim,neki forumas ili gabeljic? neki info molim
Forumas je “sloburner “, imaju presstavnistvo u Rajlovcu I Gabeljic u Hotonju. Mene Gabeljic nije nesto impresionirao, ima odnos prema poslu I musteriji “ uzmi “ ga.
Kako mislis uzmi ga, zar ti odmah ne kaze cijenu reparacije a cijene su tu negdje sa uzicem.
Meni je vaznije ko bolje odradi posao Gabeljic ili Uzice ?
Jel neko imao iskustva i koliko dugo ga je turbina slusala poslije takve reparacije ?
Po meni ako bar 4-5 godina reparirana turbina izdrzi, to je dobar posao.
Naslovnica wrote: ↑30/10/2020 09:31
[
Izvini na smijehu, nisam mislio ništa loše.
Pročitao sam bijelo-plavičasti dim pa me to asociralo na sagorijevanje ulja u motoru.
ma nista.
e sad kome dabse javim,neki forumas ili gabeljic? neki info molim
Zapekla krajnica na sponi, nece da makne ona matica sto drzi krajnicu da se ne pomjera ( na sponi). Prskao WD, nece pa nece. Probao da izvadim krajnicu iz nosaca, moze bez problema pokusao da je odvrnem sa spone nece pa nece.
Moze li neki savjet?
Ipak ovo radim na podu pa ne mogu nabit cijev od pola metra i sl.
ako je zapekla u sponi ne mozes to odvrnuti bez grijanja brenerom.
matica se mora odvrnuti kljucem jedino bas ako je neki rokan nije stegao.da nije lijevi navoj?
Vw je, nije lijevi navoj gledao sam. Izgleda da nece moci bez grijanja, jedino da stavim 21-icu na maticu pa da odvalim cekicem po njoj.
A ja mislio ovo ce biti lagano, o ono zapeklo
bitanga_sa_otesa wrote: ↑01/11/2020 14:28
nema na cemu ,ako je pasatčina 5 ili audi 4 zapeknu im te krajnice strasno,malo koju sam odvrnuo bez grijanja...
Sve je dobro dok ne moras gospodju Brusilicu da zoves u pomoc