Kakav hidroksi, sad kad ozdravi reci ce evo uzeo sam ovu vakcinu/lijek i vidite da radi.
Veze nemam na koji nacin bi njegova bolest mogla uticati na izbore. Ovisi koliko bude teska.
Procitao sam vec argumente da bi mu ovo mogo biti boost jer ce steci simpatije. Nisam siguran koga, al eto.
No isto tako mislim da mnogi nisu svjesni koliko ima ljudi koji uopste ne vjeruju u virus, ili njegovu opasnost, i jos koji u Trumpu vide olicenje maskuliniteta, snage i zdravlja. Za neke ljude to je jedan od razloga sto ga vole, pogotovo u odnosu na Bidena.
Slabasan i krhak Trump nije nesto sto ih privlaci. Tako da to moze biti i argument kontra.
Dalje, ovo unosi nepoznanice u rad ionako haoticne izvrsne vlasti. Sta ako se bas razboli? Hoce li Pence onda preuzeti ovlasti ako ovaj nije sposoban? Hoce li mozda traziti da se odgode izbori jer nije sposoban da vodi kampanju? Sta ako umre, na koji nacin ce se onda odvijati izbori?
Jos jedan zaplet u prici zvanoj Predsjednik Trump. Kakvi ce se filmovi o ovome raditi.