Ne mogu vjerovati da je politicar kod nas priznao gresku.Idemedosumom wrote: ↑15/10/2020 11:15 Nodi priznaje greske prethodne, tako nesto je uvijek lijepo cuti![]()
Narod i Pravda (Konakovic)
- Kikibombona
#8726 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- horkesh
#8727 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ti si slika i prilika tipičnog ezdeaovca. Smijuljiš se samozadovoljno, a onda počneš da pričaš o Srebrenici i četnicima, da bi završio tako što svima drugima nekakve mane nalaziš, uvlačiš Stevandića, "četnika" Spasoja...Patton44 wrote: ↑15/10/2020 10:43horkesh wrote: ↑15/10/2020 01:44A sunce ti žarko, kakva win-win situacija.
Za to što je Bake svekolikoj bh. javnosti zastro vunu preko očiju je kriv, ko? Pa, logično, predstavnici stranaka koje su bile u Vijećnici.
Jerbo su odmah trebali shvatiti da se Bakiru i SDA ne može vjerovati i da slažu čim zinu.
Dakle, ko je u konačnici kriv? Opet, logično, glasači svih tih drugih stranaka jer su glasali za stranke koje "puše Bakirove fore"![]()
Koja šisofrenija, mati mila...![]()
![]()
Pametnice drage,uvjek im neko zastre vunu preko ociju.Haris , Zlatko , Fahro , Bakir .
Nemoj da za par godina kukate kako vam je i kifla zastro vunu preko ociju.
Kako GS-u nezastra oci.
Sinoc cetnici u Srebrenici ponovo orgijaju
Hadzibajric kaze u Srebrenici je bio strasan zlocin.
Kifla ko vulin salje poruku Komsicu,zali zbog izbacivanja stevandica i ponosan na ognjena tadica.
Pedja dopusta da njihova fondacija dovede cetnika spasoja da prica mladima o traumama rata.
Navolju vam i glasajte kako hocete, naknadno kmecanje nepriznajem.
Momak, tema je revizija presude protiv Srbije koju je Bakir lično, a SDA kolektivno, zeznula. To je generacijski teret i propuštena, a ti se hvališ time kako je Bakir prevario sve druge? Za ezdeaovce je sve, zaista, kao pijaca. Ako nisi kokošar kao oni i ako nisi spreman na ovakve marifetluke kakve Patton pokušava prodati, gledaju na tebe kao na nesposobnog. Ono, ako te prevarim - sam si kriv. WTF?!
Neshvatljivo, zaista, barem meni. Kakav je to mentalni kapacitet da ti se još izruguje nakon što te prevari i sretan je s time?
Čim vidim da neko spominje riječ "kmečanje", znam o kakvom se kalibru radi.
- Billy The Pljuc
#8728 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A šta će hudi jadni, udaramo im na egzistenciju i nedajbože gubitak posla, pozicije, funkcijice kakve možebitne.
Kad ja napišem da ih sve koji imaju člansku kartu SDA treba "naguziti" onda je čika Billy ekstrem, vaki je i naki je, tobože se zgražaju a na ovo što oni čine idu floskule kao i do sada mnogo puta što smo vidjeli. Postaviš argumente i odjednom ih nema, konsoliduju redove ili čuće negdje u nekom ćošku, da imaju imalo obraza našli bi kakvu ponjavicu i pokrili se pa ne izlazili na bijeli dan nikako.
Kad ja napišem da ih sve koji imaju člansku kartu SDA treba "naguziti" onda je čika Billy ekstrem, vaki je i naki je, tobože se zgražaju a na ovo što oni čine idu floskule kao i do sada mnogo puta što smo vidjeli. Postaviš argumente i odjednom ih nema, konsoliduju redove ili čuće negdje u nekom ćošku, da imaju imalo obraza našli bi kakvu ponjavicu i pokrili se pa ne izlazili na bijeli dan nikako.
