Svaka cast Damiru. Da je on bio lider snishodljivog SDP-a do sada bi se otsrasili SDA sekte i satelita. Sve ove godine ih SDP odrzava na vrhu ljigavom koalicijama.doremifa wrote: ↑10/10/2020 11:34https://www.klix.ba/vijesti/bih/damir-n ... /201010020drndalo wrote: ↑10/10/2020 08:02 Pravo da ti kazem, ne mislim da ce zajebati, cini mi se dovoljna “budala” da tjera dalje...
Nista nije nemoguce, ali zasad se cini kao neko odlucan da pomogne skidanju “zelenih” komunista koliko god moze.
Finansiranje ESPOa do sada ide vecim dijelom iz njegovih pausala, plus clanarine i donacije na racun Pokreta. Hocu reci da je on najvise para do sad ulozio u tu pricu, ne bi li raslo....
Izgleda da neće:)
Damir Nikšić - all about - ESPo
- Kikibombona
#276 Re: Damir Niksic - ESP
- drndalo
#277 Re: Damir Niksic - ESP
Procitah i ja to nakon sto ovo pisah... Do sad je Damir jako pazio na svoje JA, pa se nadam da ce ostati principijelan i u buducnosti.doremifa wrote: ↑10/10/2020 11:34https://www.klix.ba/vijesti/bih/damir-n ... /201010020drndalo wrote: ↑10/10/2020 08:02 Pravo da ti kazem, ne mislim da ce zajebati, cini mi se dovoljna “budala” da tjera dalje...
Nista nije nemoguce, ali zasad se cini kao neko odlucan da pomogne skidanju “zelenih” komunista koliko god moze.
Finansiranje ESPOa do sada ide vecim dijelom iz njegovih pausala, plus clanarine i donacije na racun Pokreta. Hocu reci da je on najvise para do sad ulozio u tu pricu, ne bi li raslo....
Izgleda da neće:)
- drndalo
#278 Re: Damir Niksic - ESP
Reakcija na Dr. Maric/Demic traktat...
Last edited by drndalo on 11/10/2020 13:04, edited 1 time in total.
- Kikibombona
-
doremifa
#281 Re: Damir Niksic - ESP
ako su mu ostali na listi upola kao on stvarno cu s merakom glasati za njih
-
high_volume
#282 Re: Damir Niksic - ESP
Nikad nijednog mu člana nisam niti čuo niti vidio, u javnom prostoru u političkom smislu. Čini mi se da su mu kolege trenutno samo brojevi na listama
Međutim, sam Damir Nikšić je kapacitet hvale vrijedan, skoro svaka inicijativa i kritika mu ima smisla i na mjestu je. Sada, iz ove pozicije, kajem se što mu nisam zaokružio ime na kandidaturi za poziciju načelnika u Općini Centar.
-
doremifa
#283 Re: Damir Niksic - ESP
bio je intervju sa Zlatkom Lagumdžijom nekim, cini mi se da je rekao da mu je prijatelj, profesor na akademiji, nosilac liste u Novom Sarajevu gdje sam jahigh_volume wrote: ↑12/10/2020 16:34Nikad nijednog mu člana nisam niti čuo niti vidio, u javnom prostoru u političkom smislu. Čini mi se da su mu kolege trenutno samo brojevi na listama
Međutim, sam Damir Nikšić je kapacitet hvale vrijedan, skoro svaka inicijativa i kritika mu ima smisla i na mjestu je. Sada, iz ove pozicije, kajem se što mu nisam zaokružio ime na kandidaturi za poziciju načelnika u Općini Centar.
