Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bio sam u Grčkoj, lijeni i primitivni kao mi u ex Yu. Mogu samo kukati i davati gu.e za kredite Samo nije mi jasno zašto neki konstantno upoređuju Karabag i Grčku?
sumirprimus wrote: ↑18/10/2020 18:42
Demonstracije u tabrizu? Znaci ipak iran pruza podrsku armeniji?
Ma kakvi!!! Neki čak tvrde da je neutralan, a oni hrabriji i da podržava Azere
U Tabrizu živi milion i 700 hiljada ljudi, više od pola Bosne, a na tim "masovnim" protestima 20 ljudi, e kakvi bi onda bili da nisu masovni 90 posto Azera u Iranu su lojalni državi, jer Iran i jeste država svih njenih naroda a ne samo Perzijanaca. To što ljudi inače stanje koje imaju u svojim država prenose negdje drugo i tako kreiraju sliku je druga stvar. Čak i sve i jednog Kurda kojeg sam upozno iz Irana, prvo kažu da su iranci pa kad vide da malo bolje poznajem stvari tamo kažu da su Kurdi.
sumirprimus wrote: ↑18/10/2020 18:42
Demonstracije u tabrizu? Znaci ipak iran pruza podrsku armeniji?
Ma kakvi!!! Neki čak tvrde da je neutralan, a oni hrabriji i da podržava Azere
U Tabrizu živi milion i 700 hiljada ljudi, više od pola Bosne, a na tim "masovnim" protestima 20 ljudi, e kakvi bi onda bili da nisu masovni 90 posto Azera u Iranu su lojalni državi, jer Iran i jeste država svih njenih naroda a ne samo Perzijanaca. To što ljudi inače stanje koje imaju u svojim država prenose negdje drugo i tako kreiraju sliku je druga stvar. Čak i sve i jednog Kurda kojeg sam upozno iz Irana, prvo kažu da su iranci pa kad vide da malo bolje poznajem stvari tamo kažu da su Kurdi.
Kikibombona wrote: ↑18/10/2020 18:44
Švabe ulaze u igru
Kakve svabe , frakcija naci stranke AfD otišla u NK da im da moralnu podršku
Inače idu već 2-3 godine AfD -ci u okupirani dio Azerbejdžana .
Inace AfD veliki mrzitelji svega islamskog, otvoreno zastupaju teme. Angela Merker otvoreno protiv ovih ekstremnih desnicara. I naravno ne pitaju se nista u Njemackoj. Ovi su otprilike ko Vojislav Seselj u srbiji. Postoje, svasta pricaju ali nemaju ulogu u vanjskoj politicci zemlje.
Inace Azeri se ovako odnose prema ranjenim armenskim vojnicima.
Novosti wrote: ↑18/10/2020 18:56
Grčka bitna ko i Francuska
Naumpadne mi Mikis Teodorakis I čvrsto NE NATO bombardovanju Jugoslavije…
Jest ih se nešto I pitalo tada, ko I sada.
Neznam za Teodorakisa, al znam da neki vjeruju u Djeda Mraza na ovom forumu (pod DM-om mislim na Francusku, mada može i Njemačka i Grčka).
Grčka i sama ima problema, u vrijeme NATO bombardovanja makar du imal kakav takav standard, za naše balkanske uslove-dobar. Danas je to bankrotirana zemlja. Doduše i da nisu-nebitni su.
Totem5 wrote: ↑18/10/2020 19:10
Mijesate interesa Grka oko Grcke i interesa Grka za ostale zemlje. Takav lobi po svijetu imsju jos sa Zidovi i Irci. Nitko drugi.
Interes Grka za ostale zemlje, a kakav je to crni interes Grka u Kavkazu, šta im to mogu ponuditi ili kupiti ?
Armenski konjak ?
Totem5 wrote: ↑18/10/2020 19:10
Mijesate interesa Grka oko Grcke i interesa Grka za ostale zemlje. Takav lobi po svijetu imsju jos sa Zidovi i Irci. Nitko drugi.
Interes Grka za ostale zemlje, a kakav je to crni interes Grka u Kavkazu, šta im to mogu ponuditi ili kupiti ?
Armenski konjak ?
Zabolje Grke za Armene. Nego zbog Grcke a EU iza nje Erdoganu su propali poslovi na Mediteranu. Pa morao negdje da pokaze misice da ne ispadne blentav kuci, i dabrao samo to sto je mogao. NK. Toliko
SanskiBiser wrote: ↑18/10/2020 19:22
U Stepankertu kazu upravo se cula izuzetno jaka detonacija.
jos jedno armensko skladiste vojne opreme i municije u rukama Azera, rucne bombe M75 made in Serbia.
"Nama su prijatelji i Azerbejdžan i Jermenija. Desetostruko smo prodali više naoružanja Azerbejdžanu u poslednjih nekoliko godina", kazao je Vučić na konferenciji za medije u prostorijama njegove Srpske apredne stranke.
Vjerovatno smo i mi izvozili i jednima i drugima?
Last edited by SanskiBiser on 18/10/2020 19:30, edited 1 time in total.