Znam da trebam tražiti magnet torrent ali ga ne vidim... Ma nije ni bitno, skontam, hvala svima
Moderator: Benq

i ja sad više preferiram kupovinu. Rahatniji sam jbg.Tabakmalac wrote: ↑15/10/2020 10:15 Death Stranding vrijedan svakog feninga. Kakve "narodne" verzije i mičke paterine.![]()
Mislim da se to odnosi na postalvjanje direktnih linkova. Primjeti da niko do sada nije nikada postavio direktan link na torrent sa piraterijom. Najlakše bi tako pomogli shali ali se ne smije pa se mora snać' kako zna i umije.ferratilis wrote: ↑15/10/2020 10:21 Pise u naslovu teme "piraterija će rezultirati banom!" ali to je ovdje izgleda samo fiktivno![]()
Na crackwatchu stranici i redditu nije dozvoljeno postavljanje linkova kao ovdje na forumu (jesmo u korak s vremenom)
kako kome, za moj ukus ne vrijedi markeTabakmalac wrote: ↑15/10/2020 10:15 Death Stranding vrijedan svakog feninga. Kakve "narodne" verzije i mičke paterine.![]()
O ukusima se ne raspravlja, tu se slažem. Ali ne podržavam likove koji ni feninga ne bi dali na nečiji trud i znoj, ne samo za Death Stranding nego i ostalo.._coRey_ wrote: ↑15/10/2020 15:31kako kome, za moj ukus ne vrijedi markeTabakmalac wrote: ↑15/10/2020 10:15 Death Stranding vrijedan svakog feninga. Kakve "narodne" verzije i mičke paterine.![]()
necu ga igrati ni sad kad je besplatan

Ne uzimaj DS4