Epibih... Epilepsija?HarTar wrote: ↑26/10/2020 00:55Nastavak ruskog malignog uticaja u BiH https://epbih.com/2020/06/22/rusija-u-b ... -medvjedu/
RUSIJA
- nosara
#9626 Re: RUSIJA
#9627 Re: RUSIJA
Maša i međed ruska propagandanosara wrote: ↑26/10/2020 05:44Epibih... Epilepsija?HarTar wrote: ↑26/10/2020 00:55Nastavak ruskog malignog uticaja u BiH https://epbih.com/2020/06/22/rusija-u-b ... -medvjedu/

što je najgore, sjećam se par engleskih ozbiljnijih medija koji su imali slične kolumne

-
#9628 Re: RUSIJA
I ruski i turski uticaj su maligni. Držati ih podalje od BiH.HarTar wrote: ↑26/10/2020 00:55Nastavak ruskog malignog uticaja u BiH https://epbih.com/2020/06/22/rusija-u-b ... -medvjedu/
#9629 Re: RUSIJA
Čelijevi miljenici rusi nastavljaju širiti svoj maligni uticaj u BiH https://www.face.ba/vijesti/bih/lavrov- ... tona/72371
- Gusar-from-Riga
#9630 Re: RUSIJA
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/puti ... /201130149
Kremlj buraz. Posto nema vecih lazova na dunjaluku od istocno evropskih zemalja na celu sa Rusijom nebi me cudilo da ga je licno Putin ubio.
Kremlj buraz. Posto nema vecih lazova na dunjaluku od istocno evropskih zemalja na celu sa Rusijom nebi me cudilo da ga je licno Putin ubio.
#9631 Re: RUSIJA
Finu nam poruku poslase ruski govnari. Prvo u Lukavicu a u Sarajevo mozda sutra, ako se ne zarakijaju veceras.
Nema sumnje da ce oni iz podzemnih entiteta i pobornici “poslje jebanja nema kajanja” politike naci neko opravdanje..
Nema sumnje da ce oni iz podzemnih entiteta i pobornici “poslje jebanja nema kajanja” politike naci neko opravdanje..
#9632 Re: RUSIJA
Pa šalju nam poruke od 90-ih.
Najveći šljam na svijetu.
Najveći šljam na svijetu.
#9633 Re: RUSIJA
Sutra kad Dodik, kako najavljuje, pred Lavrovom, pita clanove predsjednistva, kakav to vide maligni uticaj Rusije u BiH, samo ga napomenuti na ovo veceras. Dosao u BiH i izasao na konferenciju za novinare, a ni jednog obiljezja BiH nije bilo. Je li se protivio tome? Nije! 
Sikter!!!

Sikter!!!
Last edited by zilog on 14/12/2020 19:44, edited 1 time in total.
-
#9634 Re: RUSIJA
Sad ce Chely tebi da objasni da je to za nase dobro

- Nike af1 white
#9635 Re: RUSIJA
jebem ti zivot kad su se nasi političari rodili bez muda ovo je vcrs zicer samo takav da sutra kad dodje u predsjedništvo samo mu se kaze otkazana posjeta zbog nepoštivanja drzave i svega i u parlamentu isto bisera da kaze i jos dodaju da zbog nepoštivanja drzave imaju sat vremena da odu iz nje jer nakon sata im se ne bi mogla garantirati sigurnost
bakire konjino citaj ovo i sastavljaj za ujutro ako imas imalo pameti

