Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
daddy-kool

#33576 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:20 (Submitted: 13 May 2020 – Revised version received: 13 September 2020 – Accepted: 15 September 2020
– Published online: 14 October 2020)
Medobrundo25

#33577 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Medobrundo25 »

Ovaj dady i mogy su stvarno dva :run: . Daj ignorisite :run: vise, ne ulazite s njima u raspravu.
Mogy87

#33578 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Mogy87 »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:23 Ja ne mislim da su daddy i Mogy ista osoba, jer bi to bilo zaista monstruozno i značilo bi da na forumu imamo psihopatu.
:thumbup:
Ti si dovoljno inteligentan da vidis razliku u pisanju.
Ja vecinom lijepim linkove, drugi forumas daje i savjete i objasnjenja.
Vise znanja ima.
Last edited by Mogy87 on 16/10/2020 21:26, edited 1 time in total.
Naslovnica

#33579 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Mogy87 wrote: 16/10/2020 21:24
Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:16 :lol: :lol: :lol:
Da, da...
I pored svega što je Mogy objasnila, WHO ipak objavio ovo smeće od studije na svojoj zvaničnoj stranici.
Sta cemo s revidiranom studijom bukvalno na istu temu?

I s tim da istrazivanje finansira avio kompanija? Oni nemaju bas nikakvog interesa vezano za COVID?
Ja neću ništa, ti gledaj šta ćeš.
;-)
Mogy87

#33580 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Mogy87 »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:25
Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:16 :lol: :lol: :lol:
Da, da...
I pored svega što je Mogy objasnila, WHO ipak objavio ovo smeće od studije na svojoj zvaničnoj stranici.

I s tim da istrazivanje finansira avio kompanija? Oni nemaju bas nikakvog interesa vezano za COVID?
;-)
Stvarno ne vidis vezu izmedju avio kompanije i zelje da nema mjera? Fkt?

Ali ja samo zamisljam kako ovaj lik (mozes naci sliku) pokusava doci do Trumpa u Bijelu kucu :lol: :lol:
Naslovnica

#33581 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Mogy87 wrote: 16/10/2020 21:27

;-)

Ali ja samo zamisljam kako ovaj lik (mozes naci sliku) pokusava doci do Trumpa u Bijelu kucu :lol: :lol:
Nije mi jasno zašto je onda WHO dozvolio da se ovakav skandalozno finansiran dokument nađe na nihovoj stranici?
Na stranu to da mi zaista nije bitno ko je to finansirao dokle god je studija istinita.
Naslovnica

#33582 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

daddy-kool wrote: 16/10/2020 21:24
Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:20 (Submitted: 13 May 2020Revised version received: 13 September 2020 – Accepted: 15 September 2020
Mogy87

#33583 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Mogy87 »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:29

;-)

Nije mi jasno zašto je onda WHO dozvolio da se ovakav skandalozno finansiran dokument nađe na nihovoj stranici?
Na stranu to da mi zaista nije bitno ko je to finansirao dokle god je studija istinita.
Meni nije jasno zasto ljudi stavljaju znak jednakosti izmedju WHO i nauke u svijetu.
To je jedna birokratska organizacija. Koja (licno misljenje) itekako treba reviziju u svojim redovima. To je prepoznala i Njemacka i desice se nakon sto se ova kriza okonca.
Ali nije istinita. Primjer je kako ne treba raditi studiju. Bukvalno.
Last edited by Mogy87 on 16/10/2020 21:34, edited 1 time in total.
Horke

#33584 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Horke »

Mogy87 wrote: 16/10/2020 19:07
Horke wrote: 16/10/2020 18:33
Mogy87 wrote: 16/10/2020 13:26 @Horke ja ne volim postavljati ovakve linkove ali vise medija u Svedskoj je istrazivalo problematiku

Relatives: We were not involved in life-changing decisions

Ekot's review shows that more than a hundred people reported to the Swedish Health and Care Inspectorate that their relatives with covid-19, either did not receive oxygen or nutrient drops or that they were not allowed to come to hospital.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.a ... el=7561304

Elderly people are denied hospital care during the pandemic
In a new review, Sörmlands Media can reveal that the National Board of Health and Welfare's guidelines mean that elderly and frail people are denied hospital care. According to the authority, the guidelines should only be used in the event of a lack of space in health care, but the newspaper's sources state that several regions have already begun to refuse elderly care.

