Ne znam kakve to veze ima, Adaway funkcionise na nacin da se infiltrira u hosts fajl
Anyway, nisam do sada cuo da ne radi, mozes li potvrditi?
Nije do procesora, nego do softvera, jbg sve zavisi sta zele da ubace a sta ne.
Moderator: Benq
Ne znam kakve to veze ima, Adaway funkcionise na nacin da se infiltrira u hosts fajl
Nije do procesora, nego do softvera, jbg sve zavisi sta zele da ubace a sta ne.
majstor nisam jer ne popravljam nista to o trolanju u nedostatku argumenata smo milion puta na forumu vidjeli,budi malo edukativniji pa napisi sta novo.podkrepi svoju pricu dokazima slikama a ne recenicama koje nikome nista ne znace
Jesi majstor za trolanje. Argument mi treba samo da odgovorim na argument. Kad napises glupost, kakav odgovor ocekujes?Safete Dilbere wrote: ↑28/10/2020 16:28majstor nisam jer ne popravljam nista to o trolanju u nedostatku argumenata smo milion puta na forumu vidjeli,budi malo edukativniji pa napisi sta novo.podkrepi svoju pricu dokazima slikama a ne recenicama koje nikome nista ne znace
nebitan si kao sagovornik i kad budes pricao argumentima tad ces mozda bit bitniji ali mozda do tada uzivaj u ubijanju dosade na forumuadsubzero wrote: ↑28/10/2020 16:34Jesi majstor za trolanje. Argument mi treba samo da odgovorim na argument. Kad napises glupost, kakav odgovor ocekujes?Safete Dilbere wrote: ↑28/10/2020 16:28majstor nisam jer ne popravljam nista to o trolanju u nedostatku argumenata smo milion puta na forumu vidjeli,budi malo edukativniji pa napisi sta novo.podkrepi svoju pricu dokazima slikama a ne recenicama koje nikome nista ne znace
Hajde vrati se pa opet procitaj sta sam napisao za Xiaomi.
Dovoljno je da procitas dva komentara i da skontas s kim imas posla.
ne mozes me ni smatrat relevantnim jer imam sire vidike od tebe koji si juce dobio internet i smatras da je apple vrh ledenog brijega.meni bi bilo porazavajuce da me neko sa sela smatra njemu ravnim iskreno
ja ga skinuo davno sa grbače na foe i ćaoadsubzero wrote: ↑28/10/2020 16:53Dovoljno je da procitas dva komentara i da skontas s kim imas posla.
Nemojte ga nikad ukloniti odavde nek nas zabavlja. Ipak smo svi tu iz dosade, samo je on izgleda tu da pomogne nekome.![]()
Dva različita ranga, ali zato i dvije različite cijene. Sa tim drugim dobijaš puno bolju kameru, 90hz, stereo zvučnike, 50W vs 30W punjenje, wireless punjenje, i curved ekran.
Ok, par stvari: Prvo, rekao sam TOP FLAGSHIP, opet ne citas. Drugo, da, flagship su uglavnom najbolji telefoni od kompanije i obicno kostaju dobro preko 1000KM. Trece, Poco F2 ima kompromisa i nije ni napravljen kao pravi top flagship vec je zamisljen kao mid-range flagship (odnosno "flagship killer", kako Ameri vole reci).
evo ti argument dje su ti bili ti herci 2018 kad su bili flegshipi? svako vrijeme nosi svoje breme flegship iz 2018 ce uvijek bit flegship i danas ako se pojavi telefon sa karakteristikama onog flegsipa iz 2018 znaci nije flegship jer mora da prati trendove?nebih se ja slozio nikako sa takvim poimanjemadsubzero wrote: ↑28/10/2020 21:46Ok, par stvari: Prvo, rekao sam TOP FLAGSHIP, opet ne citas. Drugo, da, flagship su uglavnom najbolji telefoni od kompanije i obicno kostaju dobro preko 1000KM. Trece, Poco F2 ima kompromisa i nije ni napravljen kao pravi top flagship vec je zamisljen kao mid-range flagship (odnosno "flagship killer", kako Ameri vole reci).
Pravi flagship je bez kompromisa, sa gotovo svim mogucim stavkama koje telefon od preko 1000KM treba da ima, dakle Mi 10 Pro.