-
El_comadante
#8729 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ima će dvije provjere. prva je vlada KS, druga općinski izbori pa kako prodje. dakle imat če priliku da pokaže i dokaže da (ni)smo upravu.Billy The Pljuc wrote: ↑15/10/2020 10:32 Akobogda dohakaćemo im na jedan ili drugi način, apropo Kifle, elokventno, smireno, vladanje materijom i direktno u srž problema. Da se ne stekne utisak da mu neke hvalospjeve držim (a biće onih koji će isto tvrditi), mislim da politička scena do sada nije imala ovakvog političara, dovoljno je izvrtjeti film unazad, izvršiti usporedbe i uvidjeti isto. Ono o čemu mnogi strahuju, pa i ja sam, jeste da Kifla ne "prevrne" i počne raditi ono što su mu dojučerašnje kolege i stranka radile a što nas je i dovelo do ovakvog stanja.
Iskreno, kod mene lično, svakim novim nastupom Kifle taj strah je sve manji i manji, moje povjerenje je uspio zadobiti. Nastavi li ići ispravnim putem a mislim da hoće, čeka ga vrlo svijetla budućnost, napravi li sa druge strane kakav pogrešan korak vjerujem da bi mu tu i bio kraj.
- Billy The Pljuc
#8730 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Akobogda položiće četvorka ta dva ispita pred nama svima.
- drug_profi
#8731 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma četvorki će tražit dlaku u jajetu. Biće cijela afera da se voza sedmicama radi slučajeva kao ove lutke.
A respiratore zaborav pojeo...
jebo 10 ukradenih miliona....
-
Patton44
#8732 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pitas jesam li upozno spasoja.Jesam i to predobro.Ne samo ja, nego i mali dio porodice sto je prezivio.I ne samo njega,vec sve ostale spasoje,a pogotovo njihova djela. Da nepricam o desetinama hiljada porodica samo u ovom gradu.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑15/10/2020 11:35da se ne osvrcem na ostaloPatton44 wrote: ↑15/10/2020 10:43horkesh wrote: ↑15/10/2020 01:44
A sunce ti žarko, kakva win-win situacija.
Za to što je Bake svekolikoj bh. javnosti zastro vunu preko očiju je kriv, ko? Pa, logično, predstavnici stranaka koje su bile u Vijećnici.
Jerbo su odmah trebali shvatiti da se Bakiru i SDA ne može vjerovati i da slažu čim zinu.
Dakle, ko je u konačnici kriv? Opet, logično, glasači svih tih drugih stranaka jer su glasali za stranke koje "puše Bakirove fore"![]()
![]()
Pametnice drage,uvjek im neko zastre vunu preko ociju.Haris , Zlatko , Fahro , Bakir .
Kako GS-u nezastra oci.
Pedja dopusta da njihova fondacija dovede cetnika spasoja da prica mladima o traumama rata.
samo mi reci, da li si licno upoznao Spasoja i da li mozda imao priliku da ucestvujes u njihovim radionicama.
znas, posto sam upucen u njihov rad, njegovo udruzenje radi skupa sa udruzenjima veterana i vrs i hvo i ARBiH kroz radionice psiholoske pomoci veteranima (inace sto niko ne radi jer vlast izgleda boli neka stvar za ptsp) i radionice sa mladima na kojima ucestvuju skupa bivsi vojnici sve 3 strane
na tim radionicama ljudi, svako iz svoje perspektive, govore o svom dozivljaju rata
tako da razlicitu perspektivu imaju vojnici hvo, vrs i Armije
a zajednicka im je stvar da djeci govore da je rat odvratna stvar i da sve sto budu radili, rade da u buducnosti rat i sukobe izbjegnu
pa mi reci sta tebi tu smeta
ili si samo copy paste status Zahiragica bez imas ikakvog pojma o tim stvarima
Al eto spasoje doso tobe. ....ih spasoje, a i one koji mu nalaze opravdanje.
- drug_profi
#8733 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ono svi srbi su četnici, jel tako?
-
costacurta
#8734 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
muha_sa wrote: ↑15/10/2020 09:11 Da mi je docekat zakon o porjeklu imovine i sve procešljat pa oduzet a lopine poslat na dugogodišnju robiju u Zenicu pa da odma umrem.
Cjeli život pošteno radio i sad radim a jedan malo veci kvar na aVtu ili registracija istog me vrati unazad pola godineO kakvoj dšcari zvana vikendica mogu samo sanjat a Poljine krcate poštenim insanima i njihovim stracarama
![]()
Ne do mi bog da se protumaci da sam nekom zavidanvolio bih da su mi komšije sve milioneri a neka mene ovakvog kakav sam--al milioneri koji su pošteno zaradili svoje milione a ne kojekakvi kokuzaneri koji su do rata maštali da im je stojadina provozat a sad se milionima koje su lopovlukom stekli kurce.
