idemo dalje

Sta ocekujes kad amerikanci prave fudbal
Davno su oni dosli pameti, nije vise bitan gameplay nimalo nego samo kako prodati packs.
Vardy izgleda kao odlična opcija sa još uvijek odličnim paceom. Možda njega i Firminha upariti na desnoj strani kad već imaš Traorea. Nemam pojma o cijenama jer još uvijek čekam na rani izlazak za ultimate edition.
12k FP od ESL turnira i ja još uzeo par hiljada.MaksprotivMarksa wrote: ↑03/10/2020 21:46Svidja mi se fifa, 5 crtica gp, kako si ti zbavio ovakvu timcinu odmah ?
Ma muku mucim sa odbranom
L2 je postalo nebitno u odbrani, samo kocka i krug do iznemoglosti.Rodzer Mur wrote: ↑05/10/2020 17:44Ti vec odustao, ja nisam jos ni uzeo![]()
Ma sljedece godine PES mora biti zvijer na ps5 i sa novim engineom, to je jedina sansa da se i ovi iz EA potrude da poprave gameplay...
Ovo malo sto sam gledao djeluje ok, odbrana kao da je malo vise manual sto mi se svidja, a i nema da ti napadaca stize odbrambeni nakon sto dva puta fuli tackle, prodjes ga jednom i to je to... mada poznavajuci njih oni ce izbaciti par patcheva kad se pocnu casual djecurlija zaliti da im je pretesko i to ce sve opet liciti na fifu 20...
Ja mozda uzmem u petak, vjerovatno sacekam tu prvu WL kako ce proci ako i ona pocne devetog, da vidim na sta ce se zaliti ljudi, ovo sad je jos neozbiljno, vecina otvara pakete i igra draft
Malo su pogurali i ove placement meceve, prosle godine za 5 pobjeda mene bacilo u diviziju 3, a vidim sad u diviziju 2 idu sa 5 pobjeda, pa ce trebati vremena da se rivals balansira
Ma ja, to za prvu WL 16.10. ima vise smisla, nego negdje procitah da je odmah 9.10.