Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drndalo wrote: ↑19/10/2020 00:37
Hajd sto Delfinini deru Mlaznjake, ocekivano, ali sto Tampa djelje Zeleni zaliv, posteno...
Rogers je vec 3-4x sek(s)ovan...
da, ono je bilo za nevjerovat!
tampa je pokupila sve otpatke iz lige i sastavila sa njima dobar tim. prošli puta kada su uzeli super bowl bio je to tim koji se sklapao godinama i onda su samo doveli trenera. ovaj put sve manje više preko noći ali očito funkcioniše. osim lošeg LT i prosječnih kornera sve fercera ko sat! najnoviji otpadak u nizu je antonio brown... oni znaju da imaju ovi godinu i ev. slijedeću, dok je brady tu, i onda ide ponovo životarenje u rukama vlasnika kome je manchester united stvarni prioritet.
ove godine je NFC jako izjednačena i svako može svakoga dobiti, a i super bowl je u tampi ....
lightningsi su standardno dobri, odlično vođen tim i zasluženo su uzeli titulu. trebali su i prošle godine ali nikome nije jasno šta im se desilo u playoffu. jako je pozitivno da nisu spustili glavu nego su ubacili u brzinu više. podsjeća na bajern 2012/13
o raysima kao i o baseballu ne znam ama baš ništa, osim da igraju u thunderdomeu u kome su na početku igrali lightningsi.
bucsi su sebi obezbjedili godinu-dvije spotlighta dovođenjem bradyja, čim on ode vraćaju se tamo gdje su bili. za pretpostaviti je da će ako ovako nastavi todd bowls dobiti priliku u nekom od velikih timova a ovakav roster je nemoguće zadržati duže od godinu-dvije. svi ti odsvuda sakupljeni igrači su tu samo zbog bradyja, kad se on oprosti može samo ići totalni reboot. bucsi nisu nikad imali QB, tj jesu jednom ali nisu shvatili šta imaju pa su ga pustili u san francisco!
RJ57 wrote: ↑24/10/2020 13:05
o raysima kao i o baseballu ne znam ama baš ništa, osim da igraju u thunderdomeu u kome su na početku igrali lightningsi.
Raysi kao i Bucsi su underdogs. Jedini veci uspjeh, do ove godine, imali su 2008. takodjer plasmanom u WS gdje su porazeni od Phillies-a. Vecinom ostaju bez play-offa. Igraju u diviziji sa Yankees-ima, Red Socks-ima Baltimore Orioles-ima i Toronto Blue Jays-ima, pa su onda ovakvi rezultati Rays-a i ocekivani.
Hoce li ove godine napraviti iskorak i osvojiti WS, vidjecemo. Licno bih volio, cisto radi te price o underdog uspjesima i ako jos TB bude imala sve 3 titule, onda je to za filma
Raysi kao i Bucsi su underdogs. Jedini veci uspjeh, do ove godine, imali su 2008. takodjer plasmanom u WS gdje su porazeni od Phillies-a. Vecinom ostaju bez play-offa. Igraju u diviziji sa Yankees-ima, Red Socks-ima Baltimore Orioles-ima i Toronto Blue Jays-ima, pa su onda ovakvi rezultati Rays-a i ocekivani.
Hoce li ove godine napraviti iskorak i osvojiti WS, vidjecemo. Licno bih volio, cisto radi te price o underdog uspjesima i ako jos TB bude imala sve 3 titule, onda je to za filma
ok, naravno nisam to znao, znači to mu dođe nešto ko jetsi
Vala nijesam odavno baseball gledao... Znate li hoce li biti prenosa i gdje?
studeni76 wrote: ↑25/10/2020 22:31
A dobrog filma u Denveru. Mahomes ne mora ni izlazit, 3 vezana napada za Denver a KC im uvalja 2 TD. Snijeg im ne smeta
A dobrog filma u Denveru. Mahomes ne mora ni izlazit, 3 vezana napada za Denver a KC im uvalja 2 TD. Snijeg im ne smeta
Lik istrča 101 jard za td.
Jebte se, ja to ostavio za sutra, a sad gledao SF49-NE Patriote... Da i ja vama pokvarim cheif, NE je oderaT...
Lik istrča 101 jard za td.
Jebte se, ja to ostavio za sutra, a sad gledao SF49-NE Patriote... Da i ja vama pokvarim cheif, NE je oderaT...
Nije truba problem, nije ni nick, nagy je kukavicka kurtonchina koja treba dobiti nogu i treba dovesti onog ofanzivnog kordinatora iz chiefsa bienemija.
na prvom downu pasuje, u redu, incomplete pass i onda ide na rushing down kroz sredinu gdje nista ne prolazi i naravno stvara treci i long. i onda i na tom downu dizajnira neki screen pass gdje se bace 2-3 jarde i onda receiver mora jos 4-5 trcat da uzme prvi down.
ili sto je sad uradio prije poluvremena, ne uzima time out na ramsov 4. down sa 20 sekundi do kraja. pa naravno neces nista uradit nakon punta, ali uzmes time out i natjeras ramse da puntuju jer se u puntu svasta moze desiti i fumble i blocked punt i mozes mozda i vratiti punt za TD. ma karina nad karinama madjarska.
offtopic: e necu im dozvoliti oglase pa makar non stop kliko na njihov popishani pop-up, a pomalo se i odvikavam od ovog popishanog foruma.
Dobra utakmica u Baltimoru
Druga izgubljena "playoff" utakmica u sezoni za Ravense. Magija oko Jacksona polako blijedi, 4 TO veceras za 14 poena Steelersa.
Ovi lionsi su smijesna ekipa.
Slazem se sa je texas puno bolji od onog sto im skor od 3-7 govori, ali i dalje kazem da su lionsi odron a najveva krivnja je na patrishi o kome govorim vec par godina da je smijesan trener. Generalno su veoma precjenjeni treneri koji izlaze iz reedove i belichikove skole tako da kazem. Mislim da to sto si neki asistent ispod nekog jakog trenera uopste ne znaci da ces ti biti dobar trener. Dapache. Lako ti je pod jakim sistemom bit dobar. Kad izadjes na svoje karina si. Mada bi volio vidjeti ovog chief OCa bienemija kao naseg novog trenera kad nogiramo madjara na kraju sezone.