zato sto dado ide? ma ajdeee… pa jbt cinjenjica da je on bio ponajbolji dovoljno govori kako su igrali ostali… ako se ne razbude ti ostali i ne dignu formu ne moze nam pomoci ni dado na kvadrat
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shae_mishevi
#84001 Re: FK Željezničar
-
Sultanahmed
#84002 Re: FK Željezničar
Fks i zrinjski imaju mnogo bolju ekipu od nas,zato slijedi borba za 3 mjesto
Konkurencija sredine terena za iducu utakmicu:
Bekrić, Jamak,Durakovic,Alispahic,Hajdarevic
Znaci 3 penzionera od 33+ godina+Hajdarevic+junior Durakovic
Tebi svaka cast na optimizmu ako mislis da ovakva ekipa moze doci blizu titule
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#84003 Re: FK Željezničar
Ne bih ja bas tako to razmisljao...Adzem nije imao nesto aman zaman ekipu pa se borio do zadnjeg kola za titulu sa mladim igracima. Za Jamaa ne znam ali mislim da Bekric jos uvijek moze vise nego solidno odigrati umjesto Stilica jedino ne znam fizicki da li moze citavu utakmicu. Nije Sarajevo do sada nista posebno pokazalo ni na jednoj utakmici opcenito osim mozda sa Borcem. Prerano je govoriti bilo sta pogotvo jer Zeljo ima dvije utakmice manje i sad samo treba guzove oderati da se dobije TC a onda svakako ide lijepa pauza u kojoj se moze konsolidirati i spremiti za derbi ali i nastavak lige i gostovanje Velezu. Zaista granici sa nevjerovatnom koliko smo sami sebi sranje napravili sa ona dva jebena poraza. Zaista sad mislim da su te utakmice prodate da bise uzele neke pare na kladionicama jer mi djeluje nemoguce izgubiti od obe ekipe.Sultanahmed wrote: ↑03/10/2020 13:50 Fks i zrinjski imaju mnogo bolju ekipu od nas,zato slijedi borba za 3 mjesto
- avetinja
#84004 Re: FK Željezničar
Nećemo mi vidjeti titulu ove sezone. Osimu dati ovu i sljedeću sezonu da odradi kako najbolje zna, tj. do kraja ugovora, pa ako ne bude išlo da se razilazimo. Ovi ljudi su dovedeni zbog titula i football-a, a sela sa 1-2 hiljade stanovnika nas kantaju na sred Grbavice.
- hrasno38
#84005 Re: FK Željezničar
Cekaj nekome das nogu nakon cetiri utakmice u kojima imas tri pobjede i jedna poraz (Vlado Capljic), nekome das nakon nakon jedne sezone u kojoj su ti titulu uzele sudije a nekome 3-4 sezone pa sta bude bude pa makar te dobijale na sred Grbavice i ispodprosjecne ekipe??? Jednostavno nije fer ni prema Vladi ni prema Adzemu koji nisu pali sa neba nego su prava Zeljina djeca.avetinja wrote: ↑03/10/2020 17:19 Nećemo mi vidjeti titulu ove sezone. Osimu dati ovu i sljedeću sezonu da odradi kako najbolje zna, tj. do kraja ugovora, pa ako ne bude išlo da se razilazimo. Ovi ljudi su dovedeni zbog titula i football-a, a sela sa 1-2 hiljade stanovnika nas kantaju na sred Grbavice.
Last edited by hrasno38 on 03/10/2020 19:04, edited 1 time in total.
- avetinja
#84006 Re: FK Željezničar
Nisam ih ja otjerao nego uprava. Trebali su ostaviti Adžema, jer su ga zamijenili lošijim Krčamarevićem. Osim ima najviše kredibiliteta zbog titula koje je osvojio. Neka obavi to do isteka ugovora (ova i sljedeća sezona) i zbog sebe i da ne bude priča da ga je neko otjerao, uzeo mu šansu da se dokaže i tako dalje.hrasno38 wrote: ↑03/10/2020 18:10 Cekaj nekome das nakon cetiri utakmice u kojima imas tri pobjede i jedna poraz (Vlado Capljic), nekome das jednu sezonu u kojoj su ti titulu uzele sudije a nekome 3-4 sezone pa sta bude bude pa makar te dobijale na sred Grbavice i ispodprosjecne ekipe??? Jednostavno nije fer ni prema Vladi ni prema Adzemu koji nisu pali sa neba nego su prava Zeljina djeca.