But sources claim that in several parts of the country, large groups of patients have already begun to be given priority. They are denied inpatient care completely and should instead be cared for at home. The oldest and most fragile should not be taken to hospital.

In the advice, the CFS (Clinical Frailty Scale) is pointed out as a suitable tool for measuring fragility, or biological age.

Despite the fact that Swedish healthcare has not had problems with a shortage of care places, some regions have thus already begun to apply the guidelines. The CFS scale has proven to be crucial not only for the possibilities of receiving intensive care, but also inpatient care.

https://ekuriren.se/artikel/pr5ne5nr?fb ... gRNrzVkI_A
Ovo je kljucno:

In a new review, Sörmlands Media can reveal that the National Board of Health and Welfare's guidelines mean that elderly and frail people are denied hospital care. According to the authority, the guidelines should only be used in the event of a lack of space in health care, but the newspaper's sources state that several regions have already begun to refuse elderly care.

Ovo podebljano je kljucno. Znaci to nije bio zvanican stav Svedske, vec samo u slucaju nedostatka kapaciteta. I u svim ovim izvjestajima se spominje vodic, koji nije obligatoran i koji je neko odlucio da provede, a neko slijepo slusao. Ja bih zaista voljela da vidim svjedocenje ili dokaz da je osoba trece zivotne dobi, sa otezanim disanjem i niskom saturacijom vracena iz bolnice uz obrazlozenje, star si.

Dakle nikako ne mozemo govoriti da je to bio zvanicni stav i politika Svedske.
Kljucno je i ovo da im kapaciteti NISU bili popunjeni

Swedish ICU use rates remained lower than predicted, but a large fraction of deaths occurred in non-ICU patients. This suggests that patient prognosis was considered in ICU admission, reducing healthcare load at a cost of decreased survival in patients not admitted.

However, not all ICU beds were occupied—the number of unique patients receiving COVID ICU care was approximately 53% of the total COVID-diagnosed deaths at the start of May 2020 [14, 35] To analyze this, we examined the demographic characteristics of patients with COVID-19 diagnosed, patients admitted to the ICU, and patients who died with a confirmed COVID-19 diagnosis [25]. Analyzed by categorical age group, older Swedish patients with confirmed COVID-19 were more likely to die than to be admitted to the ICU (Figure 5), suggesting that predicted prognosis may have been a factor in ICU admission. This likely reduced ICU load at the cost of more high-risk patients dying outside the ICU.

Imas svjedocanstva ljudi na ovom linku koja su prijavili relevantnim instancama:
Instead, many with covid-19 in nursing homes, according to the reports, have received palliative care. In other words, care in the final stages of life, which in these cases should often have meant painkillers and sedatives.

Ekot's survey also shows that when the elderly received care at the end of life, it is stated in more than 25 cases that the relatives were neither properly informed nor involved in the decisions.

A woman writes in the report about her now dead mother:

“The decision to give our mother palliative care that included morphine was made over our mother and us children's heads. This was never anchored in any relative at all. ”

Another woman tells Ekot:

“We relatives were not contacted immediately when mother fell ill. It was blamed that the accommodation did not have our telephone numbers. We were also not informed that the doctor had decided on so-called palliative care. "

Someone who claims to be employed at a nursing home tells IVO anonymously:

"Everyone with a positive corona response received direct palliative care, there is no information that patients or relatives have been informed that this decision has been made."
Joj, ja u klin, ti u plocu. Da, kljucno je da kapaciteti nisu popunjeni, i da je vodic pisan za slucaj popunjenosti kapaciteta.