Koji si ti kralj.
- drndalo
#8735 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma jok, samo je svaki Spasoje...
-
Patton44
#8736 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tacno slika i prilika SDA ,a cija si ti.horkesh wrote: ↑15/10/2020 14:50Ti si slika i prilika tipičnog ezdeaovca. Smijuljiš se samozadovoljno, a onda počneš da pričaš o Srebrenici i četnicima, da bi završio tako što svima drugima nekakve mane nalaziš, uvlačiš Stevandića, "četnika" Spasoja...Patton44 wrote: ↑15/10/2020 10:43horkesh wrote: ↑15/10/2020 01:44
A sunce ti žarko, kakva win-win situacija.
![]()
Kako GS-u nezastra oci.
Kifla ko vulin salje poruku Komsicu,zali zbog izbacivanja stevandica i ponosan na ognjena tadica.
Momak, tema je revizija presude protiv Srbije koju je Bakir lično, a SDA kolektivno, zeznula. To je generacijski teret i propuštena, a ti se hvališ time kako je Bakir prevario sve druge? Za ezdeaovce je sve, zaista, kao pijaca. Ako nisi kokošar kao oni i ako nisi spreman na ovakve marifetluke kakve Patton pokušava prodati, gledaju na tebe kao na nesposobnog. Ono, ako te prevarim - sam si kriv. WTF?!
Neshvatljivo, zaista, barem meni. Kakav je to mentalni kapacitet da ti se još izruguje nakon što te prevari i sretan je s time?
Jel zabranjeno.
Ne ja, vec kifla i fondacija pri NS
KO GOD da je bio mjesto Bakira, nebi mogao nista uraditi povodom revizije.Jer za imenovanje agenta i odluke o pokretanju postupka je potrebna saglasnost clanova predsjednistva BiH.
Kamo srece da je spasoje ranije doso tobe.al sta ces drug kako je tako je, uvjek neko prosipa fore,a neko pusi.
ps cuvajte se ovog kifle,Bake mu nije ni do koljena sto se tice prosipanja suplje.Nemoj te reci da vam nisam reko.
-
MUNAFIK
#8737 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma uredu je navijati... Ali budi posten jer svi mi znamo kakve su stvari ovdje kod nas...Patton44 wrote: ↑15/10/2020 21:06Tacno slika i prilika SDA ,a cija si ti.horkesh wrote: ↑15/10/2020 14:50Ti si slika i prilika tipičnog ezdeaovca. Smijuljiš se samozadovoljno, a onda počneš da pričaš o Srebrenici i četnicima, da bi završio tako što svima drugima nekakve mane nalaziš, uvlačiš Stevandića, "četnika" Spasoja...Patton44 wrote: ↑15/10/2020 10:43![]()
![]()
Kako GS-u nezastra oci.
Jel zabranjeno.
KO GOD da je bio mjesto Bakira, nebi mogao nista uraditi povodom revizije.Jer za imenovanje agenta i odluke o pokretanju postupka je potrebna saglasnost clanova predsjednistva BiH.
Kamo srece da je spasoje ranije doso tobe.al sta ces drug kako je tako je, uvjek neko prosipa fore,a neko pusi.
ps cuvajte se ovog kifle,Bake mu nije ni do koljena sto se tice prosipanja suplje.Nemoj te reci da vam nisam reko.
SDA vlada u Sarajevu godinama imali su skoro 20 godina poptunu vlast i ne samo u Sarajevu nego i u drugim gradovima i sta imamo...
Imamo katastrofu jer su ministri i direktori mali 'bogovi' uglavnom nestrucni i postavljeni samo da ispunjavaju zelje i talove stranackih sefova opstinskih i drugih stranackih organizacija.
Gdje su strategije i planovi razvoja? Gdje su ciljevi gdje je bilo kakav mjerljivi koncept njihovog rada?
Nema nista... Sportskim centrima upravljaju nekakvi 'delegati', poljoprivrednim dobrima upravljaju historicari, medijima veterinari itd... Bukvalno bez ikakvog plana i logike samo se postavlja po stranackom spislu ko je sljedeci na redu...