- hrasno38
#84007 Re: FK Željezničar
Naravno nisam mislio da si tiavetinja wrote: ↑03/10/2020 18:24Nisam ih ja otjerao nego uprava. Trebali su ostaviti Adžema, jer su ga zamijenili lošijim Krčamarevićem. Osim ima najviše kredibiliteta zbog titula koje je osvojio. Neka obavi to do isteka ugovora (ova i sljedeća sezona) i zbog sebe i da ne bude priča da ga je neko otjerao, uzeo mu šansu da se dokaže i tako dalje.hrasno38 wrote: ↑03/10/2020 18:10 Cekaj nekome das nakon cetiri utakmice u kojima imas tri pobjede i jedna poraz (Vlado Capljic), nekome das jednu sezonu u kojoj su ti titulu uzele sudije a nekome 3-4 sezone pa sta bude bude pa makar te dobijale na sred Grbavice i ispodprosjecne ekipe??? Jednostavno nije fer ni prema Vladi ni prema Adzemu koji nisu pali sa neba nego su prava Zeljina djeca.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#84008 Re: FK Željezničar
Nek odradi ugovor do kraja, da barem znamo za sta smo ga placali. A ne noga, pa onda da ga isplacujes na kamari ili da dodje neka tuzba nekada u budućnosti 
-
LSD
#84009 Re: FK Željezničar
avetinja wrote: ↑03/10/2020 17:19 Nećemo mi vidjeti titulu ove sezone. Osimu dati ovu i sljedeću sezonu da odradi kako najbolje zna, tj. do kraja ugovora, pa ako ne bude išlo da se razilazimo. Ovi ljudi su dovedeni zbog titula i football-a, a sela sa 1-2 hiljade stanovnika nas kantaju na sred Grbavice.
- avetinja
#84010 Re: FK Željezničar
Ne bi ga mogli ni isplatiti.sime_cipol wrote: ↑03/10/2020 22:46 Nek odradi ugovor do kraja, da barem znamo za sta smo ga placali. A ne noga, pa onda da ga isplacujes na kamari ili da dodje neka tuzba nekada u budućnosti![]()
- hrasno38
#84011 Re: FK Željezničar
Naravno jer nije Zeljo vlasnistvo Osima niti je Osim stvorio Zelju. Za svakoga moraju postojati nekakve rezultatske granice i odgvornost. To sto si nekada nesto bio ne znaci da sada mozes raditi sta hoces i koliko hoces. To je vazilo za sve dosadasnje trenere, vazilo je za Misketa i njegovu ekipu treba da vazi i za osima i ovu Upravu. Miske je ako nista iza sebe ostavio prelijepi stadion Grbavica. Ja zaista postujem svakog covjeka koji se na bilo koji nacin ugradio u Zeljo, kao igrac ili kao trener ali to ne znaci da je on vazniji od Zelje. Ajde jebo Kostica i Petrovica ali nije posteno prema igrackim legendama kluba kao sto su Capljic, Odovic, Mulalic, Adzem koji su puno vise igracki ucinili za Zelju nego Amar Osim ali kad su poceli losi rezultati dobili su nogu.LSD wrote: ↑03/10/2020 22:51avetinja wrote: ↑03/10/2020 17:19 Nećemo mi vidjeti titulu ove sezone. Osimu dati ovu i sljedeću sezonu da odradi kako najbolje zna, tj. do kraja ugovora, pa ako ne bude išlo da se razilazimo. Ovi ljudi su dovedeni zbog titula i football-a, a sela sa 1-2 hiljade stanovnika nas kantaju na sred Grbavice.![]()
ovaj bi da po forumima tjera Osima, najtrofejnijeg trenera u historiji kluba, on daje njemu neke rokove
![]()
e svašta
-
5korpus
#84012 Re: FK Željezničar
O kakvim problemima prica Amar u zadnjoj izjavi pred Tuzlu?
