Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Casual's wrote: ↑13/10/2020 17:28
Krolj će se vjerovatno obratiti. Nije svjestan koliki bi šamar to bio zelenima kada bi sada stao na stranu Čelika.
Rekao bi da ovo izgleda ko klasični dupli pas ublehaša i saveza, ali prozvali su ga imenom i prezimenom, tako da mislim da paljba slijedi.
Najgore je što sa varalicom ne možeš znati na cemu si. Moguce i da suruje, moguce i da mu podmecu, moguce i da ce sada okriviti Čelik i pokušati ga otjerati.
Drago mi je da će opet neko dobiti izbore na Čeliku.
Pa jel moguce da nema nikakva mogućnost da grad reaguje na ove tek napravljene rusevine u strogom centru. Likovi uzeli stolariju i ogromnu rusevinu u srcu grada. Znam da postoji nesto kao ako ne privedes namjeni za odredjeno vrijeme Rusi se itd. Samo kod nas se radjaju nove i nove.
tebi izgleda ostaje samo da se selis u neki bolji grad. jel ti @espn nesto u rodu?
Nakaran grad, volim ga kao malo sta ali je nakaradan.
Ljudi dodju skrse objekat u centru grada, izvade prozore i ostave rusevinu ogoljenu da stoji.
Evo ne znam jel istina ali citaj sta pisu, napravljena nova novcata toplana koja nam ne daje mogućnost da se mreza siri. Nakaradno.
I hvala na prijedlogu da potrazim bolji grad, de mi reci iz prve ruke jesi li se pokajao sto preseli u Njemacku pa da razmislim.
nisam se pokajao, tako da ti ostaje samo da razmislis. valjda ti nece tesko pasti. vidis, ja nikada nisam napisao nesto protiv Zenice pa otidjoh, dok ti stalno, svako malo, pises protiv ili stavljas negativne slike. e to ti je to tvoje "Nakaradno". ja sam, obicno, vise bio okrenut onome sta bi se moglo popraviti i na koji nacin. et', pa razmisljaj...
Zicer nad zicerima!
Sporazum nije nista novo nego sprovodjenje odluka Gradskog vijeca koje su donesene u avgustu.
Ipak, mozda opet lobi iz PP kafane odradi svoje...
Nizozemci: Poslali su nas u grad u BiH u kojem se čini da još živi komunizam
Oscar van der Horst, nizozemski novinar koji radi za portal NOS, napravio je mini reportažu o gradu u kojem gostuje njegova reprezentacija.
"Istočnoeuropski komunizam i dalje se čini vrlo živim u Zenici. To je grad s velikim betonskim konstrukcijama, zagađen pepeljastim nebom koje redovito visi nad gradom poput vela. Čelična industrija ostavila je vidljive tragove na gradu koji je spomenik bivšim vremenima", nastavlja nizozemski novinar.
"Nakon raspada Jugoslavije, Zenica se nadala da će se ulaganjima u industriju čelika grad ponovno pokrenuti. Nažalost, to se nije dogodilo a magnat u tom polju, tvrtka ArcelorMittal, nije uskladila svoje poslovanje s ekološkim standardima. Zrak je toliko zagađen da stanovništvo u određenim dijelovima grada ne može normalno disati", piše na nizozemskom portalu.
Lamela jebe sa fasadom cijeli grad, da je nekako lamelu lijepom fasadom neutralizirati cijeli grad bi ljepsi dojam ostavljao.
Ko stavi sivu fasadu na objekat, 10 godina robije i to je to
Grad jos ovakve 4 godine stagnacije ne moze prezivjeti, dva moderna evropska trga su podmoranje, zamisli kako se gosti sjebu kada dodju u centar grada.
Rijetki gosti i njihov dojam je najmanji problem za Zenicu.
Najveći problem je masovan odlazak mladih i nevidjena apatija.
A krivac za to su vise instance koje ne rade nista da dovedu strane investitore u drzavu.