Ne razumijem kakve veze ova svjedocanstva imaju sa mojim pitanjem da li je osoba trece zivotne dobi, niske saturacije vracena uz obrazlozenje star si? Pruzena mu palijativna njega? Sta znamo o istoriji njegove bolesti? Ja zaista odbijam vjerovati da su osobe dobile koronu, dosle po kisik, a oni mu dali morfin. U ovakvoj nakaradnoj drzavi, sa uzasnim zdravstvenim sistemom veliki broj palijativnih bolesnika ne stigne uzeti morfin zbog uzasne procedure, a ne u Svedskoj.
Naslovnica

#33585 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Pa neko bi do sada zasigurno odgovarao zbog ubistva?
:?
Naslovnica

#33586 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Mogy87 wrote: 16/10/2020 21:33

Meni nije jasno zasto ljudi stavljaju znak jednakosti izmedju WHO i nauke u svijetu.
To je jedna birokratska organizacija. Koja (licno misljenje) itekako treba reviziju u svojim redovima. To je prepoznala i Njemacka i desice se nakon sto se ova kriza okonca.
Ja ne stavljam znak jednakosti između WHO i nauke u svijetu.
Ipak, j svakom slučaju, relevantnije mi je nešto što WHO stavi na svoju službenu web stranicu od nekakvih anonimnih web portala koji to popljuju.
Ako ništa, tjera na razmišljanje...
Mogy87

#33587 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Mogy87 »

Horke wrote: 16/10/2020 21:34
Mogy87 wrote: 16/10/2020 19:07
Horke wrote: 16/10/2020 18:33

Ovo je kljucno:

Ovo podebljano je kljucno. Znaci to nije bio zvanican stav Svedske, vec samo u slucaju nedostatka kapaciteta. I u svim ovim izvjestajima se spominje vodic, koji nije obligatoran i koji je neko odlucio da provede, a neko slijepo slusao. Ja bih zaista voljela da vidim svjedocenje ili dokaz da je osoba trece zivotne dobi, sa otezanim disanjem i niskom saturacijom vracena iz bolnice uz obrazlozenje, star si.

Dakle nikako ne mozemo govoriti da je to bio zvanicni stav i politika Svedske.
Kljucno je i ovo da im kapaciteti NISU bili popunjeni

Swedish ICU use rates remained lower than predicted, but a large fraction of deaths occurred in non-ICU patients. This suggests that patient prognosis was considered in ICU admission, reducing healthcare load at a cost of decreased survival in patients not admitted.

However, not all ICU beds were occupied—the number of unique patients receiving COVID ICU care was approximately 53% of the total COVID-diagnosed deaths at the start of May 2020 [14, 35] To analyze this, we examined the demographic characteristics of patients with COVID-19 diagnosed, patients admitted to the ICU, and patients who died with a confirmed COVID-19 diagnosis [25]. Analyzed by categorical age group, older Swedish patients with confirmed COVID-19 were more likely to die than to be admitted to the ICU (Figure 5), suggesting that predicted prognosis may have been a factor in ICU admission. This likely reduced ICU load at the cost of more high-risk patients dying outside the ICU.

Imas svjedocanstva ljudi na ovom linku koja su prijavili relevantnim instancama:
Instead, many with covid-19 in nursing homes, according to the reports, have received palliative care. In other words, care in the final stages of life, which in these cases should often have meant painkillers and sedatives.

Ekot's survey also shows that when the elderly received care at the end of life, it is stated in more than 25 cases that the relatives were neither properly informed nor involved in the decisions.

