jel konta neko ovo? Hoce li nas ovo ukinuti kao Oregonsku dijasporu? I jel ovo ukidaju gameshare?
Moderator: Benq

_coRey_ wrote: ↑07/10/2020 09:44na novomiikaa77 wrote: ↑06/10/2020 23:21Herr Flick wrote: ↑06/10/2020 22:21
Ja 2k igram od 2k14,i tada je sa ps3 na ps4 bila ogtomna rahlika u grafici,a trenutno nije velika razlika u odnosu na current gen,jeste bolje ali ništa drastično,2k to dosta uljepša u ovim trailerima,a vjeruj mi u sportskim igrama grafika je najmanje bitna
Vjerujem da ce ovo bit perverzija. Rade je skroz na novo vjerujem da ce bit razlike i u gameplayu i animacijama sto je najbitnije. Za FIFU sumnjam da ce bit razlike ikakve, mozda malo neprimjetno nisu ni radili igricu nit najavljivali na novo skroz ko 2K. Ovde sigurno mislim da nece razocarat 2K.![]()
iste animacije, igraci se i dalje klizu po parketu, i dalje nema pravog foot plantinga
ne znam tacan timestamp juce sam ovo gledao ali isti retardirani help defense kod prodora Hardwayaa, copy-paste s currenta gen-a
grafika nikad nije bila neki problem kod ove igre, gameplay je
a skontao sam, kada sam vec objavio, ali nisam mogao obrisati post. Al me na prvu uhvatila hastra. Imam 80 igara na PSN accountuarnes_king wrote: ↑07/10/2020 14:11To je standardni TOS, uvijek je i bilo zabranjeno ovo sto radimo i mogli su nas uvijek banovati ali nisu i nece. Gameshare je potvrdjeno da ce raditi i na PS5.
Ne sikiraj se, ako mene nisu banovali sto imam hakovanu PS Vitu povezanu sa istim accountom na kojem imam original PS4 igre, nece ni vas za game sharing. Sony ne obraca paznju na to

Treba uzeti u obzir da je ovo japanac koji je dosta manji nego prosjecni bosnjo
novi engine ce magicno promijeniti sve, LOL OKmiikaa77 wrote: ↑07/10/2020 14:11_coRey_ wrote: ↑07/10/2020 09:44na novomiikaa77 wrote: ↑06/10/2020 23:21
Vjerujem da ce ovo bit perverzija. Rade je skroz na novo vjerujem da ce bit razlike i u gameplayu i animacijama sto je najbitnije. Za FIFU sumnjam da ce bit razlike ikakve, mozda malo neprimjetno nisu ni radili igricu nit najavljivali na novo skroz ko 2K. Ovde sigurno mislim da nece razocarat 2K.![]()
iste animacije, igraci se i dalje klizu po parketu, i dalje nema pravog foot plantinga
ne znam tacan timestamp juce sam ovo gledao ali isti retardirani help defense kod prodora Hardwayaa, copy-paste s currenta gen-a
Daj legendo, novi engine su koristili, nova tehnika motion capturea koristena, znaci ne moze bit ista igrica nikako. O gameplayu ne mozes ni pricat, ni ja ni ti jer je nismo ni zaigrali, mozemo pisat misljenje o tome kakva ce bit a razlika ce bit ocito i ne moze da je ne bude jer nije isti engine ko sto ce na FIFI bit koja ce vjerovatno bit malo upgradeovana.

Imas titlove na engleskom, samo ih upali na youtube player-u.
Upravu si, prvi put sam gledao preko tv-a a tamo su mi titlovi iskljuceni
Samo nisam upratio jel moze bilo koji m.2 ssd ili samo oni koje Sony odobri?arnes_king wrote: ↑07/10/2020 15:42 P.S. Na kraju ispade da ce jeftinije korisnike PS5 doci nadogradnja prostora nego za Xbox, a dobijes duple brzine. Bolje reci skoro ista cijena a ovamo imas izbora i dobijes vece brzine, sigurno ce brze padat i cijena SSD diskova koji su dostupni za PC nego ovaj memory kard fazon na xbox sto samo on moze na to i nista vise.
Samsung 980 PRO m.2 7500/5000 Mbps (5.5GB/s (Raw) na PS5 ) 1TB 230$
The Seagate Storage Expansion Card (2.4GB/s (Raw) XSX ) 1TB 220$
To se jos ceka da oni odobre, ali glavni faktor ce biti da ima minimalne brzine kao sto ima PS5, a eto takvih vec ima na trzistu, pojavljuju seferratilis wrote: ↑07/10/2020 15:47Samo nisam upratio jel moze bilo koji m.2 ssd ili samo oni koje Sony odobri?arnes_king wrote: ↑07/10/2020 15:42 P.S. Na kraju ispade da ce jeftinije korisnike PS5 doci nadogradnja prostora nego za Xbox, a dobijes duple brzine. Bolje reci skoro ista cijena a ovamo imas izbora i dobijes vece brzine, sigurno ce brze padat i cijena SSD diskova koji su dostupni za PC nego ovaj memory kard fazon na xbox sto samo on moze na to i nista vise.
Samsung 980 PRO m.2 7500/5000 Mbps (5.5GB/s (Raw) na PS5 ) 1TB 230$
The Seagate Storage Expansion Card (2.4GB/s (Raw) XSX ) 1TB 220$
_coRey_ wrote: ↑07/10/2020 15:34novi engine ce magicno promijeniti sve, LOL OKmiikaa77 wrote: ↑07/10/2020 14:11_coRey_ wrote: ↑07/10/2020 09:44
na novo![]()
Daj legendo, novi engine su koristili, nova tehnika motion capturea koristena, znaci ne moze bit ista igrica nikako. O gameplayu ne mozes ni pricat, ni ja ni ti jer je nismo ni zaigrali, mozemo pisat misljenje o tome kakva ce bit a razlika ce bit ocito i ne moze da je ne bude jer nije isti engine ko sto ce na FIFI bit koja ce vjerovatno bit malo upgradeovana.
daj bolan imam par dobrih ociju i pun qrac sati nakucanih na 2K, istu igru prodaju 3 godine i njima da vjerujem
novi mocap a Curry i Klay i dalje imaju izbacaje koji samo podsjećaju na njihove, AI i dalje ima 2 mozdane celije i ne zna sta znaci no help u odbrani
Hardway lebdi iznad parketa kad radi dribling iza ledja
samo ti vjeruj sta 2K kaze
pametno dosta
nema ova igra vise veze s kosarkom, tu je samo da Take Two proda VC
Dobro je nisam jedini...arnes_king wrote: ↑07/10/2020 16:30Ma ide to lagano, priblizava seJa se sve suzdrzavam od hajpa i da ne mislim na to ali sony ovak baci neku novost i onda opet belaj
![]()
Sto bi trebalo znaciti nema vise zamjene termalne paste???