Nizozemci: Poslali su nas u grad u BiH u kojem se čini da još živi komunizam
Oscar van der Horst, nizozemski novinar koji radi za portal NOS, napravio je mini reportažu o gradu u kojem gostuje njegova reprezentacija.
"Istočnoeuropski komunizam i dalje se čini vrlo živim u Zenici. To je grad s velikim betonskim konstrukcijama, zagađen pepeljastim nebom koje redovito visi nad gradom poput vela. Čelična industrija ostavila je vidljive tragove na gradu koji je spomenik bivšim vremenima", nastavlja nizozemski novinar.
"Nakon raspada Jugoslavije, Zenica se nadala da će se ulaganjima u industriju čelika grad ponovno pokrenuti. Nažalost, to se nije dogodilo a magnat u tom polju, tvrtka ArcelorMittal, nije uskladila svoje poslovanje s ekološkim standardima. Zrak je toliko zagađen da stanovništvo u određenim dijelovima grada ne može normalno disati", piše na nizozemskom portalu.
Lamela jebe sa fasadom cijeli grad, da je nekako lamelu lijepom fasadom neutralizirati cijeli grad bi ljepsi dojam ostavljao.
Ko stavi sivu fasadu na objekat, 10 godina robije i to je to
Grad jos ovakve 4 godine stagnacije ne moze prezivjeti, dva moderna evropska trga su podmoranje, zamisli kako se gosti sjebu kada dodju u centar grada.
Rijetki gosti i njihov dojam je najmanji problem za Zenicu.
Najveći problem je masovan odlazak mladih i nevidjena apatija.
A krivac za to su vise instance koje ne rade nista da dovedu strane investitore u drzavu.
Situacija sa koronom i zategnuti odnosi sa Kinom su prilika koju ne koristimo. Mnoge velike firme će vratiti svoju proizvodnju u Europu i USA ali mi ne znamo da se ponudimo. I nisu za to krivi političari jer oni nemaju blage veze o ekonomiji i prilikama. Krivi su naši ekonomisti, kvazieksperti koji prosipaju šuplje po portalima umjesto da otvore oči političarima i nacrtaju im šta treba da se radi.
Ne brani niko ni lokalnim zajednicama da se izbore za to. Neke se izbore, a neke kukaju na više instance. Bi li bilo lakše da nam je država od vrha uređena? Bi, ali se može i uprkos tome.
Avenija, Vjeruj da nemam volje. Nista meni blisko se ne pise vec dugo vremena. A i slabo sam koji sport trenirala
Do nekih boljih vremena, samo vas povremeno citam...
Jimmy, drago mi je da je test negativan.
Bobi, je li Boga ti, koji je briljantni um skontao da se neke teme mogu čitati jedino ako si logovan?
Posto je sada aktuelno ovo oko reprezentacije i travnjaka itd uspio sam uslikati dvije zanimljive slike, jedna u aprilu, druga u oktobru.
Inace iz hobija volim da citam literaturu i strane strucne forume o gradnji stadiona, odrzavanje travnjaka i sve u vezi infrastrukture ne samo stadiona nego opcenito. Kakvu je umjestnost alba napravila sa travnjakom to je cudo i sada ponovo travnjak izgleda skoro pa savrseno iako je bio totalno unisten.
mart i april zbog korone grad prestaje placati odrzavanje travnjaka i on propada, april.
grad pocinje placati u maju odrzavanje ponovo jedinu strucnu kompaniju u drzavi za vrhunske travnjake i za 5 mjeseci on izgleda ovako,oktobar
Not My Idea wrote: ↑14/10/2020 13:44
Avenija, Vjeruj da nemam volje. Nista meni blisko se ne pise vec dugo vremena. A i slabo sam koji sport trenirala
Bobi, je li Boga ti, koji je briljantni um skontao da se neke teme mogu čitati jedino ako si logovan?
Bolje bi bilo da si napisala - vjeruj da nemam ideje.
Not My Idea wrote: ↑14/10/2020 13:44