A woman writes in the report about her now dead mother:

“The decision to give our mother palliative care that included morphine was made over our mother and us children's heads. This was never anchored in any relative at all. ”

Another woman tells Ekot:

“We relatives were not contacted immediately when mother fell ill. It was blamed that the accommodation did not have our telephone numbers. We were also not informed that the doctor had decided on so-called palliative care. "

Someone who claims to be employed at a nursing home tells IVO anonymously:

"Everyone with a positive corona response received direct palliative care, there is no information that patients or relatives have been informed that this decision has been made."
Joj, ja u klin, ti u plocu. Da, kljucno je da kapaciteti nisu popunjeni, i da je vodic pisan za slucaj popunjenosti kapaciteta.

Ne razumijem kakve veze ova svjedocanstva imaju sa mojim pitanjem da li je osoba trece zivotne dobi, niske saturacije vracena uz obrazlozenje star si? Pruzena mu palijativna njega? Sta znamo o istoriji njegove bolesti? Ja zaista odbijam vjerovati da su osobe dobile koronu, dosle po kisik, a oni mu dali morfin. U ovakvoj nakaradnoj drzavi, sa uzasnim zdravstvenim sistemom veliki broj palijativnih bolesnika ne stigne uzeti morfin zbog uzasne procedure, a ne u Svedskoj.
Hajmo ovako. U Svedskoj je do sada registrovano 5.819 slucajeva preminulih od covida. Znamo da se 70% odnosi na ljude u starackim domovima. Znaci 4.073 osobe. Od tih osoba samo je 13% bilo primljeno u bolnicu, sto znaci da 83% odnosno 3.381 osoba nije.
Mozes li povjerovati da u starackim domovima sirom te zemlje su hiljade njegovatelja bez ikakvih uputstava drzave samovoljno odlucili da za te ljude bolnicka njega nije potrebna?

Onaj crtez koji sam postavila procjenjuje "biolosku dob pacijenta". Prema prikazanim kriterijima samo 13% starijih se klasificiralo za prijem u bolnicu. 83% nije. Kakvi su to kriteriji.

Like a board game, doctors must decide if someone receives care or not. The key question is - do you manage your daily ADL. So eat, cook, personal hygiene, laundry and cleaning. If the answer is no, you will not receive care in Stockholm- It shows documents from the region's own website.

The key question is whether you manage your so-called daily ADL - that is, eating, cooking, taking care of personal hygiene and shopping, to name a few - or if you need help with this to some extent. The algorithm sorts out nine patient groups. The first four manage their ADL completely independently and will be given emergency care at covid-19. Others, groups 5–9, must be denied inpatient care according to a guiding document for geriatrics and SÄBO (especially housing for the elderly).

Napominjem, u tom trenutku skoro 50% kreveta na intenzivnoj je bilo prazno.
Mogy87

#33588 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Mogy87 »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:36 Pa neko bi do sada zasigurno odgovarao zbog ubistva?
Ne jer je to bila nacionalna strategija.

Podsjecam te da u prvih 6 mjeseci u Svedskoj nije umrlo ovoliko ljudi od velike gladi 1869.
Naslovnica

#33589 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Ako je neko namjerno ubio toliko ljudi, siguran sam da bi do sada vila podignuta optužnica!
daddy-kool

#33590 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:30
Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:20 (Submitted: 13 May 2020Revised version received: 13 September 2020 – Accepted: 15 September 2020
Čovjek od početka pandemije navlači (bez dokaza) da je smrtnost od Covid-19 0,02-0,1%.

Bukvalno je masirao podatke i nije mi jasno da li mu je ova posljednja verzija (od 3-4 do sada) uopšte peer-reviewd. Nije majka karala što je sin kock'o, neg' što se vadio.
Mogy87

#33591 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Mogy87 »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:53 Ako je neko namjerno ubio toliko ljudi, siguran sam da bi do sada vila podignuta optužnica!
Niko ih nije pobio, samo su pustili da umru. Jer ako ne mozes sam u wc, oprati svoje stvari i neko ti pomaze u kupovini ne zasluzujes prijem u bolnicu. Oko 4.000 ljudi odnosno 87% nije zadovoljilo te kriterije. Iako su bolnice bile polu prazne. Tebi je to mozda ok, meni svakako nije.
Naslovnica

#33592 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Mogy87 wrote: 16/10/2020 21:52
Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:36 Pa neko bi do sada zasigurno odgovarao zbog ubistva?
Ne jer je to bila nacionalna strategija.

