Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledam listu Nase stranke za Kakanj, pet puta kvalitetnija nego kod nas u Zenici. I drugari iz Kaknja, a ima ih nekoliko, kazu da je lista izuzetno kvalitetna. Nadam se da ce ostvariti dobar rezultat.
EDIT
Malo sam iscitao biografije kandidata NS za Zenicu. Ima solidnih, obrazovanih, mladih ljudi. Definitivno mora bolje u buducnosti. Sada ce biti uspjeh ako sa jednog mandata dodju do dva. Tri bi vec bio podvig.
0:21 pogledajte kako su slozene figure, lovac stoji do topa. o zemlju ti j.... hoce da ispadnu pametni, a cijela ekipa nije u stanju postaviti figure za sah.
Malo sam iscitao biografije kandidata NS za Zenicu. Ima solidnih, obrazovanih, mladih ljudi. Definitivno mora bolje u buducnosti. Sada ce biti uspjeh ako sa jednog mandata dodju do dva. Tri bi vec bio podvig.
Podvig će bit ako zadrže i ovaj jedan iskreno.
Prosle izbore su uzeli 1 468 glasova ili 3.4% glasova. Dakle, trebali bi pasti na 1 200 da izgube mandat. Mislim da ce izlaznost biti manja nego na proslim izborima.
Ako bi se desilo, bilo bi zaista lose. Zenica bi ostala bez liberalne opcije, te bi imala jedino SDP kao kakvu-takvu 'gradjansku opciju'. Sve ostalo konzervativci.
Ja sam prvi glasao za NS na prošlim izborima, a sad neću. Vjerovatno ću za SDP. Babaja i Mehić mi djeluju kao ok likovi, a ako budem mahmuran od subote možda glasam i za Senada Brkića jedini mi je on u životu donio kakve-takve radosti.
Podvig će bit ako zadrže i ovaj jedan iskreno.
Prosle izbore su uzeli 1 468 glasova ili 3.4% glasova. Dakle, trebali bi pasti na 1 200 da izgube mandat. Mislim da ce izlaznost biti manja nego na proslim izborima.
Ako bi se desilo, bilo bi zaista lose. Zenica bi ostala bez liberalne opcije, te bi imala jedino SDP kao kakvu-takvu 'gradjansku opciju'. Sve ostalo konzervativci.
ExNihilo wrote: ↑17/10/2020 11:42Ko su ti solidni, obrazovani, mladi ljudi u NS?
Adla Kamber- rođena 11.06.1994. u Zenici gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje. Fakultet političkih nauka završila je na Univerzitetu u Sarajevu, Magistrant je političkih nauka - smjer međunarodni odnosi i diplomatija. Radno iskustvo stekla u oblasti trgovinsko-menadžerskih firmi. Aktivno govori engleski i njemački jezik te pasivno poznavanje španskog jezika. Komunikativna, vedrog duha, borac za prava mladih obrazovanih ljudi, ljubitelj prirode i zdravog načina života.
Mumić Edin - rođen u Tuzli 1986. godine. Medicinski fakultet završio u Tuzli gdje je radio kao ljekar opšte prakse. Danas je uposlenik KBZ gdje je uspješno završio specijalistički staž i time stekao titulu ljekara specijaliste anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine. Dobitnik je brojnih priznanja u sferi medicine, ali je svoj doprinos dao i u sferi ekologije i očuvanju prirodnog bogatstva Bosne i Hercegovine.
Selimović Edin - rođen 1994. godine u Zenici. Diplomirao na Univerzitetu u Sarajevu čime je stekao zvanje profesora historije. Trenutno obavlja profesionalno usavršavanje u gimnaziji u Zenici. Vrlo aktivan na poljima turizma, kulture i obrazovanja gdje je svoj doprinos dao kroz mnogobrojne projekte. Urednik je portala intelektualno.com i tečno govori 4 strana jezika.
Mešković Adis- rođen u Zenici 1980. Diplomirani farmaceut. Dugogodišnji uposlenik u PZU gdje je stekao vještine ovladavanja tehnologijom izrade lijekova i različitim analitičkim postupcima. Predsjednik izvršnog Odbora zdravstvenih tehničara Zeničko-dobojskog kantona. Učesnik velikog broja međunarodnih i državnih seminara iz oblasti farmacije.
Školjić Zlatan - rođen u Zenici 1988. godine, naš diplomirani glumac. Master diplomu stekao na Akademiji dramskih umjetnosti u Tuzli 2013. godine. Član ansambla Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici. Dobitnik nagrade za najbolju epizodnu ulogu u predstavi "Ravna ploča" na Festivalu BH drame u Zenici kao i mnogih drugih nagrada za svoj rad i angažman. Igrao je više od 30 predstava od čega: "Sinovi umiru prvi", "Moja fabrika", "Romeo i Julija", "Gluha svadba", "Bure baruta" itd.. Svojim nesebičnim zalaganjem dao je veliki doprinos u kulturno-umjetničkom životu u Zenici.