Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Revolucionar ★ wrote: ↑01/10/2020 10:59
Realno, nije ni taj Mbappe spektakularan toliko, sve me vise podsjeca na Bejla sa svojom trkom i zajebancijom
A eto mlad je i brz
Po meni Mane i De Bek su bolji izbor, a njih dvojica su jeftiniji od njega samog.
Ja bih rekao da je prava šansa propuštena nedovodjenjem Wernera. To je pravi špic, koji je jos uz to mogao bit doveden za sicu. Ostaje Haaland, ali kako Borussija posluje, nit ce bit jeftin,nit se moze tvrdit da ce i dalje bit sjajan. Mozda i Harry Kane u nekoj razmjeni za Balea sutra kad mu istekne ugovor. Real se treba pokrit gdje je tanak, a to je napadac prije svega. Bernardo Silva je igrac kojeg bih volio vidjet u Realu. Vidjet cemo sta ce Perez smislit, halal im bilo sve, par godina su bili junaci, rekonstrukcija mora bit bolna, djaba je
Zaslužena i očekivana pobjeda. Zasad najbolje napadačko izdanje Reala sa najboljim trojcem kojeg naprijed ima: Karim, Vinicius, Marco. Do 60-te minute je trebalo bar uduplati vodstvo, ali mrtvi ziceri propadoše. Nakon toga nekoliko stopostotnih prilika za Levante, ali se svaki put ukaže Thibaut Nakon trominutne pauze i gledanja VAR-a kod poništenog Sergiovog gola, Levante kao da je stao. Karimov gol za 2-0 iz školskih udžbenika.
Svaka utakmica Reala će bit ko ova danas Pola tima Zinedin izmijeni na poluvremenu. Pocrkali s reprezentacijama Ide Barcelona idući vikend i tu ćemo vidit koliko je Real ustvari (ne)jak
Nekako imas osjecaj da nijednu ekipu ne mogu lagano dobiti. Ofanzivni segment ekipe jako tanak, i ne vidim da se moze to promijeniti osim ako Hazard nekim cudom udje u formu.
turbofolk wrote: ↑17/10/2020 21:46
Svaka utakmica Reala će bit ko ova danas Pola tima Zinedin izmijeni na poluvremenu. Pocrkali s reprezentacijama Ide Barcelona idući vikend i tu ćemo vidit koliko je Real ustvari (ne)jak
Vidjeće se ustvari koji su malo nejakiji
Ovo je sezona u kojoj bi izgleda moglo bit iznenađenja, i to u više liga petice
Jao neigre. Pa oni nisu 4 km pretrcali prvo poluvrijeme. Teski pusaci bi uspjeli vise.
Marcelo, brate reci ne mogu je.bo ga ti nije sramota. Varane bez Ramosa nista bolji od Kosorica.
Strasno losi. Vini k'o nesto pokusava i Fredi trci, ostali (cek ne mogu nac pravu rijec).
Nijedan Zinedinov eksperiment sa trenutnim rosterom ne uspijeva. Najbolji su kad su naprijed Karim, Vinicius i Marco, u sredini Federico, Toni i Luka. Rafael haman ne umije ako nema Sergia pored njega. Thibautu se nema šta prigovoriti. Stopostotnu šansu skide u drugom poluvremenu za 4-2. Opravdano poništen gol. Za vikend je gostovanje kod Koemana. Njegovi na krilima sinošnje visoke pobjede, a ovi ojađeni i mrtvi nakon ovog večeras. Bit će zanimljivo
. Pokušavaš napadati cijelo vrijeme. A nigdje šansi. Neka dodavanja a nigdje povezanosti, sve ide u prazno.. Poneki šepavi šut i to je to. Jako limitirana i spora ekipa..
Ne izgleda dobro. Ovo ce svi ispreskakati.. pogotovo u LS..
Koliko god bio karizmatičan i sve golemo što je napravio u klubu, Zidane jednostavno nema rješenje za ovu situaciju a mislim itekako
da više nije ni dorastao zadatku.
Kako može od 100 utakmica, 100 različitih sastava. Ekipa nema nikakvu konstantu. Igra od odlaska Ronalda se zasniva samo na kruženju
lopte sa jedne strane na drugu i ubaci u 16 ako ko nabode. Evo druga godina Real igra jedne od najdosadnijih i bezidejnih utakmica
a to sa Zinedinom ide samo prema gore. Nažalost.
A dobro sa druge strane dosao je kraj jednoj eri, poprilicno uspjesnoj. Stvaranje proslog tima koji je u LP dominirao je trajao bas godinama. Mislim da ce kad se zavrsi stadion opet to pokusat, do tad ovako pokusavat izvlacit maksimum. Nije da nema ni pehova sa povredama i to nekih od kljucnih igraca, sto opet nije pravi izgovor za ova 2 poraza. Mogle bi oscilacije u igri potrajat sezoni dvi.