I kad sve razvale i dovedu nas sve u govna onda umjesto da budu kaznjeni stranka ih samo nagradi drugom, uglavnom bolje placenom pozicijom... Nema sankcija za njih dok se oni izivljavaju na postenim i vrijednim radnicima i istresaju frustracije posebno ako radnici nisu iz njihove stranke..
To je nasa realnost u kojoj zivimo...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#8738 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ni aleternativa nije nista bolja. sinoc je amir zukic konstatovao konakovicu da sestorka bas i nije postavljala strucne i postene kadrove, on je rekao da ce se to promijeniti.
na stranu sto meni konakovic bas i nije specijalno drag, ali puno stvari mu se fakturira za koje realno i nije kriv i sa kojima nema bas dodirnih tocaka.
stalno mu se spocitava taj izvjestaj state departmenta, a hajmo realno. prijedlog dosao iz opcine stari grad, izglasala ga skupstina kantona sarajevo na prijedlog komisije, a on bio premijer. znaci niti je predlagao, niti je glasao za isti. na posljednjem izjasnjavanju o tome nije se ni ocitovao, iako je nekoliko puta prokomentirao da busuladzic nije bio fasisticki ideolog.
na stranu sto meni konakovic bas i nije specijalno drag, ali puno stvari mu se fakturira za koje realno i nije kriv i sa kojima nema bas dodirnih tocaka.
stalno mu se spocitava taj izvjestaj state departmenta, a hajmo realno. prijedlog dosao iz opcine stari grad, izglasala ga skupstina kantona sarajevo na prijedlog komisije, a on bio premijer. znaci niti je predlagao, niti je glasao za isti. na posljednjem izjasnjavanju o tome nije se ni ocitovao, iako je nekoliko puta prokomentirao da busuladzic nije bio fasisticki ideolog.
- horkesh
#8739 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Eno ga opet. Nešto, kao, započne, ponestane mu riječi iz svakako vrlo ograničenog vokabulara, a onda haj'mo mi zavrtiti onu našu: "kifla, NS, Spasoje"Patton44 wrote: ↑15/10/2020 21:06Tacno slika i prilika SDA ,a cija si ti.horkesh wrote: ↑15/10/2020 14:50Ti si slika i prilika tipičnog ezdeaovca. Smijuljiš se samozadovoljno, a onda počneš da pričaš o Srebrenici i četnicima, da bi završio tako što svima drugima nekakve mane nalaziš, uvlačiš Stevandića, "četnika" Spasoja...Patton44 wrote: ↑15/10/2020 10:43![]()
![]()
Kako GS-u nezastra oci.
Jel zabranjeno.
O elementarnoj nepismenosti da ne pričam, ali, fakat, ja bih se na tvom mjestu malo preispitao, sebe radi. Onako, za početak, *ne bi se piše odvojeno, a *nemojte se piše zajedno. Ako nekad budeš imao djecu, da se ne sramotiš pred njima kad u četvrtom osnovne budu znali više od tebe.
I, šta veliš - niko ništa nije mogao bolje uraditi od El Baketa oko revizije? Može li ta priča proći kod raje na džumi poslije kafe, a? Ma ja, uradio je riđobradi sve što je mogao, borio se do zadnje, ali, eto, agent, odluke, postupci... Ma za sve su krivi Srbi i Hrvati!
Pijačar ostaje pijačar, a to što se ti ponosiš svojim piljarstvom je tebi na obraz.GEOFFREY NICE OPTUŽUJE: Revizija presude Izetbegovića nije zanimala, htio me uvući u promašen postupak!
Ti nama nešto rek'o
Za razliku od tebe, svoj čovjek koji ne osjeća potrebu da liže dupe velikom vođi kako bi se ostvario u životu. Čuj ti njega, molim te, a čiji si ti
-
Patton44
#8740 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
MUNAFIK wrote: ↑15/10/2020 21:39Ma uredu je navijati... Ali budi posten jer svi mi znamo kakve su stvari ovdje kod nas...Patton44 wrote: ↑15/10/2020 21:06
Tacno slika i prilika SDA ,a cija si ti.
Jel zabranjeno.
SDA vlada u Sarajevu godinama imali su skoro 20 godina poptunu vlast i ne samo u Sarajevu nego i u drugim gradovima i sta imamo...