-
Company85
#284 Re: Damir Niksic - ESP
Jeste, Vedran Tuce. Dobar likdoremifa wrote: ↑12/10/2020 16:42bio je intervju sa Zlatkom Lagumdžijom nekim, cini mi se da je rekao da mu je prijatelj, profesor na akademiji, nosilac liste u Novom Sarajevu gdje sam jahigh_volume wrote: ↑12/10/2020 16:34Nikad nijednog mu člana nisam niti čuo niti vidio, u javnom prostoru u političkom smislu. Čini mi se da su mu kolege trenutno samo brojevi na listama
- drndalo
#285 Re: Damir Niksic - ESP
Jel to + ili - ? Na stranu zajebanciju, kad su poznati, sto su poznati? Izofirani su... Kad su “nepoznati”, neizofirani, onda sto su nepoznati... Ja ih privatno znam nekoliko u sve 3 SA opstine gdje imaju listu, i za njih znam da izdati nece. I usli su tu samo zato jer su vidjeli da je Damir do sad bio prilicno “nedokazan” u cjenkanjima...high_volume wrote: ↑12/10/2020 16:34Nikad nijednog mu člana nisam niti čuo niti vidio, u javnom prostoru u političkom smislu. Čini mi se da su mu kolege trenutno samo brojevi na listama
Nemoj se kajati, ne bi bio nacelnik svakako. Ono sto mozes je glasati za ESPo za Vijece, tu je vaznije da se upadne sto vise...
-
doremifa
#286 Re: Damir Niksic - ESP
Koga preporucujes u Novom Sarajevu?drndalo wrote: ↑12/10/2020 17:38Jel to + ili - ? Na stranu zajebanciju, kad su poznati, sto su poznati? Izofirani su... Kad su “nepoznati”, neizofirani, onda sto su nepoznati... Ja ih privatno znam nekoliko u sve 3 SA opstine gdje imaju listu, i za njih znam da izdati nece. I usli su tu samo zato jer su vidjeli da je Damir do sad bio prilicno “nedokazan” u cjenkanjima...high_volume wrote: ↑12/10/2020 16:34Nikad nijednog mu člana nisam niti čuo niti vidio, u javnom prostoru u političkom smislu. Čini mi se da su mu kolege trenutno samo brojevi na listama
Nemoj se kajati, ne bi bio nacelnik svakako. Ono sto mozes je glasati za ESPo za Vijece, tu je vaznije da se upadne sto vise...
-
high_volume
#287 Re: Damir Niksic - ESP
Damir je pozitivna politička pojava u Sarajevu, nadam se i kasnije za područje Federacije i BiH.drndalo wrote: ↑12/10/2020 17:38Jel to + ili - ? Na stranu zajebanciju, kad su poznati, sto su poznati? Izofirani su... Kad su “nepoznati”, neizofirani, onda sto su nepoznati... Ja ih privatno znam nekoliko u sve 3 SA opstine gdje imaju listu, i za njih znam da izdati nece. I usli su tu samo zato jer su vidjeli da je Damir do sad bio prilicno “nedokazan” u cjenkanjima...high_volume wrote: ↑12/10/2020 16:34Nikad nijednog mu člana nisam niti čuo niti vidio, u javnom prostoru u političkom smislu. Čini mi se da su mu kolege trenutno samo brojevi na listama
-
doremifa
#288 Re: Damir Niksic - ESP
Zvonko marić poznatiji kao damirova sanska koza
- drag_gost
#289 Re: Damir Niksic - ESP
Glasao sam za njega prosli put, Damira i licno poznajem. Ters, ali pozitivan lik u ovome svemu i uvijek je bio dosljedan sebi. U njegove namjere kada je usao u politiku nikada nisam sumnjao...high_volume wrote: ↑12/10/2020 16:34Nikad nijednog mu člana nisam niti čuo niti vidio, u javnom prostoru u političkom smislu. Čini mi se da su mu kolege trenutno samo brojevi na listama
- drndalo
#290 Re: Damir Niksic - ESP
Sa FB stranice:

- Ja_Ja
#291 Re: Damir Niksic - ESP
Pratim tipa vec odredjeni period na fb pa sam se poceo zanimati i za njegovu ulogu u KS. Bez obzira sto ponekad proleterski nastupa mislim da je sasvim solidan u kantonu. Uvijek otvoren za sugestije a poslijednje dvije godine je redovno pozivao pratioce da mu dostavljaju prijedloge za skupstinu KS.
