SDA-All about

video

#51926 Re: SDA-All about

Post by video »

Eto hinke, idu sa vrataca, gotovi smo :run:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#51927 Re: SDA-All about

Post by malakh »

nadam se da je campara spreman za ono sto slijedi. jer je prvi stavio potpis.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#51928 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

malakh wrote: 09/10/2020 17:11 nadam se da je campara spreman za ono sto slijedi. jer je prvi stavio potpis.
Brines se za njeg, ili prijetis?
last mohicans

#51929 Re: SDA-All about

Post by last mohicans »

hamza_sa wrote: 05/10/2020 03:20
bunk wrote: 04/10/2020 18:09 Aha, a socijalisticka vlast je imala 46 godina da istrijebi cetnike,cetnistvo i uopce fasizam pa sta bi..
Drzava je opstala a od 4 tocka samo dva (a oba su na istom pogonu) vuku u pravcu napretka.
Koji si ti mali sda-ovski mis.

Mada ako ne grijesim u procjeni, sve sto na ovom forumu pises afirmativno u korist te mafijaske organizacije i najvecih neprijatelja Bosnjaka, vjerovatno radis iz neke svoje licne koristi. Ako je to tako, aferim. Shvatam ja da ljudi prodaju i najrodjenije za trun egzistencije. Poturi se i obraz i ponos.

Ali, bolan ne bio, hajde jednom stisni ta svoja muda i odgovori mi na ono sto te mjesecima kvotajuci na pojedine tvoje postove pitam.

Skoro pune cetiri godine agresije tijelima, krvlju i zivotima smo se borili za Bosnu i Hercegovinu i sve ono sto je cini Bosnom i Hercegovinom. Za sve ono sto je njena vrijednost. Cast i postenje, sto je oduvijek krasilo bosnjacki narod, ali isto tako i druga dva naroda, kao i ostale ljude koji zive u njoj.

Bolan ne bio, ti branis na ovome forumu one koji se svim silama trude da to uniste. Doduse blizu su toga. Mani nas se price o komunistima, cetnicima, ustasama i bjelosvjetskim neprijateljima Bosne i Hercegovine. Pa, zar je moguce da pored ociju ne vidis da nam temelje drzave krvavo napravljene u vrijeme agresije, urusavaju zlikovci okupljeni oko sda?

Oduvijek je ovaj narod znao prepoznati neprijatelje, ali ovdje je rijec o najgorem dusmaninu. Onome za kojeg ti kazu da je guja u njedrima.

Mene samo interesuje cime te je taj dusmanin kupio da nam ovdje trunis o njihovim tzv. dobrim djelima, a zbog tih djela bosnjacki narod stenje kao mazga natovarena najtezim teretom?

Vidis li bolan ne bio, da zbog onih koje ovdje branis i glorifikujes, kao narod nismo u stanju politicki rijesiti ni najosnovnije probleme kada nam je drzava u pitanju??

A, kako i da ih rijesimo, kada pogledas iste one o kojima pises hvalospjeve ko su i sta su. Znas li, bolan ne bio, sta je i ko je Asim Sarajlic? Znas li bolan ne bio, ko je i sta je Amir Zukić? Donedavno, a vjerovatno i sada, i lijeva i desna ruka Bakira??

Pogledaj malo dunjaluk oko sebe, pa vidi gdje smo kao narod prispjeli sa takvim. Mislis da sa njima tzv. predstavnicima, bilo kome na svijetu ista znacimo?

Zbog nepismenih i polupismenih, ali begu odanih, od brojcano malog, ali itekako velikog naroda na sta spadosmo??

Smiju nam se i sprdaju sa domovinom, a njihov najveci domet je opcina vrijednija 10 puta od druge, Kanton Sarajevo najvredniji od svih ovodunjaluckih kantona, jer tu su pare koje treba pokrasti.

Kakva drzava, narod i bakraci.

I onda se ono nadje kao neko ko sebe smatra zastitnikom Bosne i Hercegovine i Bosnjaka.

A, sva politicka filozofija im je izgleda satkana u ovoj najnovijoj mudrosti:" Ja, i?", gdje je beg odaslao poruku odanim slugama da nista vise nije sveto osim njega i njegovih sljedbenika i da im niko nista ne moze.

I za kraj, ono sto im je najveca poslastica u politickom mesetarenju i muljanu. Pa zar, bolan ne bio, ne vidis kad god im je dur guzici, uhvate se boraca kao pijan plota?? A, unistili su nam zivote i onaj ponos vezan za odbranu od agresije, da nas je stid reci da smo i bili borci.

Bolan ne bio, 25 godina nakon agresije kad god zabrljaju kriju se iza nas, a satrali su nas gdje god su stigli. I hajde sto su nas satrali, navikli smo na to, ali nam sada udaraju i na djecu i na unucad.

E pa moj hairlija, eto koga ti branis i podrzavas.

