Namjerno sam ja to tako sabrao, jer je cilj mog komentara bio da prikazem da samo 10% od ukupnog stanovnista sa pravom glasa bira SDA. Ovi koji apstiniraju sigurno ne bi birali SDA kada bi izasli na izbore... A kada bi odbili jos glasove njihovih uhljeba i koje pokradu, bilo bi to mozda jedno 7%zippoo87 wrote: ↑16/10/2020 22:05 nisi ovo bas dobro sabrao
zato sto je 3 mil. ukupan broj sa pravom glasa a izlaznos je kod nas 55% haman 20 godina...dakle zato sto pola ljudi ne glasa,ovi uduplaju svoj procenat i hvale se da su pobjednici,sa 20% glasova
odovih lazljivih politicara su mi gori samo novinari...pa meni da u mikrofon kaze da je on izborni pobjednik,ja bi u lice rekao,kakav jado pobjednik,uzimas 20% glasova,je li te sramota to izjaviti
sve dupelisci kod nas u svemu...dodjes kod privatnika da radis,kolege sve redom "dupelisci" i "netalasaci"...za mizeriju od plate,ni prosjecna nije
Dodamo jos i Dodika i Covica, neka eto na njih ode 700k glasova, opet ispada da manje od jedne trecine stanovnistva sa pravom glasa *ebe druge 2... Veca izlaznost je za njih nocna mora, ali ljudi su ovdje otupili i mi nikada necemo preci bar 60% izlaznosti, tako da vladajuca 3 smetljara mogu mirno spavati..