Ponukao me je da ozbiljno pridjem proucavanju ESP-a u Zenici i da njima mozda dam svoj glas.
Ponukao me je da ozbiljno pridjem proucavanju ESP-a u Zenici i da njima mozda dam svoj glas.
-
Novak20
#292 Re: Damir Niksic - ESP
Intervju koji vrijedi pročitati.
Nekako mi se čini da je ovo jedan od rijetkih političara koje u političkom izražavanju vodi strast, a ne ostrašćenost većine.
https://www.dnevnik.ba/teme/damir-niksi ... -nametnuli
Nekako mi se čini da je ovo jedan od rijetkih političara koje u političkom izražavanju vodi strast, a ne ostrašćenost većine.
Budući da ste umjetnik, možete li se metaforički izraziti – s čime biste usporedili našu zemlju, a s čime džavu?
Ova zemlja je lijepa, ona je naša nevjesta i trebali bi lijepo postupati s njom ne samo prve bračne večeri, već svake večeri. Nažalost, ovu zemlju su napali razni silovatelji koji je ne vole previše.
Jednostavno nemaju razvijeno “čulo” za prirodu i prirodne ljepote. Ništa ih osim novca ne može impresionirati. To su izgubljene duše koje rade na tome da mi izgubimo svoje stanište, tlo pod nogama.
-
džakailibu
#293 Re: Damir Niksic - ESP
Novak20 wrote: ↑20/10/2020 12:49 Intervju koji vrijedi pročitati.
Jedno od pitanja iz intervjua :Budući da ste umjetnik, možete li se metaforički izraziti – s čime biste usporedili našu zemlju, a s čime džavu?
Ova zemlja je lijepa, ona je naša nevjesta i trebali bi lijepo postupati s njom ne samo prve bračne večeri, već svake večeri. Nažalost, ovu zemlju su napali razni silovatelji koji je ne vole previše.
Jednostavno nemaju razvijeno “čulo” za prirodu i prirodne ljepote. Ništa ih osim novca ne može impresionirati. To su izgubljene duše koje rade na tome da mi izgubimo svoje stanište, tlo pod nogama.
Iako izlizana fraza, ali vjerujete li u europsku BiH dok je istovremeno osovina Erdogan – Izetbegović pretvara u novu-staru neosmansku koloniju?
-
Kat
#294 Re: Damir Niksic - ESP
Vidi naslova, pa sto se ne kandiduje u Z. Hercegovinu?Damir Nikšić za Dnevnik.ba: Hrvati opravdano frustrirani Komšićem, Bošnjaci bi nametnuli predstavnika i Ostalima
- Styling
-
doremifa
- drndalo
#297 Re: Damir Niksic - ESP
Cuo sam da je to prepusteno DFu, da im se ne petljaju u izbornu bazu...
-
doremifa
-
Novak20
#299 Re: Damir Niksic - ESP
Ponovno čitam intervju sa D. Nikšićem u Dnevniku. Glorija Lujanović Damira pita ono što su njoj prioriteti i to mi je razumljivo obzirom za koju publiku radi ali pita Damira i druge stvari.
Ono što je dobro su odgovori izvan šablona, iskreni i bez kalkulacije da se svima udovolji. Po prvi put vidim Damira kao ozbiljnog i zrelog političara, drugačijeg od poltronizirane većine.
Barem na riječima.
Ono što je dobro su odgovori izvan šablona, iskreni i bez kalkulacije da se svima udovolji. Po prvi put vidim Damira kao ozbiljnog i zrelog političara, drugačijeg od poltronizirane većine.
Barem na riječima.
-
Dead Man Walking
#300 Re: Damir Niksic - ESP
Vidim raspisao se po fejsu oko Batka - bez da ulazim u to je li kriv ili nije, jer nemam pojma, al izgleda da bi i Damir da je na vlasti vodio politiku i utvrdjivao krivicu po jaranskoj osnovi.