Vidis koliko ja ispisah u ovom postu o njima, i koliko je dug za citati. E, sada zamisli da je ovo samo jedam milijarditi dio onoga sto bi se o njima dalo napisati. Zlo i naopako.
:thumbup: :bih:
Ne bih puno sta da dodajem, u srz. Samo cu pokvariti, ne primjetih da je nesto odgovorio. Na ovakve riječi, kamen bi se trzno, a ono, nema obraza, stida i onoga što muško treba da ima.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#51930 Re: SDA-All about

Post by malakh »

izvrsni direktor wrote: 09/10/2020 17:45
malakh wrote: 09/10/2020 17:11 nadam se da je campara spreman za ono sto slijedi. jer je prvi stavio potpis.
Brines se za njeg, ili prijetis?
neka te vedade.
spreca

#51931 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Drago mi je da je Campara izasao iz ove banditske organizacije
jefff

#51932 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Jos udaraca
Billy The Pljuc

#51933 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

spreca wrote: 09/10/2020 20:59 Drago mi je da je Campara izasao iz ove banditske organizacije
Bravo za Čampija i iskreno se nadam da im je ovo početak kraja, što neko napisa ne sankcionišu kriminal Asima i Zukića al' zato Čampiju direktan crveni karton. Još jedan u nizu pokazatelja o kakvoj se kriminalnoj i zločinačkoj organizaciji radi, gore zlo po Bosnu i Hercegovinu se nije moglo desiti od pojave ovih patriota i visoko moralnih šupaka. Bilo BiH ili ne bilo za 100-200 godina ostaće upisani kao najveći izrodi sopstvene grude, nije da ih baš i nije bilo u prošlosti ali sa ovima se niko ne može mjeriti.
Bloo
Globalna šefica

#51934 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

Djevojacke prezime Dzaferoviceve zene je...?
sandzokan

#51935 Re: SDA-All about

Post by sandzokan »

Polako sa tim čestitanjem i pranjem Čampijevog obraza.

Možda Bake opet stvara "opoziciju"..
Billy The Pljuc

#51936 Re: SDA-All about

Bloo wrote: 09/10/2020 21:27 Djevojacke prezime Dzaferoviceve zene je...?
Osim da je Vildana iz Gračanice na netu se ne može naći taj podatak, jedino ako ima kakav forumaš s tog kraja pa da napiše.
Billy The Pljuc

#51937 Re: SDA-All about

sandzokan wrote: 09/10/2020 21:30 Polako sa tim čestitanjem i pranjem Čampijevog obraza.

Ma ne pere niko Čampija, isto kao ni Kiflu, male su šanse da će Čampi nekad u budućnosti opet zaigrati za istu ekipu, došao u priliku ili ne.
spreca

#51938 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Billy The Pljuc wrote: 09/10/2020 21:25
spreca wrote: 09/10/2020 20:59 Drago mi je da je Campara izasao iz ove banditske organizacije
Bravo za Čampija i iskreno se nadam da im je ovo početak kraja, što neko napisa ne sankcionišu kriminal Asima i Zukića al' zato Čampiju direktan crveni karton. Još jedan u nizu pokazatelja o kakvoj se kriminalnoj i zločinačkoj organizaciji radi, gore zlo po Bosnu i Hercegovinu se nije moglo desiti od pojave ovih patriota i visoko moralnih šupaka. Bilo BiH ili ne bilo za 100-200 godina ostaće upisani kao najveći izrodi sopstvene grude, nije da ih baš i nije bilo u prošlosti ali sa ovima se niko ne može mjeriti.
Ipak Campara treba im reci hvala :lol: da ga nisu otpisali on bi jos ostao iako je svestan da svaki dan sa njima gubi mnogo,naviknes ,kao u firmi koja ne daje placu a ti se nadas bice bolje pa ljudi rade a po godinu i vise ne primaju platu...Sad je slobodan i moze slobodno da dise
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#51939 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

Ne znam djevojacko prezime zene mu. On se vodi kao "zenicki" kadar a veze sa Zenicom nema, je iz Zavidovica.

Zena mu je radila u Privrednoj komori ZDK pa je po preseljenju u Sarajevo bila prva na listi uspjesnih kandidata za popunu upraznjenog radnog mjesta drzavnog sluzbenika u cini mi se Agenciji za bankarstvo, a i sin je pokazao da jabuka ne pada daleko od stabla pa je bio najuspjesniji na konkursu za Kantonalno tuzilastvo.

Dzaferoviceva sestra je u Poreznoj upravi, od Dzaferoviceve sestre sin je pak u Centralnoj banci, od sestre kcerka na UNZE, zet u MUP ZDK itd....
spreca

#51940 Re: SDA-All about

Post by spreca »

sandzokan wrote: 09/10/2020 21:30 Polako sa tim čestitanjem i pranjem Čampijevog obraza.

