Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gaethje je ultimativni test za Khabiba. Protivnik kakvog nije imao do sada. Hrve od cetvrte godine, bombe u rukama i low kickove kojima oduzima kretanje protivnicima.
Mada ja mislim da je Brajan Ortega taj koji bi bio najgori moguci matchup.
Sjetimo se samo Caina i Werduma kako je to zavrsilo.
Neznam hoce li i on proci kao i ostali prije njega protiv Khabiba. Ali Gaethje je borac koji ne brine mnogo o tome hoce li ga Khabib oboriti u parter. On ce se dici i nastaviti po svome. Pa Conor je ustajao protiv Khabiba a gdje nece moci Gaethje koji je profesionalni hrvac NCAA Division I.
Gaethje je hrvac samo iz proslosti, ne sjecam se da je igdje upotrijebio to svoje hrvanje. Liku je svaka borba, brawl teski. Dok je Khabibu svaka hrvanje , gnp itd
Moze on ustast, ali ce zavrsit kao i svi ostali. Mislis da Gaethje ima bolji stand up od Conora ?
Al' to je sve u teoriji reci ce nam se sve vrlo brzo, al' da se razumijemo navikao sam da se odgađaju borbe tako da sve dok se Buffer ne dere ja se ne ložim.
I dalje Ferguson bi imao vece sanse protiv Khabiba nego Gaethje. Naravno, uvijek postoji sansa nakauta i tu je Conor imao najvise sansi da ga nategne... Ali vidjeli smo kako se završilo.
Debil klasicni Stephen A pitaj ga o borbi dodatna pitanja kakav crni Conor covjeku predstoji najvaznija borba u karijeru gdje bi potencijalno naredna mogla biti protiv Đorđa
Pricam za Khabiba. Usman je daleko snazniji od njega pa ti ne vrijedi poredjenje pri posmatranju.
Pa ti pricas o Burnsu i Ortegi.. nisam ih ja spominjao. Burns koji je kategorija iznad, a Ortega kategorija ispod.
Jeste ali neki borci su preveliki skidaci kilograma, imaju zajeban body frame tako da im nista ne mozes sa skilom. A nekima mozes.
Znaci kad kazes vidjecemo sta ce Burns protiv Usmana nije isto kao Burns protiv Khabiba. Iz prostog razloga jer je prevelika razlika u odnosu snage Khabiba i Usmana. Znaci Burns moze glat izgubiti od Usmana. A da svaki put dobije Khabiba sa skilom posto su priblizne snage i framea.
Arona je bio bolji od Fedora, a Werdum ga je submitao. Znaci vrhunski jiju jitsu majstor je najopasniji za nekog sa Sambom, Judom jer ima opake zavrsnice.
Last edited by fijesta7 on 21/10/2020 06:20, edited 1 time in total.