Hoće kurac.
Prefini su i igrači i Klopp.
Zamisli da je netko startao na igrača onako Fergusonovom Unitedu pa im uzeo pobjedu u zadnjoj minuti.
Samo probaj zamisliti. Klopp je prefin i zato nas jebu u dupe kako stignu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sudeći po Kloppovoj reakciji ostali smo i bez Thiaga na neko vrijeme.
A u pm ne može gore. Kičma ekipe out.AmiĐa_Idriz wrote: ↑17/10/2020 15:52Sudeći po Kloppovoj reakciji ostali smo i bez Thiaga na neko vrijeme.
Villa nas je rasturila na terenu. Ovo je poraz od strane sudačke organizacije. Što se osjećaja tiče usporediv je sa Nigerijom u Brazilu...drug_profi wrote: ↑17/10/2020 16:34 Onaj osjecaj kao kad te neko dobro ponizi.
Gore se osjecam nego poslije Ville
Osjecaj nepravde, cega li...
Znači crveni nije zbog "ofsajda" već zato što po mišljenju ovog klauna nije za crveni.VAR did check Jordan Pickford's challenge on Virgil van Dijk but didn't deem it worthy of a red card.
David Coote decided that Pickford's challenge was not a red-card offence. [@TheAthleticUK]
Smiješno je koliko smo bolji od ostalih ekipa u ligi, ovo je trebalo biti jos jedno gazenje lige, realno imamo sad najbolji roster u ligi ali nas yebe to sto nema navijača kao malo koga, kao i povrede, a razlika između prvog i drugog golmana je vjerovatno najveca ikad viđena.BHF_Manijak wrote: ↑17/10/2020 18:24 Cudna je ovo sezona, cudna do picke materine... Ko se iz ovoga izvuce, pricat ce se...
Mislim nekako da ce City iz ovog cuda na duge staze opet prvi kroz cilj proci, zbog sirine i svega.
Liverpool je vec sad u finom zaostatku i u odnosu na proslu sezonu nebo i zemlja. Ne zbog rezultata vec jednostavno pristup i igra su mi premlaki, pooosebno nazad.
Od pocetka utakmice kao da se izdrkavaju u odbrani.
Ne znam, bice ovo jebena borba, skeptik sam za odbranu naslova.
Ovo je realno treba biti start 5 0 0 kad se vec Chelsea vani dobio, ali eto...![]()