bakire konjino citaj ovo i sastavljaj za ujutro ako imas imalo pameti
#9636 Re: RUSIJA
Niko se ovako otvoreno ne stavlja na stranu genocidne politike kao Rusija.detroit-mercy wrote: ↑14/12/2020 19:44Sad ce Chely tebi da objasni da je to za nase dobroi da je to pametni vodja sve osmislio, i to je toliko dobro ali mi jos nismo svjesni toga. Da li ce opet svrsiti na jos jedan zamrznuti sukob koji Rusija tako velikodusno podrzava kao i mnostvo drugih
.
Ovo treba koristiti kao argument da Rusija stvarno zeli uticaj ovdje i da su faktor nestabilnosti.
#9637 Re: RUSIJA
Rusija je nazalost kidnapovana od oligarske mafije na celu sa Putinom. To kome nije jasno je slijep. Organizovani kriminal sakriven iza drzavnog aparata. Ubijaju se neistomisljenici, Putin pamti i sveti se 15 godina nakon sto mu neko nesto nazao ucini. Pita se za sve evo vec 20 godina i ima plan za jos 16. Mislim, klasicna diktatura. Nije krvav kao Staljin kada je u pitanju vlastiti narod, ali je definitivno prema oponentima i te kako krvav.
Drzava koja nema vladavinu prava nego vladavinu jednog covjeka. Ima nekih ljudi i naroda koji se furaju na velike vodje, ostre ljude... misle da se tako uvodi red i pravda. Klasicni daddy kompleks na nivou drzave. Meni je takvih ljudi zao jer su zarobljeni u ideologiju od koje se ne mogu otrgnuti niti mogu vidjeti svoje okove. Imas u svijetu jos par malih putina u vidu erdogana, vucica, dodika. Putin je ukrao od svog naroda 230 miliona dolara i oprao ih preko skandinavskih banaka i sakrio negdje, gdje nikome ni za sta ne sluze. Ne znam sta je gore, biti kao Fadil Novalic i potrosit narodne pare za nesto sto ne radi i ne treba nam ili biti kao Putin i Gadafi i zastekat narodne pare i narodu opet isto...
Prelijepa drzava i ljudi ali grozno rukovodstvo.
Drzava koja nema vladavinu prava nego vladavinu jednog covjeka. Ima nekih ljudi i naroda koji se furaju na velike vodje, ostre ljude... misle da se tako uvodi red i pravda. Klasicni daddy kompleks na nivou drzave. Meni je takvih ljudi zao jer su zarobljeni u ideologiju od koje se ne mogu otrgnuti niti mogu vidjeti svoje okove. Imas u svijetu jos par malih putina u vidu erdogana, vucica, dodika. Putin je ukrao od svog naroda 230 miliona dolara i oprao ih preko skandinavskih banaka i sakrio negdje, gdje nikome ni za sta ne sluze. Ne znam sta je gore, biti kao Fadil Novalic i potrosit narodne pare za nesto sto ne radi i ne treba nam ili biti kao Putin i Gadafi i zastekat narodne pare i narodu opet isto...
#9638 Re: RUSIJA
U pozadini ...
#9639 Re: RUSIJA
Vojin Mijatovic je na lokaciji Banja Luka.
2 h ·
Lavrov u Istocnom Sarajevu sa svesrpskom oligarfijom!
Naravno nema zastave BiH, pozivam Zeljka Komsica, Sefika Dzaferovica, Biseru Turkovic, da otkazu sutrasnje sastanke sa Lavrovim i otkazu gostoprimstvo!
Ja da sam clan predsednistva ili ministar vanjskih poslova uradio bih to odmah pa sta god da je cena, ovo je uvreda prema drzavi Bosni i Hercegovini i diplomatski skandal bez presedana!
Naravno velike patriote vi to necete uraditi jer ne zelite da se zamerite vasem koalicionom bratu Miloradu Dodiku!
Posto vec ne smete to da uraditi onda cutite i poklopite se usima, te prestanite sa dnevnim laprdanjima gde glumite patriote!

2 h ·

#9640 Re: RUSIJA
Zar je u Rusiji ikada u istoriji bilo drugačije?apsidejzi wrote: ↑14/12/2020 20:34Rusija je nazalost kidnapovana od oligarske mafije na celu sa Putinom. To kome nije jasno je slijep. Organizovani kriminal sakriven iza drzavnog aparata. Ubijaju se neistomisljenici, Putin pamti i sveti se 15 godina nakon sto mu neko nesto nazao ucini. Pita se za sve evo vec 20 godina i ima plan za jos 16. Mislim, klasicna diktatura. Nije krvav kao Staljin kada je u pitanju vlastiti narod, ali je definitivno prema oponentima i te kako krvav.
#9641 Re: RUSIJA
Vjerovatno nije. Navika je cudna stvar...
#9642 Re: RUSIJA
Ma bravo Čova!!!