Podsjecam te da u prvih 6 mjeseci u Svedskoj nije umrlo ovoliko ljudi od velike gladi 1869.
Da i ja tebe podsjetim:
Back in 1869 Sweden’s population was about 4.1 million, compared to 10.3 million now. :wink:
Porast od 15% u odnosu na 2019.
Šta je trebalo očekivati u doba pandemije, možda negative rezultate?
Cifre su takve kakve su, i šta sada?
Da li je neko odgovarao?
Hoće li neko odgovarati?
Zašto u Swe maske još uvijek nisu obavezne? Zašto nikada nisu bili u karanteni, i ne namjeravaju?
Šta se čeka?!
Mogy87

#33593 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Mogy87 »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:39
Ipak, j svakom slučaju, relevantnije mi je nešto što WHO stavi na svoju službenu web stranicu od nekakvih anonimnih web portala koji to popljuju.
Sve neki anonimusi

“I think the authors of the above-linked paper owe us all an apology,” wrote Andrew Gelman, director of the applied statistics center at Columbia University,
who has written numerous books on teaching statistical methods. “We wasted time and effort discussing this paper whose main selling point was some numbers that were essentially the product of a statistical error.”

The author and biotech investor Peter Kolchinsky tweeted that the “flaws with this study could trick you into thinking that getting shot in the head has a low chance of killing you”.

Concerns with that Stanford study of coronavirus prevalence

https://statmodeling.stat.columbia.edu/ ... revalence/

Mene je sramota, a ocigledno i autore cim su revidirali brojke.
Naslovnica

#33594 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

daddy-kool wrote: 16/10/2020 21:55
Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:30
Čovjek od početka pandemije navlači (bez dokaza) da je smrtnost od Covid-19 0,02-0,1%.

Bukvalno je masirao podatke i nije mi jasno da li mu je ova posljednja verzija (od 3-4 do sada) uopšte peer-reviewd. Nije majka karala što je sin kock'o, neg' što se vadio.
Pa nisi ni pročitao šta piše, ne znaš da li je peer-reviewed, ali znaš da je "masirao podatke", i sl?!
BTW, sve je fino navedeno u studiji, ne znam kakve dokaze još očekuješ?
Naslovnica

#33595 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Mogy87 wrote: 16/10/2020 21:56
Naslovnica wrote: 16/10/2020 21:53 Ako je neko namjerno ubio toliko ljudi, siguran sam da bi do sada vila podignuta optužnica!
Niko ih nije pobio, samo su pustili da umru. Jer ako ne mozes sam u wc, oprati svoje stvari i neko ti pomaze u kupovini ne zasluzujes prijem u bolnicu. Oko 4.000 ljudi odnosno 87% nije zadovoljilo te kriterije. Iako su bolnice bile polu prazne. Tebi je to mozda ok, meni svakako nije.
Dobro, i?
Šta je tvoja poenta?
Da bi šveđani trebali početi da nose maske?
Ne kontam, zaista...
Naslovnica

#33596 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Naslovnica »

Mogy87 wrote: 16/10/2020 22:01
Sve neki anonimusi

“I think the authors of the above-linked paper owe us all an apology,” wrote Andrew Gelman, director of the applied statistics center at Columbia University,
who has written numerous books on teaching statistical methods. “We wasted time and effort discussing this paper whose main selling point was some numbers that were essentially the product of a statistical error.”

The author and biotech investor Peter Kolchinsky tweeted that the “flaws with this study could trick you into thinking that getting shot in the head has a low chance of killing you”.