Imamo katastrofu jer su ministri i direktori mali 'bogovi' uglavnom nestrucni i postavljeni samo da ispunjavaju zelje i talove stranackih sefova opstinskih i drugih stranackih organizacija.
Gdje su strategije i planovi razvoja? Gdje su ciljevi gdje je bilo kakav mjerljivi koncept njihovog rada?
Nema nista... Sportskim centrima upravljaju nekakvi 'delegati', poljoprivrednim dobrima upravljaju historicari, medijima veterinari itd... Bukvalno bez ikakvog plana i logike samo se postavlja po stranackom spislu ko je sljedeci na redu...
I kad sve razvale i dovedu nas sve u govna onda umjesto da budu kaznjeni stranka ih samo nagradi drugom, uglavnom bolje placenom pozicijom... Nema sankcija za njih dok se oni izivljavaju na postenim i vrijednim radnicima i istresaju frustracije posebno ako radnici nisu iz njihove stranke..
To je nasa realnost u kojoj zivimo...
Valjda ce nekad sunce zasjat u ovom kantonu.
- Tvrtko II Kotromanić
#8741 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ok, znači nisiPatton44 wrote: ↑15/10/2020 19:10Pitas jesam li upozno spasoja.Jesam i to predobro.Ne samo ja, nego i mali dio porodice sto je prezivio.I ne samo njega,vec sve ostale spasoje,a pogotovo njihova djela. Da nepricam o desetinama hiljada porodica samo u ovom gradu.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑15/10/2020 11:35da se ne osvrcem na ostaloPatton44 wrote: ↑15/10/2020 10:43![]()
![]()
Kako GS-u nezastra oci.
samo mi reci, da li si licno upoznao Spasoja i da li mozda imao priliku da ucestvujes u njihovim radionicama.
znas, posto sam upucen u njihov rad, njegovo udruzenje radi skupa sa udruzenjima veterana i vrs i hvo i ARBiH kroz radionice psiholoske pomoci veteranima (inace sto niko ne radi jer vlast izgleda boli neka stvar za ptsp) i radionice sa mladima na kojima ucestvuju skupa bivsi vojnici sve 3 strane
na tim radionicama ljudi, svako iz svoje perspektive, govore o svom dozivljaju rata
a zajednicka im je stvar da djeci govore da je rat odvratna stvar i da sve sto budu radili, rade da u buducnosti rat i sukobe izbjegnu
Druže, potrudi se da ne pričaš o nečemu ili nekome koga ne znaš bez da prethodno se malo raspitas ili šta pogledaš/iscitas
-
Patton44
#8742 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovo na licnoj osnovi cu sad preskociti ,al nemoj vise.horkesh wrote: ↑16/10/2020 00:45Eno ga opet. Nešto, kao, započne, ponestane mu riječi iz svakako vrlo ograničenog vokabulara, a onda haj'mo mi zavrtiti onu našu: "kifla, NS, Spasoje"Patton44 wrote: ↑15/10/2020 21:06Tacno slika i prilika SDA ,a cija si ti.horkesh wrote: ↑15/10/2020 14:50
Ti si slika i prilika tipičnog ezdeaovca. Smijuljiš se samozadovoljno, a onda počneš da pričaš o Srebrenici i četnicima, da bi završio tako što svima drugima nekakve mane nalaziš, uvlačiš Stevandića, "četnika" Spasoja...
Jel zabranjeno.
ps cuvajte se ovog kifle,Bake mu nije ni do koljena sto se tice prosipanja suplje.Nemoj te reci da vam nisam reko.![]()
O elementarnoj nepismenosti da ne pričam, ali, fakat, ja bih se na tvom mjestu malo preispitao, sebe radi. Onako, za početak, *ne bi se piše odvojeno, a *nemojte se piše zajedno. Ako nekad budeš imao djecu, da se ne sramotiš pred njima kad u četvrtom osnovne budu znali više od tebe.
I, šta veliš - niko ništa nije mogao bolje uraditi od El Baketa oko revizije? Može li ta priča proći kod raje na džumi poslije kafe, a? Ma ja, uradio je riđobradi sve što je mogao, borio se do zadnje, ali, eto, agent, odluke, postupci... Ma za sve su krivi Srbi i Hrvati!![]()
Pijačar ostaje pijačar, a to što se ti ponosiš svojim piljarstvom je tebi na obraz.GEOFFREY NICE OPTUŽUJE: Revizija presude Izetbegovića nije zanimala, htio me uvući u promašen postupak!
