Ilegalni migranti u BiH
-
RtrnOfSalisbury
#18876 Re: Ilegalni migranti u BiH
oglasila se ova neka cimbenica iz ojrope da rvatska policija mora promijeniti kako se ponasa prema govnarima. zaboravila napomenut da se i ovi stari i nemocni u bejundha moraju sklanjat sa puta govnarima 
-
biscanka2
#18877 Re: Ilegalni migranti u BiH
Pa on je snimao konflikt izmedju redara ove prodavnice i ovog divljaka.Sam kaze da ni slutio nije da ce na nanu udariti.Na videu se cuje gdje je drekno i vjerovatno pritrcao jer kako se navodi da su ga drzali dok policija nije dosla.A joj, kako neko moze odmah na covjeka suknuti.Ovo nikog nemoze ravnodusnim napraviti (pa da ne pritrci u pomoc).
-
Nedzada
#18878 Re: Ilegalni migranti u BiH
Čuj držali.biscanka2 wrote: ↑22/10/2020 17:30Pa on je snimao konflikt izmedju redara ove prodavnice i ovog divljaka.Sam kaze da ni slutio nije da ce na nanu udariti.Na videu se cuje gdje je drekno i vjerovatno pritrcao jer kako se navodi da su ga drzali dok policija nije dosla.A joj, kako neko moze odmah na covjeka suknuti.Ovo nikog nemoze ravnodusnim napraviti (pa da ne pritrci u pomoc).
Gdje je marisana između zgrada? Lomljenje kostiju? Ubijanje hljeba u njemu?
Kakvo crno držanje dok policija ne dođe.
A policija ga pustila.
Sve mi se više sviđaju komšije Hrvati i njihova taktika.
-
sumirprimus
#18879 Re: Ilegalni migranti u BiH
obican narod, ima svojih problema, i golemo je jos i prijava od policije, gledaju ljudi svoja posla, jer znaju da nece dobit nikakvu zastitu od drzave i sistema.
sto bi rekli cuvaj se i bog te cuva, u takvom stanju psihoze, sasvim normalno je da se ljudi sklanjaju i ne zele sebi dodatnih belaja.
i za to ne treba krivit obican narod, pa ni policiju, kao represivni aparat, nego sistem, vlast i politicare koji su do toga doveli.
nemam za koga glasat, jesu oni lopovi ALI.. nas je do ovoga i dovelo..
sto bi rekli cuvaj se i bog te cuva, u takvom stanju psihoze, sasvim normalno je da se ljudi sklanjaju i ne zele sebi dodatnih belaja.
i za to ne treba krivit obican narod, pa ni policiju, kao represivni aparat, nego sistem, vlast i politicare koji su do toga doveli.
nemam za koga glasat, jesu oni lopovi ALI.. nas je do ovoga i dovelo..
-
Nedzada
#18880 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ne krivim ja narod ali ne oj mi po forumima i po fejsu pisati .... joooj što bi ja ga ... daj ga vamo ... eh da sam ja bio tu ...
A u stvarnosti smo manji od miša ... hebote došli ljudi iz pizde materine i pale ti po državi, ubijaju, tuku ... niko ništa.
A u stvarnosti smo manji od miša ... hebote došli ljudi iz pizde materine i pale ti po državi, ubijaju, tuku ... niko ništa.
- MarlboroGold
#18881 Re: Ilegalni migranti u BiH
Kako ko... ja sam bio primoran zaštiti staru od dvojice. Napali je predvečer kad je izlazila iz binga u Slavinovićima u Tuzli gdje je nekad bio Interex, a ja došao sa autom da je odvučem kući i pomognem sa kesama. Jednog sam stigao par puta dobro mlatnuti, a drugi je pobjegao. Priskočio je i sam security iz binga kad su ovi već počeli bježati.
Ma to je neviđena bagra... naravno da ne treba generalizirati, ali hajd ti znaj ko je ok a ko nije.
Ma to je neviđena bagra... naravno da ne treba generalizirati, ali hajd ti znaj ko je ok a ko nije.
-
sumirprimus
#18882 Re: Ilegalni migranti u BiH
pa i ti sto pricaju tako su narod . ja sta su? skontaj sad da on dobije prekrsajni nalog, a ti njega ako istabanas ide ti krivicna.
a ako jos imas krivicnu il neki postupak u toku, donji si. i jel vrijedno zbog nekog klosara bajbukana? naravno da nije. on opet slobodno seta je je ko polarni medvjed ljudi u pokretu migrant kako vec zasticen.
-
biscanka2
#18883 Re: Ilegalni migranti u BiH
Bradati maloljetnici. Sad treba sve dezifincirati i nannijetu stetu od nadleznih traziti.