Izvlačiš linkove od aprila, a studija revidovana u septembru? :lol:
Možeš ti i bolje od toga ako se potrudiš.
pojedinac

#33597 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by pojedinac »

World Doctors Alliance: Brave Doctors Fight Corona Tyranny
in Abroad 15 October 2020, 06:00 AM 21 Comments

The foundation of the World Doctors Alliance was announced in Berlin on 10-10-2020 . “We are doctors, scientists and peace activists. We believe that what they say about Covid-19 is incorrect. It is our duty as a doctor to tell the truth, ”said German doctor Heiko Schöning, one of the initiators.
The Swedish doctor Mikael Nordfors has also joined the company. He has founded an organization that supports people who "stand up to this medical tyranny." Nordfors is also setting up a new Nuremberg tribunal 'to indict all the criminals behind this hoax'.
"The lockdown has caused more damage than the virus," added British dentist Zac Cox. "We are here to end this and ensure that people regain their freedom."
The hospitals are not full
The Netherlands is also represented in the World Doctors Alliance. "The [virus] is not as bad as the media claim," said physician Elke de Klerk. “We are in contact with hundreds of doctors in the Netherlands and the hospitals are not full. People are not sick. They are being tested, but the tests are not working properly. We have to get this out. ”
Swedish freedom activist and teacher Maneka Helleberg said at the meeting: “I propose to expose [the activities of] the dark, the fraud, and unite. Together we are strong."
Hero doctors forming

The World Doctors Alliance
speaking out against the lies and tyranny happening around the world
Please share
🙏

Full link https://t.co/CoDgBrfITZ pic.twitter.com/6esG5DpTnH

Arts: 'We are starting a lawsuit against the Dutch government. Corona must be off the A-list '
in Man and Animal 16 October 2020, 3:00 PM 25 Responses

There is no pandemic or epidemic, said physician Elke de Klerk on 10-10-2020 at a meeting of the World Doctors Alliance in Berlin. She also said corona no longer belongs on the A list of diseases. "We now know that it is a normal flu virus, and the flu virus is not on the A list."
She wonders why children should wear mouth masks at school when there is no pandemic. “There is no need to panic. Panic arises because of the PCR tests, which give a false positive result. 89 to 94 percent of the results are false positive, the rest are false negative. They don't test for Covid-19. ” The doctor emphasized that we should not look at the test results, but at the clinics.
87,000 nurses don't want the corona vaccine
“We are also filing a lawsuit against the Dutch government,” said De Klerk, adding that she is in contact with a very large group of doctors and nurses. "We have contact with 87,000 nurses who don't want the corona vaccine."
The person speaking after her in the video below is Irish professor Dolores Cahill. She is an immunologist and molecular biologist.
“A very powerful and hopeful statement from Dr. Elke de Klerk,” says Stefan Noordhoek .
OMG this will be worldwide news pic.twitter.com/V3p2lpgvpC
Mogy87

#33598 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Mogy87 »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 22:06
Mogy87 wrote: 16/10/2020 21:56
Dobro, i?
Šta je tvoja poenta?
Da bi šveđani trebali početi da nose maske?
Ne kontam, zaista...
Kakve veze maske imaju s ovim? Da povedu racuna o starckim domovima, valjda.
Mogy87

#33599 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Mogy87 »

Naslovnica wrote: 16/10/2020 22:08
Mogy87 wrote: 16/10/2020 22:01

Sve neki anonimusi

Izvlačiš linkove od aprila, a studija revidovana u septembru? :lol:
Možeš ti i bolje od toga ako se potrudiš.
Prijatelju tebi rijec kredibilitet nista ne znaci? Ako si se isprosipao jednom (svi znaju ko te placa) i sad ti dodjes drugi put da poturis istu stvar?
Trappist

#33600 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

Hajd da jednom zauvijek riješimo sve dileme: daddy i maggy, recite sta ste po struci, da li ste ikad izdali neko naucno istraživanje vezano za medicinu? Ako jeste, postavite i evo ja vam kapu skidam, necu se vise javiti nikad na ovim temama. Do tada samo supljirate
Locked