To je ta "zlatna" i nesposobna mladež kao i roditelji im a koja bi nam trebala vladati kad se ovi povuku u "zaslužene" mirovine.
E pa neće da može.
Naštimaju li izbore moramo na ulice izaći, mislim da je to neminovno.
Sve po zakonu.
Billy The Pljuc wrote: ↑18/10/2020 13:13
Naštimaju li izbore moramo na ulice izaći, mislim da je to neminovno.
Tacno se vidi taj lopovsko-hinjski sda mindset.Veigar wrote: ↑18/10/2020 15:02Billy The Pljuc wrote: ↑18/10/2020 13:13
Naštimaju li izbore moramo na ulice izaći, mislim da je to neminovno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pusti snovi
Sta i da jest? Nadomjestio je preko respiratora, nemoj se brinutiJohnny_x wrote: ↑18/10/2020 16:40 Fadil Novalic na pocetku korona krize je najavio da ce umanjiti svoja primanja i primanje cijele vlade, ja nisam naiso ni na jednu zvanicnu odluku gdje ispunjava svoje obecanje, je li moze neko od SDA-ovaca da nam pokaze da je premijer ispunio svoje obecanje? Posto je tesko SDAovcima ispunti svoje obecanje, najbolje bi im bilo da optuze Dodika i Covica jer zbog njih Fadil nije mogao ispuniti svoje obecanje.
Pita sin babu - Babo jel grijeh ako ne glasam za SDA?Veigar wrote: ↑18/10/2020 15:02Billy The Pljuc wrote: ↑18/10/2020 13:13
![]()
![]()
![]()
![]()
pusti snovi
Da se razumijemo ja bi volio da se narod konačno probudi, al dosadašnje iskustvo mi govori samo:Billy The Pljuc wrote: ↑18/10/2020 19:11Pita sin babu - Babo jel grijeh ako ne glasam za SDA?Veigar wrote: ↑18/10/2020 15:02Billy The Pljuc wrote: ↑18/10/2020 13:13
![]()
![]()
![]()
![]()
pusti snovi
I jedan malo friškiji:
Što se mene lično tiče ja bih im mogao halaliti jedino i samo ovo čeljade u zelenoj haljini što stoji ispred postera žuto-riđeg govneta iza govornice.
Helem vidimo već kako se situVacija bude razvijala.
MorningStarVeigar wrote: ↑18/10/2020 16:31Šta ima četalju, koje su naredbe sad, valjda bude kakav sendvič i brlja da se malo proslavi. Nako četnički kako samo vi znate, nemere se ubijat i klat nedužne al morete lokat do zore ako treba.
Pokrivene*zippoo87 wrote: ↑17/10/2020 22:47 Dovedeno,uhljebljeno,sada vracaju usluge.
Mene bi bilo sramota stati na plakat SDA,jos kada vidim ovako zavijene,to implicira da je vjernica a SDA je sve ono sto svaka vjera zabranjuje...bas dvije suprotnosti ali ovdje vazi ona izreka da " izgled vara"
Ovi i ovakvi sto se kriju iza necega su najgori
a meni je najjace kada me pocnu ubjedjivati da mene nece niko "ni pogledati" ako ne dam kovertu u bolnici recimoMaharadza wrote: ↑18/10/2020 23:50 ^Svakako da će doći i taj dan ali problem je što i kada se to konačno desi, nešto mi je teško povjerovati da će se narod odjednom preko noći promijeniti, npr. prestati davati "koverte" i "hedije" doktorima da "pripaze" rodbinu malo bolje, pa hodžama nakon dženaza itd. (iako i jedni i drugi imaju plate za to što rade...) tako da prije bih rekao da imamo temeljni problem u korumpiranom narodu, a ova današnja sda je samo produkt toga. Jednostavno pokvareni smo do srži, barem ogromna većina...
Maharadza wrote: ↑18/10/2020 23:50 ^Svakako da će doći i taj dan ali problem je što i kada se to konačno desi, nešto mi je teško povjerovati da će se narod odjednom preko noći promijeniti, npr. prestati davati "koverte" i "hedije" doktorima da "pripaze" rodbinu malo bolje, pa hodžama nakon dženaza itd. (iako i jedni i drugi imaju plate za to što rade...) tako da prije bih rekao da imamo temeljni problem u korumpiranom narodu, a ova današnja sda je samo produkt toga. Jednostavno pokvareni smo do srži, barem ogromna većina...
A, sta zelis reci sa napisanim??

Zapravo ova fotografija savršeno opisuje domet SDA politike i njenih jurišnika na budžet.