Ti nama nešto rek'oNeka nepismena, bezobrazna neznalica s dna kace, koja se ponosi sposobnošću da prevari drugog čovjeka, našla nešto reći i još nas opominje da se sjetimo njegovih mudrih riječi
Za razliku od tebe, svoj čovjek koji ne osjeća potrebu da liže dupe velikom vođi kako bi se ostvario u životu. Čuj ti njega, molim te, a čiji si tiPuno ste se vi ufursatili, sve zaboravljajući da ničija nije do zore gorjela... Ali doći će i taj dan, ne brini, sve će ti se kazati
![]()
Medjunarodni sud pravde je odbio uzeti u postupak zahtjev za reviziju,jer sud nikad nije dobio ODLUKU PREDSJEDNISTVA o imenovanju agenta i pokretanju postupka revizije. Za odluku moraju glasati SVA TRI clana predsjednistva.
Jel ti stvarno mislis da bi srbin glasao za reviziju. Da tuzba nije pokrenuta 93.god nikad nebi ni bila pokrenuta poslije rata.
Doduse sve ti ovo znas al eto.
-
Patton44
#8743 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A da se ti potrudis da nepravdas cetnike.Barem meni nemoj to pokusavat, jer nepostoji ni promil sanse da ti uspije.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑16/10/2020 09:30Ok, znači nisiPatton44 wrote: ↑15/10/2020 19:10Pitas jesam li upozno spasoja.Jesam i to predobro.Ne samo ja, nego i mali dio porodice sto je prezivio.I ne samo njega,vec sve ostale spasoje,a pogotovo njihova djela. Da nepricam o desetinama hiljada porodica samo u ovom gradu.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑15/10/2020 11:35
da se ne osvrcem na ostalo
Druže, potrudi se da ne pričaš o nečemu ili nekome koga ne znaš bez da prethodno se malo raspitas ili šta pogledaš/iscitas![]()
Vozdra i
-
orbita12
#8744 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Da li ste vi svjesni da pricate s botom, i gori ste mi vi što pokušavate objasniti nešto . Pa nije cilj tim botovima da raspravljaju na normalan način , nego da uguše raspravu svojim bljuvotinama.
Najgore po njih što možete , uraditi je da ih ignorisete, neodgovarate na njihove nebuloze i sami će se povući u svoje mišje rupe.
Najgore po njih što možete , uraditi je da ih ignorisete, neodgovarate na njihove nebuloze i sami će se povući u svoje mišje rupe.
- Prpa.ba
#8745 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
To nisu botovi, to su razocarane socijaldemokrate.
Istovremeno zabrinuti jer klerofasisticka velikobosnjacka NiP preuzima kontrolu nad ljevicarima, ali su i zabrinuti jer su ljevicari sami po sebi cetnici. O Fadilu i SDA misle sve najgore, ali kad vide alternative, ona nema dileme. SIgurna SDA, jaka BiH. Ili obrnuto, ko ce vec znati.
Istovremeno zabrinuti jer klerofasisticka velikobosnjacka NiP preuzima kontrolu nad ljevicarima, ali su i zabrinuti jer su ljevicari sami po sebi cetnici. O Fadilu i SDA misle sve najgore, ali kad vide alternative, ona nema dileme. SIgurna SDA, jaka BiH. Ili obrnuto, ko ce vec znati.
-
MUNAFIK
#8746 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I kao takvi opet budu bolji od svake SDA vlade jer imaju plan, imaju ciljeve, imaju strategije i usaglasene principe...Patton44 wrote: ↑16/10/2020 08:50MUNAFIK wrote: ↑15/10/2020 21:39Ma uredu je navijati... Ali budi posten jer svi mi znamo kakve su stvari ovdje kod nas...Patton44 wrote: ↑15/10/2020 21:06
Tacno slika i prilika SDA ,a cija si ti.
Jel zabranjeno.
To je nasa realnost u kojoj zivimo...Sve tacno,i upravo ono o cemu pricam. Difovci u Sarajevu mogu biti premijeri,ministri,direktori.Ljudi bez jednog dana radnog staza postaju ministri,o zastupnicima i preletacima da i ne govorim.