Sta fali ovom Poco F2 zbog cega ga ne bih svrstao u flagship: 90 ili 120Hz displej, bezicno punjenje, stereo zvucnici, kamere dobre, ali jednostavno sistem kamera nije ravan Mi 10 Pro.
Mogao sam ti komotno preskociti komentar i pustiti da se kiselis, ali mislim da ce nekome koristiti sto sam napisao ovo.
A ti dodji nekad sa argumentom, nemoj samo iz dosade pisati gluposti.
Normalno da se stvari trebaju posmatrati u kontekstu vremena, ali govorimo o 2020. godini kada su oba izasli, stavise Mi 10 Pro je izasao prije Poco F2. Standardi se mijenjaju, to ti je nikakav argument. Bespotrebna danguba na raspravu.Safete Dilbere wrote: ↑28/10/2020 22:04evo ti argument dje su ti bili ti herci 2018 kad su bili flegshipi? svako vrijeme nosi svoje breme flegship iz 2018 ce uvijek bit flegship i danas ako se pojavi telefon sa karakteristikama onog flegsipa iz 2018 znaci nije flegship jer mora da prati trendove?adsubzero wrote: ↑28/10/2020 21:46Ok, par stvari: Prvo, rekao sam TOP FLAGSHIP, opet ne citas. Drugo, da, flagship su uglavnom najbolji telefoni od kompanije i obicno kostaju dobro preko 1000KM. Trece, Poco F2 ima kompromisa i nije ni napravljen kao pravi top flagship vec je zamisljen kao mid-range flagship (odnosno "flagship killer", kako Ameri vole reci).
Pravi flagship je bez kompromisa, sa gotovo svim mogucim stavkama koje telefon od preko 1000KM treba da ima, dakle Mi 10 Pro.
Sta fali ovom Poco F2 zbog cega ga ne bih svrstao u flagship: 90 ili 120Hz displej, bezicno punjenje, stereo zvucnici, kamere dobre, ali jednostavno sistem kamera nije ravan Mi 10 Pro.
Mogao sam ti komotno preskociti komentar i pustiti da se kiselis, ali mislim da ce nekome koristiti sto sam napisao ovo.
A ti dodji nekad sa argumentom, nemoj samo iz dosade pisati gluposti.
De ti prvo nauci pojmove o kojima pises, ili pise na bhs, ne mijesaj se u stranu tematikuSafete Dilbere wrote: ↑28/10/2020 22:11 meni je poznato sta god da napisem da se neces sloziti a znas kolko me to briga,flegsip isto ima svoje kategorije tako da imas top flegsipa i neki hajmo reci prosjecni,standardni znaci top su oni koji prate trendove i najskuplji su na trzistu.poco f2 pro je flegship
Nije tacno da se necu sloziti ako napises nesto sto ima smisla ili sto je slicno kako ja razmisljam. Poco F2 je nesto kao prelazna kategorija, isto kao Realme X2 Pro kojeg imam, ali nisu ni jedan cistokrvni flagship.Safete Dilbere wrote: ↑28/10/2020 22:11 meni je poznato sta god da napisem da se neces sloziti a znas kolko me to briga,flegsip isto ima svoje kategorije tako da imas top flegsipa i neki hajmo reci prosjecni,standardni znaci top su oni koji prate trendove i najskuplji su na trzistu.poco f2 pro je flegship
samsung s10 flegshipGrom2017 wrote: ↑28/10/2020 22:22De ti prvo nauci pojmove o kojima pises, ili pise na bhs, ne mijesaj se u stranu tematikuSafete Dilbere wrote: ↑28/10/2020 22:11 meni je poznato sta god da napisem da se neces sloziti a znas kolko me to briga,flegsip isto ima svoje kategorije tako da imas top flegsipa i neki hajmo reci prosjecni,standardni znaci top su oni koji prate trendove i najskuplji su na trzistu.poco f2 pro je flegshipTo je za tebe spansko selo, ali hit si mi majke mi
I da, zivo me zanima kakvu kantu od telefona ti koristis kad se ovoliko palis sta je sta?
Flagship chipset ne znači flagship telefon.