#9643 Re: RUSIJA
Kae večeras je bio u rs, a sutra ide u BiH.zilog wrote: ↑14/12/2020 19:43Sutra kad Dodik, kako najavljuje, pred Lavrovom, pita clanove predsjednistva, kakav to vide maligni uticaj Rusije u BiH, samo ga napomenuti na ovo veceras. Dosao u BiH i izasao na konferenciju za novinare, a ni jednog obiljezja BiH nije bilo. Je li se protivio tome? Nije!
Sikter!!!
#9644 Re: RUSIJA
Pitanje je hoce li konjska faca inkognito ili zvanicno posjetiti Miljevice?
-
#9645 Re: RUSIJA
ko bi reko, vojin s najvecim moodimamuha_sa wrote: ↑14/12/2020 20:39Vojin Mijatovic je na lokaciji Banja Luka.
2 h ·
Lavrov u Istocnom Sarajevu sa svesrpskom oligarfijom!
Naravno nema zastave BiH, pozivam Zeljka Komsica, Sefika Dzaferovica, Biseru Turkovic, da otkazu sutrasnje sastanke sa Lavrovim i otkazu gostoprimstvo!
Ja da sam clan predsednistva ili ministar vanjskih poslova uradio bih to odmah pa sta god da je cena, ovo je uvreda prema drzavi Bosni i Hercegovini i diplomatski skandal bez presedana!
Naravno velike patriote vi to necete uraditi jer ne zelite da se zamerite vasem koalicionom bratu Miloradu Dodiku!
Posto vec ne smete to da uraditi onda cutite i poklopite se usima, te prestanite sa dnevnim laprdanjima gde glumite patriote!
![]()

#9646 Re: RUSIJA
Gotovo svo bogatstvo Rusije posjeduje 3% stanovništva.
Ovih 3% stanovništva posjeduje:
- financijska imovina - 89,3%;
- novčana štednja - 89%;
- hitna skladišta - 92%.
U Rusiji jednostavno postoji očita društvena nejednakost.
Dužnosnici su posve zasebna tema, oni su samo katastrofa.
Rusija je bez dna. Ovu zemlju nije moguće opljačkati do kraja.
#9647 Re: RUSIJA
ispostavice se da su ipak smjeli uraditi

#9648 Re: RUSIJA

Lavrov: Komšić i Džaferović rade po nečijem nalogu...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/lavrov- ... tification
Ovaj, takozvani Lavrov, umjesto da je iskulirao mosu u Predsjednistvu, kmeci da je to zavjera...

Političari koji su donijeli tu odluku nisu samostalni, očigledno rade po nečijem nalogu i ne izražavaju interese svojih birača nego interese vanjskih snaga...
Aha, puno bi se nasekirao......
Potez Komšića i Džaferovića izazvao je burne reakcije, neki su ga pozdravili i nazvali opravdanim i državničkim, dok su drugi kazali da je u pitanju nepotreban diplomatski skandal, te da su se trebali sastati s Lavrovom i reći mu svoje zamjerke.

#9649 Re: RUSIJA
Mogu samo zamisliti kakvu bih gorcinu osjecao da su ga ona nasa dvojica primila jucer. Ovako, putuj igumane i turi sebi ta tri prsta, znas vec gdje. Dobio si mosu kakvu ti niko nije opalio...
ISTORIJSKI POZDRAV SERGEJA LAVROVA: Ruski ministar pre ulaska u avion poslao jaku poruku Srbima

https://www.novosti.rs/vesti/politika/9 ... rbima-foto

ISTORIJSKI POZDRAV SERGEJA LAVROVA: Ruski ministar pre ulaska u avion poslao jaku poruku Srbima

- Gusar-from-Riga
#9650 Re: RUSIJA
Ovo je dokaz koji su Rusi smradovi i kompleksasi. Mi smo za njih civilizacijski 30 godina zamisli onda koliko je zapadzilog wrote: ↑16/12/2020 03:27Mogu samo zamisliti kakvu bih gorcinu osjecao da su ga ona nasa dvojica primila jucer. Ovako, putuj igumane i turi sebi ta tri prsta, znas vec gdje. Dobio si mosu kakvu ti niko nije opalio...![]()