Valjda ce nekad sunce zasjat u ovom kantonu.
Sunce ce zasjat kada se potpuno pobijedi trenutni SDA koncept vladavine u kojem dominira TAL i zavrsavanje tj MITO I KORUPCIJE!!!
Sta ce Sarajlicevim i Prevljakovim pulenima planovi i strategije??? Ne trebaju im jer su oni postavljeni tu da Sarajlic i ekipa preko njih ZAVRSAVAJU sta treba, a ostalo je nebitno....
Jasno je da si ti jedan stranacki BOT, ali si i gradjanin ovog grada i ne moze nikako biti da ne znas da ova SDA nije ni sjena one nekadasnje...
- horkesh
#8747 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koje na ličnoj osnovi, da pokazuješ elementarnu nepismenost? Da imaš ograničen vokabular i da se stoga uvijek vratiš na "spasoje, kifle, NS" u nedostatku bilo kakvih suvislih argumenata? Ili, možda, onaj dio kad se nama šprdaš kako smo, tačno je, prevareni i kako smo sami krivi, u maniru šibicara s pijace, sve samozadovoljno se smijuljeći?
Čuj, nemoj više, je li to prijetiš nešto
Jah, opet krivi Srbi i Hrvati, znao sam. Nije kriv Bakir i SDA koji je sazvao svebošnjački skup u Vijećnici i slagao sve njih, a tako i kompletan bošnjački narod, DOBRO ZNAJUĆI da revizija nema šansi. Dušmani se šprdali i šprdaju se s time i dalje, ali, jah, nije se moglo drukčije, ahbabu moj dobri, jah, jah.Patton44 wrote: ↑16/10/2020 10:33 Medjunarodni sud pravde je odbio uzeti u postupak zahtjev za reviziju,jer sud nikad nije dobio ODLUKU PREDSJEDNISTVA o imenovanju agenta i pokretanju postupka revizije. Za odluku moraju glasati SVA TRI clana predsjednistva.
Jel ti stvarno mislis da bi srbin glasao za reviziju. Da tuzba nije pokrenuta 93.god nikad nebi ni bila pokrenuta poslije rata.
Doduse sve ti ovo znas al eto.
Sve je Nice neki dan lijepo objasnio, šta je bilo i kako se dešavalo. Nimalo nisam iznenađen - ako se ezdeaovci ne mogu ugraditi u nešto, njih to ne zanima, kakve revizije i bakrači. Država? Ode za 50 KM. Ljudi pojma nemaju šta se sve dešava na državnom nivou na nižim pozicijama. Samo službene puteve i dnevnice ganjaju, a sve potpisuju što im eresovci stave na stol.
A pošto si sam ponosno digao ruku i samoidentifikovao se kao takav, ne znam šta očekuješ osim da te tretiram onako kako tretiram sve dokazane neprijatelje bošnjačkog naroda.
Ali to i dalje tvrdi i prijeti da može i gore, k'o onaj SDA-ovac iz Kladnja što prijeti da bi mogao Vučić da piša po narodu, ako ne dopuste to njemu
Sve goli prevarant, hohštapler i kokošar s dna kace. Je li nešto nije jasno?
- Ma.Le.Na
#8748 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Isto kao sto mu prebacuju za pare koje su date Banu.malakh wrote: ↑16/10/2020 00:17 ni aleternativa nije nista bolja. sinoc je amir zukic konstatovao konakovicu da sestorka bas i nije postavljala strucne i postene kadrove, on je rekao da ce se to promijeniti.
Jbt vise i ptice na grani znaju kome su date pare, kako...al vazda se vraca na isto, ko pokvarena ploca.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#8749 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Meni je odlicno ako nam je neki banu i naziv skole najveci problem koji mu mogu natovariti
Izbori su, da imaju šta krupnije to bi i uradili...zamisli snimak asmin kod nip-a, pa to bi bio smak svijeta.
-
invincible1921
#8750 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sto je najgore lutka nije ni aferadrug_profi wrote: ↑15/10/2020 19:04 Ma četvorki će tražit dlaku u jajetu. Biće cijela afera da se voza sedmicama radi slučajeva kao ove lutke.