Nema od toga nista,naj ljuci Bkirovi protivnici su oni koji su izasli iz SDA....jedino da su izasli svi zajedno kad je izasao Ahmetovic,Sepic pa onaj Salko , da su tada jos izasli kifla i Campara tek onda bi dobro uzdrmali SDA a ovako pojedinacno je to slabije
malakh

#51941 Re: SDA-All about

Post by malakh »

borba za nasljednika dinastije izetbegovic se privodi kraju. najjaci operativac gatackog klana je eliminiran, a upravo se o njemu pricalo da bi u narednih 10 do 15 godina mogao biti predsjednik prve stranke u bosnjaka.
refffko

#51942 Re: SDA-All about

Post by refffko »

Sta ce im sad sa Efendice biti?
zippoo87

#51943 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

pustite camparu da se pokaze na djelu pa ga onda uzdizite
nije ni njegovo maslo za ramazana...
ortodont

#51944 Re: SDA-All about

Post by ortodont »

Davno sam najavio kraj zla zvanog sda i definitivno su ljudi progledali. Naravno, ne smije se zaustaviti na ovome nego dede i nene pred sebe i predavanja im držite za naše dobro. Bio sam uvjeren da su Bošnjaci jedini narod koji je došao tobe na širem balkanskom području i čekam da to potvrde na izborima.
pinkman

#51945 Re: SDA-All about

Post by pinkman »

_BataZiv_0809 wrote: 09/10/2020 21:50 Ne znam djevojacko prezime zene mu. On se vodi kao "zenicki" kadar a veze sa Zenicom nema, je iz Zavidovica.

Zena mu je radila u Privrednoj komori ZDK pa je po preseljenju u Sarajevo bila prva na listi uspjesnih kandidata za popunu upraznjenog radnog mjesta drzavnog sluzbenika u cini mi se Agenciji za bankarstvo, a i sin je pokazao da jabuka ne pada daleko od stabla pa je bio najuspjesniji na konkursu za Kantonalno tuzilastvo.

Dzaferoviceva sestra je u Poreznoj upravi, od Dzaferoviceve sestre sin je pak u Centralnoj banci, od sestre kcerka na UNZE, zet u MUP ZDK itd....
Sve patriote :D
Bloo
Globalna šefica

#51946 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

_BataZiv_0809 wrote: 09/10/2020 21:50 Ne znam djevojacko prezime zene mu. On se vodi kao "zenicki" kadar a veze sa Zenicom nema, je iz Zavidovica.

Navodno, djevojacko prezime njene majke je Campara. :mrgreen:
Navodno...
high_volume

#51947 Re: SDA-All about

Post by high_volume »

zippoo87 wrote: 09/10/2020 22:36 pustite camparu da se pokaze na djelu pa ga onda uzdizite
nije ni njegovo maslo za ramazana...
Prije nekoliko mjeseci predviđao sam Čamparin prelazak iz SDA u NiP. Tako će i biti. Konaković ruši SDA i stvara novi SDA, po svojim načelima.
smjesko071

#51948 Re: SDA-All about

Post by smjesko071 »

Nije to tsko! On je fini coek
Kikibombona

#51949 Re: SDA-All about

Post by Kikibombona »

Citam malo komentare za Campija. Ovaj komentar, identican, je napisalo vise razlicitih ljudi. Smijesna je ova SDA sekta. :D
Nemate jarane više nigdje kad završiš ovaj mandat ti si mrtav, a vidio si šta se desi sa Šepičem, Sokolovićem, Ahmetovičem i tebe isto čeka.
malakh

#51950 Re: SDA-All about

Post by malakh »

Kikibombona wrote: 09/10/2020 23:15 Citam malo komentare za Campija. Ovaj komentar, identican, je napisalo vise razlicitih ljudi. Smijesna je ova SDA sekta. :D
Nemate jarane više nigdje kad završiš ovaj mandat ti si mrtav, a vidio si šta se desi sa Šepičem, Sokolovićem, Ahmetovičem i tebe isto čeka.
:? kruže glasine da bi aljoša i zlatko miletić mogli formirati stranku. realno, to opet ne gledam kao prijetnju sda, već kao prijetnju onima koji su protiv sda, jer će to biti i njihova glasačka baza.

pred opce izbore su sda napustili sepic, sadikovic, sokolović, kukic, konaković. formirani nezavisni blok, pda i nip i opet sda na isto glasova i mandata kao na izborima 2014. godine. kako jarane? znači da njihovim glasačima ljudi u stranci uopće nisu bitni i moj mozak to ne može shvatiti.

volio bih da je campara u mogućnosti sa sobom povući neka najzvucnija imena iz sda i neke okosnice njihove unutarnje organizacije, kao što su huso cesir i semir efendic, nermin mandra iz kaknja, semsu mehmedovica ili nekog od načelnika, jer bi ih to ozbiljno uzdrmalo.

ovako, ako sve ostane na aljoši, dabogda.

mene živo interesira ponašanje denisa zvizdica u budućnosti.
Post Reply