Kada kastrirati macka? Moj ima oko 2 mj, udomili smo ga prije nesto vise od 7 dana i nakon veeelikih muka oko pijeska, gospodin konacno ide sam. Ali, mislim da je vise provodio vremena oko cuka, nego oko maca jer kad se igra zvuci mi kao Cardi B, a ne macka
Kako zvuci to zavijanje da znamo da je u tjeranju?
I, ako neko ima savjet kako smanjiti linjanje jer je zuti, svijetli macor i vec je poceo da se linja. Neko mi je rekao da vitamini smanjuju linjanje, pa ako znate o kojim vitaminima je rijec i kako se daju, please help
Vecinom u 6.mjesecu se to obavlja, s tim da obavezno provjerite imunitet macka i ako nije ok prvo mu ojacajte imunitet i tek onda kastracija. Nakon što to uradite obratite pažnju na njegovu ishranu, higijenu i toplinu mjesta gdje boravi. Ja vam preporučujem posto je mužjak da samo trazite da podveze, valjda shvatate, na šta mislim
Imate posebnu ishranu prema tipu dlake... dlaka zavisi od zdravlja, ishrane i godisnjeg doba. A vitamin se svakako preporučuje i naravno omega. Najlakse ti je ubaciti u hranu i prevariti ga

Imaš u bingu cetku za mace koja je kao rukavica,stavis je na ruku i samo se pravis da je mazis

odlicno uklanja dlake ,a odlicno skida i sa namjestaja dlake.
Ako možeš nabaviti dodatak ishrani 'animal strath' obavezno ga imaj u kuci... meni je i psa i macku iz mrtvih podiga