Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ako dobijes IPTV listu na PP onda ne moras ni mjesecno da trazis novu... a slika je savrsena .. moze na androidu preko STB emu..za linux nemam pojma..ja koristim te liste na amazon firestiku i na xiaomi boxu i jos na 2 kompa...bar 2 god..ostalo koga zanima na PP, necu ovde da sirim pricu
milejovic1971 wrote: ↑11/09/2020 10:37
ako dobijes IPTV listu na PP onda ne moras ni mjesecno da trazis novu... a slika je savrsena .. moze na androidu preko STB emu..za linux nemam pojma..ja koristim te liste na amazon firestiku i na xiaomi boxu i jos na 2 kompa...bar 2 god..ostalo koga zanima na PP, necu ovde da sirim pricu
Pozdrav ljudi,
Gledao sam neke klipove vezano za Kodi, tj tacnije Blue Thunder build. Vidio sam kako ima bas veliki broj kanala, pa me zanima da li treba koristiti VPN za ovo? Posto neke stranice to preporucju (mada mislim da su to samo reklame da prodaju sto lakse)
l_o_l wrote: ↑17/09/2020 12:43
Pozdrav ljudi,
Gledao sam neke klipove vezano za Kodi, tj tacnije Blue Thunder build. Vidio sam kako ima bas veliki broj kanala, pa me zanima da li treba koristiti VPN za ovo? Posto neke stranice to preporucju (mada mislim da su to samo reklame da prodaju sto lakse)
Ma jok. Gledaj slobodno. Ja sam u Njemackoj bez problema gledao iptv.
Da ne bi zeznuo build, instaliraj Nodi, WBMC ili neki treci fork od Kodija i na njega stavljaj razne addone.
Hvala na odgovoru, javit cu utiske vezano za emulatore i spisak retro igara
I? Utisci? Ima li podrška za gamepad, tipa onog ms za xbox, da ustekas transmiter u usb port i igras, kao na pc-u.
Xbox 360 gamepad podrzava bez problema i bezicno , ali ja sam spojio PS3 gamepad preko usb-a, preko aplikacije Sixaxis enabler. Emulatori prvobitno nisu radili, ali kada sam instalirao RetroArch i spojio sa IAGL, onda su proradili mnogi.
semirsar wrote: ↑21/08/2020 18:17
ima tujd ti svega... 5964 kanala trenutno
kad u PVR izaberes channels i otvori ti se spisak kanala, imas one 3 tackice po sredini s lijeve strane, otvori to i u view options pod group izaberi all chanells.
tebi je vjerovatno tujdi postavljeno srbija rs
Pozz mene zanima dali ja na tom nekom kanalu na kojem nema previda mogu negdje podesiti da imam prevodi ili ne. Nova sam pa neznam. Hvala
semirsar wrote: ↑21/08/2020 18:17
ima tujd ti svega... 5964 kanala trenutno
kad u PVR izaberes channels i otvori ti se spisak kanala, imas one 3 tackice po sredini s lijeve strane, otvori to i u view options pod group izaberi all chanells.
tebi je vjerovatno tujdi postavljeno srbija rs
Pozz mene zanima dali ja na tom nekom kanalu na kojem nema previda mogu negdje podesiti da imam prevodi ili ne. Nova sam pa neznam. Hvala