Jel to opet korona
Jel to opet korona
- avetinja
#84013 Re: FK Željezničar
Tako je.hrasno38 wrote: ↑04/10/2020 13:35 Naravno jer nije Zeljo vlasnistvo Osima niti je Osim stvorio Zelju. Za svakoga moraju postojati nekakve rezultatske granice i odgvornost. To sto si nekada nesto bio ne znaci da sada mozes raditi sta hoces i koliko hoces. To je vazilo za sve dosadasnje trenere, vazilo je za Misketa i njegovu ekipu treba da vazi i za osima i ovu Upravu. Miske je ako nista iza sebe ostavio prelijepi stadion Grbavica. Ja zaista postujem svakog covjeka koji se na bilo koji nacin ugradio u Zeljo, kao igrac ili kao trener ali to ne znaci da je on vazniji od Zelje. Ajde jebo Kostica i Petrovica ali nije posteno prema igrackim legendama kluba kao sto su Capljic, Odovic, Mulalic, Adzem koji su puno vise igracki ucinili za Zelju nego Amar Osim ali kad su poceli losi rezultati dobili su nogu.
- hrasno38
#84014 Re: FK Željezničar
Interesantno kako "insajderi" nisu odmah prokomentarisali danasnju Amarovu izjavu oko personalnih problema u klubu? Zna se kako svaka marka kluba ide i gdje ide a ne zna se sta su "personalni" problemi. Ja samo predpostavljam i nadam se da je to neocekivan odlazak Sadikovica i povreda Stilica.
https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... ica/377738
https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... ica/377738
-
LSD
-
zbunjola71sa
- Charuga
- Globalni moderator
#84018 Re: FK Željezničar
Drugi dio rečenice govori o kakvim problemima Amar priča.Imamo nekih personalnih problema koji su neočekivano došli, poluočekivano ili neočekivano, koje ćemo morati prebroditi kako god da znamo u ponedjeljak, ali imat ćemo najmanje 11 spremnih igrača da se biju, trude, trče i da pokušaju nas ostaviti u gornjem dijelu tabele, ali to možemo samo s pobjedom
- Charuga
- Globalni moderator
#84019 Re: FK Željezničar
Utakmica između Željezničara i Tuzle City igra se u ponedjeljak s početkom od 20 sati na Stadionu Grbavica, bez prisustva gledalaca, te uz direktan prenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV.
- hrasno38
#84020 Re: FK Željezničar
I sva cetvorica nisu imali masineriju kakvu je imao Osima kada je osvajao trofeje. Evo sto ih sad ne osvaja, sto ih nigdje mimo Zelje nije osvajao, sto nikoga prosjecnog mimo Zelje nije trenirao......hej nisam ti ja neki balao kome moze prodavati te fore sa Amarom Osimom nego neko ko zna puuuno vise nego sto ti mozes i da zamislis i o Amarau i o Zelji ali me jednostavno previse ne interesuje jer sam 100x rekao da mi je to zabava. Ovu sezonu ako nista ne osvoji treba ga napenaliti nogom kao i sve ostale trenere do sada pa nek uci football igrati sa nekim drugim. I to treba da vazi za svakog trenera da se savkom da ista sansa i ako ne valja dovidjenja i prijatno. Pitari su napenalili Husrefa nakon sto im donio duplu krunu a evo sa ovim u play off LE, puna kasa do vrha, prvi na tabeli a mi se tjesimo sa tim sto smo ih dobili prosle godine dva puta. Koga boli cuna za to...gdje se to vodi kao titula?? Dosta vas je vise kao i onih koji brane Misimovica. Nema nedodirljivih samo je Zeljo nedodirljiv svi ostali su prolazni!
- hrasno38
- Mea_parvitas
#84022 Re: FK Željezničar
Lijep nam je novi dres
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#84023 Re: FK Željezničar
I meni se dopada. Odličan ko je god radio 
- avetinja
#84024 Re: FK Željezničar
A šta je sa gostujućom i trećom (ili kako se već zove) garniturom? Meni se ne sviđa. Kao neka majica iz prodavnice sportske odjeće. I grb nam ne izgleda kako treba na ovome dresu.
-
LSD
#84025 Re: FK Željezničar
Mnogo si utripovo
Sreća pa se ništa ne pitaš u Želji