Trosis travel paket sve dok ne istekne vrijeme trajanja. Ti kad potrosis onih 10km ti idalje trosis po cjenovniku travel paketa samo sto trosis onda direktno sa racunasajbersatiktoka wrote: ↑04/10/2020 10:27dend wrote: ↑04/10/2020 10:02https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7268sajbersatiktoka wrote: ↑03/10/2020 23:23 Kako se moze provjerit potrosnja travel paketa ? Na pretplati ? Zvao sam 1444 i kazu da nije moguce provjerit. *110# sms poruka i aplikacija samo pokazuju jel aktivirano i do kad traje. Nista vise od toga. Niti znam po kojim cijenama uzima niti ako je aktivirano koliko je ostalo..
Tu je sve za travel pakete.
Travel paketi su takvi da kada aktiviras npr. travel paket 7 dana za 10KM ti dobijas pogodnosti nizih cijena u navedenim zemljama i dobijes 10KM kredita za tu svrhu koje ako ne potrosis se gube na isteku paketa odnosno na kraju postpaid mjeseca. Kolicina novca se sabira ako u toku postpaid mjeseca ponovo aktiviras neki travel paket. Ne dobijes internet niti minute niti sms vec samo trosis novac po cjenovniku onog travel paketa kojeg si aktivirao. Tamo pise npr. 666MB u travel paketu ali je to zapravo 10KM / cijena MB ( 0.015 ).
Preko Ultra je *110# - 3 - 5 - paketPrepaid korisnicima i korisnicima usluga sa kombinovanim načinom plaćanja je omogućena besplatna provjera preostalog uključenog iznosa Travel Evropa paketa putem USSD menija (*110#).
Provjera preostalog iznosa može se izvršiti i slanjem SMS poruke ?Travel7 na broj +387611124 pri čemu se slanje SMS poruke iz inostranstva naplaćuje
Hvala puno. To sam za sada razumio. A preko ultre se moze provjerit stanje racuna. A ne znam kako preko pretplate. Sve sam probao, samo mi izbaci informaciju da je aktivirano i nista vise :/
Cak sam jednu poslovnicu zvao, koja mi je rekla bolje ti je nemoj koristiti to.. a ovaj sa 1444 kaze nema nacina provjere ako si na pretplati... :/ mislim da to nikako ne moze, da se ne ustupi informacija o potrosnji. Jer ja u biti ne znam ni sta se trosi, dal travel paket ili standardni cjenovnik...
Znaci samo prati vremenski kad istice