https://www.cazin.net/vijesti/migranti- ... c-u-bihacu
- bandit_mo
#18884 Re: Ilegalni migranti u BiH
Turizam cvjeta i seksi turisti nemaju vše gdje rezervirati hotelsku sobu ili aaparman, pa su primorani tražiti nekonvencionalna prenoćišta da odmore od dnevnog trošenja novca i punjenja budgeta FBiH.biscanka2 wrote: ↑23/10/2020 15:23 Bradati maloljetnici. Sad treba sve dezifincirati i nannijetu stetu od nadleznih traziti.![]()
-
RtrnOfSalisbury
#18885 Re: Ilegalni migranti u BiH
gledo sam na tv ove govnare sto hin je rvatska policija torcr torcr i puscali cuku nanj. nije cudno sto su puscali cuku neg je cudno sto je cuko jednog ugrizo
cudan neki cuko ... ne bira
prica se da ce rvati pocet puscat i lavove na govnare. u svakom slucaju poslije ovije vaspitnije mjera jedan govnar kae da ce nazad u pakistan a ovi ostali da him nidze nije bilo losije nego u bejundha
pateticni govnari samo hoce za djermani jal itali a rvati him nedaju, mogo hin je novinar pitat jel znaju da ilegalni prelazak granice nije dozvoljen i da u nekim slucajevima mogu bit i upucani a ne samo da hin cuko gonja. ko bi reko da ima zemalja koje mogu cuvat svoje granice
pateticni govnari samo hoce za djermani jal itali a rvati him nedaju, mogo hin je novinar pitat jel znaju da ilegalni prelazak granice nije dozvoljen i da u nekim slucajevima mogu bit i upucani a ne samo da hin cuko gonja. ko bi reko da ima zemalja koje mogu cuvat svoje granice
-
espn
#18886 Re: Ilegalni migranti u BiH
Evo sad gledam, dvojica migranata uzela hrpu limenki piva, a sve kao nemaju pomoc...
- Bloo
- Globalna šefica
#18887 Re: Ilegalni migranti u BiH
Koje su premise?
-
espn
#18888 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ko ima li zakljucka? Ja? Pa eto ovdje se pricalo kako migranti trose pare na pivo, ja to ne bih vjerovao dok nisam vidio sam svojim ocima. Ukratko, bagra!
Ono, zar moze neko biti lud toliko da u ovakvoj situaciji trosi novac na pivo umjesto za hranu, novac koji smo im mi gradjani dali?
-
ST11
#18889 Re: Ilegalni migranti u BiH
Moze onaj, koji zna, da ce ga opet dobiti sutra.
-
Nedzada
#18890 Re: Ilegalni migranti u BiH
https://www.klix.ba/vijesti/migranti-od ... /201021060
Zašto na ovakvim ublehaškim člancima ne piše SPONZORISANO?
Još isključe komentare da im narod ne može matere psovati ...
Zašto na ovakvim ublehaškim člancima ne piše SPONZORISANO?
Još isključe komentare da im narod ne može matere psovati ...
-
Nedzada
#18891 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ako im daješ - nisi normalan.espn wrote: ↑23/10/2020 22:55Ko ima li zakljucka? Ja? Pa eto ovdje se pricalo kako migranti trose pare na pivo, ja to ne bih vjerovao dok nisam vidio sam svojim ocima. Ukratko, bagra!
Ono, zar moze neko biti lud toliko da u ovakvoj situaciji trosi novac na pivo umjesto za hranu, novac koji smo im mi gradjani dali?
Bez uvrede.
-
espn
#18892 Re: Ilegalni migranti u BiH
Dam kad traze, necu incident. Jedan nije htio nikako otici dok mu nismo dali.Nedzada wrote: ↑24/10/2020 10:29Ako im daješ - nisi normalan.espn wrote: ↑23/10/2020 22:55Ko ima li zakljucka? Ja? Pa eto ovdje se pricalo kako migranti trose pare na pivo, ja to ne bih vjerovao dok nisam vidio sam svojim ocima. Ukratko, bagra!
Bez uvrede.
-
Nedzada
#18893 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nikad se mi njih nećemo rješiti.
Vide i oni gdje su došli ... upala im kašika u med.
Čuj nije htio otići.

Vide i oni gdje su došli ... upala im kašika u med.
Čuj nije htio otići.
-
elcaliente
#18894 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ne treba generalizovati, ima dobrih a ima i losih kao u svakom narodu pa i kod nas samih.
Problem je do drzave odnosno sistema koji im nije postavio okvire pod kojim oni ovdje mogu boraviti.
Tako da se oni u skladu sa tim i ponasaju.
Jako mi je zao ove zene u Tuzli, bori se da prezivi po ovoj zimi i ni kriva ni duzna dobije batine.
Problem je do drzave odnosno sistema koji im nije postavio okvire pod kojim oni ovdje mogu boraviti.
Tako da se oni u skladu sa tim i ponasaju.
Jako mi je zao ove zene u Tuzli, bori se da prezivi po ovoj zimi i ni kriva ni duzna dobije batine.
-
Nedzada
#18895 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ona što je šljagu dobila og migrosa. Prodavala nešto pred Bingom on došao i zavezao joj šamarčinu - žena pala na zemlju.
Priveli ga i pustili.
Nit ga je ko od civila namlatio niti ga je policija ispendrečila.
Ama baš ništa - možda su ga natužili, ko zna.
Ima video iznad
Evo ga
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... rio-599218
- Rothmans
#18896 Re: Ilegalni migranti u BiH
RtrnOfSalisbury wrote: ↑23/10/2020 16:37 gledo sam na tv ove govnare sto hin je rvatska policija torcr torcr i puscali cuku nanj. nije cudno sto su puscali cuku neg je cudno sto je cuko jednog ugrizocudan neki cuko ... ne bira
-
biscanka2
- MorningStar
#18899 Re: Ilegalni migranti u BiH
Al rade Hrvatski granicari bgm kapa dole
-
neko_sa_strane
#18900 Re: Ilegalni migranti u BiH
Vrlo je moguće da migranti napadaju policiju a onda dobiju reakciju policije. Treba upitati dansko vijeće da li bi policija u Danskoj tolerisala ilegalni prelazak granice i potencijalni napad na graničnu policiju. Neke od zemalja iz kojih migranti dolaze pucaju na svakoga ko pokuša ilegalno preći granicu.