Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Najveci nas problem protiva s irske je bio sto smo rano dali go. Mi nemamo taj mentalitet da grizemo i zgazimo protivnika nego nam je uvijek dovoljno da damo jedan go. Nakon toga apsolutno gubimo motiv i energiju, kombinatorika, trka - sve pada u vodu...protiv s irske smo trebali cuvati 0:0 do 75 min a onda se zalaufat da damo go...
Gojak smara puno sa loptom, treba ranije da je se oslobodi. Hajde Amere, jednostavnije to igraj, nemaš se kome dokazivati i pokazivati, transfer u Torino je sređen i potpisan.
Ova reprezentacija sa Kolasincem,Bicakcicem,Stevanovicen,Menalom,Duljevicem,Sunjicem...bi bila vrlo dobra ekipa samo da se pusti selektoru da samostalno radi ali krtice uvijek rove okolo
Point. wrote: ↑11/10/2020 18:52
Gojak smara puno sa loptom, treba ranije da je se oslobodi. Hajde Amere, jednostavnije to igraj, nemaš se kome dokazivati i pokazivati, transfer u Torino je sređen i potpisan.
Puno vremena gubi dok je ustopa i prebaci na pravu nogu, limitiran.
Grean wrote: ↑11/10/2020 18:20
Ali Djuric nije za ovoga
Irci bi mu vise lezal, ali bori se
Upravo.
Koristiti ovakav tip igrača u utakmici gdje namjeravaš igrati neke brze kontre i tranzicije...ma daj.
Ja ne znam zašto mi igramo uopšte ovu 4141 ili 433 kad nemamo nijedno krilo u ekipi,koje zna igrati 1 na 1...puno logičnije bi bilo igrati 442 gdje pored Edina bi trebao igrati brži igrač koji ce utrcavati u "kanale".. 4 u sredini bi trebali biti svi veznjaci kao kod Atletika npr. Koke i Saul po stranama, takve igrače imamo.. Mi nemamo krila, Prosinečki je živio na formi Duljevića i Višće par utakmica, čim je toga nestalo nestalo je i rezultata.. Tačno se naši treneri boje promjena, muda niđe..
Hhahahaha ja Pitara sto su se upalili ko umnjak....cuj Tatar, centarsutevi itd itd....nije frajer ubacio loptu u kaznnei kako valja. Mislim bolji je nego Visca zadnju utakmicu ali bio bi tu utakmicu od Visce bolji i ovdje skoro svako sa foruma. Medjutim za prvu utakmicu nije los. U biti opet Sanicanin i Hadzikadunic oldicni u odbrani ali vise nego solidni i Kadusic i Todorovic. Pjanic klasa ali nema s kim da igra je Djuric je strasan decko ali nije taj kvalitet. Evo ovo zadnje sto je Gojak zajebo e to Edin rjesava u sekundi cim se ukaze neko na krilu dobija loptu ko na tanjuru. Ne moze Djuric prootiv Van Dijka jer to je vrhunski odbrambeni igrac i treba mu pomoc u napadu.
U svakom slucaju treba u napadu nesto mijenjati jer ovaj ne moze dati gola holandskoj odbrani.
p206 wrote: ↑11/10/2020 18:58
Ja ne znam zašto mi igramo uopšte ovu 4141 ili 433 kad nemamo nijedno krilo u ekipi,koje zna igrati 1 na 1...puno logičnije bi bilo igrati 442 gdje pored Edina bi trebao igrati brži igrač koji ce utrcavati u "kanale".. 4 u sredini bi trebali biti svi veznjaci kao kod Atletika npr. Koke i Saul po stranama, takve igrače imamo.. Mi nemamo krila, Prosinečki je živio na formi Duljevića i Višće par utakmica, čim je toga nestalo nestalo je i rezultata.. Tačno se naši treneri boje promjena, muda niđe..
To se ja već godinama pitam, prestao sam više i pisati jer očigledno se držimo iste ko pjan plota.
Da imamo neko kvalitetno rješenje za desni bok mogli bi pokušati nekad i neku 3-5-2 varijaciju sa Saničaninom, Anelom i Dennisom. Tada bi tek i najbolje izvukli iz Kolašinca.
Ali eto, kako Meša kaže, to su samo šifre na papiru