Racun €11.750 sunce ti kalajisano.
Sad salta ko nov.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
U blizini srpske crkve u Zenici. A vectra c je u pitanju. On je kao bio napravio, plaćeno a poslije počeo trzati kad se ugrije e od onda je sto čuda izmislio, jučer izgubio rikverc,danas kaže otišao neki dio u mjenjaču. Ma neznam vise samo da ga sklopi da mogu dalje.condy wrote:Na kraju Lukovog polja.Throttle wrote:Gdje je tom garaza
Onda taj Mirza nije onaj na kojeg sam ja mislio. Za tog ne znam. Posto je Opel, trebas vidjeti sa Aidom. On je kazu vrhunski majstor za Opel. Mislim da mu se servis zove dzambo, www.dzamboservice.comzepcak1986 wrote:U blizini srpske crkve u Zenici. A vectra c je u pitanju. On je kao bio napravio, plaćeno a poslije počeo trzati kad se ugrije e od onda je sto čuda izmislio, jučer izgubio rikverc,danas kaže otišao neki dio u mjenjaču. Ma neznam vise samo da ga sklopi da mogu dalje.condy wrote:Na kraju Lukovog polja.Throttle wrote:Gdje je tom garaza
Spakuj ti to odmah i trazi novog majstora. Kad nije odmah napravio znaci da nezna napraviti. Sad ce sve biti isprobavanje jednog po jednog dijela. Izgubit ces mnogo para i zivaca. Preporucujem Sekija u Tinji, izmedju Tuzle i Srebrenika. U stvari, Seki vise ne radi mjenjace vec je posao preuzeo njegov sin. Skup je ko sami djavo ali zna posao.zepcak1986 wrote:Za dzambu znam kod njega sam radio sve servise ali on ne radi automatske mjenjace. On mi je rekao za tog Jaska da je petljanac zato nisam htjeo kod njega pa sam našao servis pod imenom Mirza a na kraju se ispostavilo da je to taj jasko .
A nema nigdje,nisam mogao naci. Da sam našao nebi ga on sigurno radiomali_milojica wrote:Ima li gdje polovan mjenjac da se stavi i da ti vozis auto.
Hoće to, zna se desiti da se u svoj toj gvožđuriji u servisu zaturi jedna od brzina.bitanga_sa_otesa wrote:gdje je izgubio rikverc? u kanalu?
DizelThrottle wrote:Benzin-dizel?
Pa eto ti na ovoj temi lik napisao skoro isti post kao i ti, prije nekoliko godina.darb wrote: ↑16/10/2020 20:04 E evo da sve informišem da ko ne daj Bože odluči da mu Zimic senad popravlja automatski mjenjac ili bilo sta da radi kod njega ,da ga ZAOBIĐE u sirokom luku.
Naime,radi se o klasicnom prevarantu i seljacini koji ti pokusava uzeti pare a da nista ne napravi.
Lično iskustvo:
nakon sto sam se raspitivao o popravci automatskog mjenjaca na vozilu,dobijem broj od Zimića na stupu-Ilidža,odem na lice mjesta,odmah traži kaže bar 200km unaprijed.Hajde dadnem nadajuci se da nije prevarant.
Tek nakon mjesec dana uspijem ga dobiti na telefon a auto parkirano u njegovom dvoristu nije ni pomakao.
Kaze treba da.mu stigne dio iz Njemacke,da nije do njega,ali ne mozes skontati koji dio jer ti namjerno zakukulji i pogrešno objasni.
Jos mjesec dana cekam i zovem svaki dan,svaki dan ista prica.
Napokon zove kaze dozi po auto,odem trazi mi jos 1200km...hej 1200..a.auto.2001 godište....
kaze kupio polovan mjenjac i jos nesto morao uloziti,ma katastrofa.
Pitam.ga koliko je garancija kaze.7 dana.....
pa eto idite kod Zimic Senada i hvali te ga..... jebo me onaj ko me uputi na njega.
Naravno da mu nisam htio platiti jer sam rekao odmah zovem sad policiju i inspekciju...
Prodao auto za 2 dana iz straha da se ponovo ne pokvari i u bjeđen sam da nista specijalno nije uradio.
PS:Kada sam sa šlepom dovezao auto po dogovoru u 12sati,njega nema u radionici,zovem na telefon kaže nisam kući, pa kako nisi kad smo se dogovorili u 12? kaze sad je 5 do 12 a dogovprili smo se u 12,istovarite auto na ulici, frajer ko da je hirurg....
2013 i jos radi i nije naucioNaslovnica wrote: ↑16/10/2020 20:48Pa eto ti na ovoj temi lik napisao skoro isti post kao i ti, prije nekoliko godina.darb wrote: ↑16/10/2020 20:04 E evo da sve informišem da ko ne daj Bože odluči da mu Zimic senad popravlja automatski mjenjac ili bilo sta da radi kod njega ,da ga ZAOBIĐE u sirokom luku.
Naime,radi se o klasicnom prevarantu i seljacini koji ti pokusava uzeti pare a da nista ne napravi.
Lično iskustvo:
nakon sto sam se raspitivao o popravci automatskog mjenjaca na vozilu,dobijem broj od Zimića na stupu-Ilidža,odem na lice mjesta,odmah traži kaže bar 200km unaprijed.Hajde dadnem nadajuci se da nije prevarant.
Tek nakon mjesec dana uspijem ga dobiti na telefon a auto parkirano u njegovom dvoristu nije ni pomakao.
Kaze treba da.mu stigne dio iz Njemacke,da nije do njega,ali ne mozes skontati koji dio jer ti namjerno zakukulji i pogrešno objasni.
Jos mjesec dana cekam i zovem svaki dan,svaki dan ista prica.
Napokon zove kaze dozi po auto,odem trazi mi jos 1200km...hej 1200..a.auto.2001 godište....
kaze kupio polovan mjenjac i jos nesto morao uloziti,ma katastrofa.
Pitam.ga koliko je garancija kaze.7 dana.....
pa eto idite kod Zimic Senada i hvali te ga..... jebo me onaj ko me uputi na njega.
Naravno da mu nisam htio platiti jer sam rekao odmah zovem sad policiju i inspekciju...
Prodao auto za 2 dana iz straha da se ponovo ne pokvari i u bjeđen sam da nista specijalno nije uradio.
PS:Kada sam sa šlepom dovezao auto po dogovoru u 12sati,njega nema u radionici,zovem na telefon kaže nisam kući, pa kako nisi kad smo se dogovorili u 12? kaze sad je 5 do 12 a dogovprili smo se u 12,istovarite auto na ulici, frajer ko da je hirurg....
Hahahahhahhaja
ih prije dok je cugao nisi ga mogao uhvatit
Doš'o tobe, prest'o cugati, sada mu samo marža visoka?