Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Entropio wrote: ↑30/09/2020 17:02
Realno, sta je za nju cvaja?
ja da imam onakav auto svaki dan bi parkirao po trotoaru u titovoj i kulovica.nikad me ne bi bilo sramota jer vozim premijum,dok se vozaci azijskih nakaza i francuskih kanti moraju sakrivati po podzemnim garazama,pajel
ja da imam onakav auto svaki dan bi parkirao po trotoaru u titovoj i kulovica.nikad me ne bi bilo sramota jer vozim premijum,dok se vozaci azijskih nakaza i francuskih kanti moraju sakrivati po podzemnim garazama,pajel
Htjedoh isto napisati.
Ali pored toga sto vozi njemacki premium, zena je jos i mocna. Sto je naravno logicno, jer ako si mocan, vozis svabu. Ali mocna u pravom smislu te rijeci. Muz joj kontrolise jebenu drzavu, a ona njega. Moze raditi sta hoce.
Dozeru, sta mislis kolko trosi Mecka i da li Sebiju boli kara za to?
Dobro je neko napisao, narucili kaznu da se ulizu krezavstini zelenoj za izbore...ko da u policji ne znaju cije je to auto...de boga vam...i ko da je smio tamo neki lik da nasara nalog i posalje ili ostavi...sve nekakva predstava za budale, a neka je, kad smo se doveli u situaciju da nepismena kamara krezavih ezdeaoida vodi kolo u gradu u svim segmentima...
vjeshalica wrote: ↑01/10/2020 08:45
Dobro je neko napisao, narucili kaznu da se ulizu krezavstini zelenoj za izbore...ko da u policji ne znaju cije je to auto...de boga vam...i ko da je smio tamo neki lik da nasara nalog i posalje ili ostavi...sve nekakva predstava za budale, a neka je, kad smo se doveli u situaciju da nepismena kamara krezavih ezdeaoida vodi kolo u gradu u svim segmentima...
Policija je ogledano države, a država je jedan obični qurac, odnosno je postoji... U takvoj državi svaki drot kreće od predpostavke, neko ko je je drzak i hrabar da parkira auto na trotoar u Titovoj je nekog kome se to može i koga ne treba dirati, zato okreni glavu na drugu stranu i kinji buraniju...
Pitaj ti vozace grasa sto voze rutu na dom armije koliko puta su zaglavili zbog auta parkiranog ondje na kraju strose... imaju foto album sigurno, pa niko nikad kazne nije dobio ako je zbrisao prije dolaska policije
Da ne pricam sta materijala ima na onim dash cam snimcima, prekrsaja za zatvor.
Ili na instagram story od omladine. Moze se budzet godisnji za mjesec napuniti
Veliko je pitanje da li ta kazna uopšte postoji. A ako postoji onda je problem ovo što @Dimu1927 kaže.
Ili je video snimak, fotografija, dokaz - ili nije!
Ako nije onda nikad nije, ako jeste onda uvijek jeste i treba postupiti po prijavi.
Isto tako, taman ce onih 50 stovalaca lika i djela trkaca Vedrana dobiti kazne. Hoce ali u snovima.
Malo medijski isprati, malo zagalami da se misli kako vlast radi, da se masa smiri i to je to.
drug_profi wrote: ↑02/10/2020 13:27
Veliko je pitanje da li ta kazna uopšte postoji. A ako postoji onda je problem ovo što @Dimu1927 kaže.
Ili je video snimak, fotografija, dokaz - ili nije!
Ako nije onda nikad nije, ako jeste onda uvijek jeste i treba postupiti po prijavi.
Pa eto, nečija slika princeze Izmetbegović sa portala je uzeta kao dokaz za kaznu, samo što je sliku kao dokaz za prekršaj uvrstio sam MUP KS, a ne građanin odnosno portal.
Optimist wrote: ↑02/10/2020 13:36
Isto tako, taman ce onih 50 stovalaca lika i djela trkaca Vedrana dobiti kazne. Hoce ali u snovima.
Malo medijski isprati, malo zagalami da se misli kako vlast radi, da se masa smiri i to je to.
Koliko znam, njima su na licu mjesta ispisani nalozi pa se Nailovoj materi mogu žaliti i gledati kako da skupie tu cvaju po glavi na vakat da ne bude četeres'.
Optimist wrote: ↑02/10/2020 13:36
Koliko znam, njima su na licu mjesta ispisani nalozi pa se Nailovoj materi mogu žaliti i gledati kako da skupie tu cvaju po glavi na vakat da ne bude četeres'.
zakon je nazalost takav da ih policajac moze kao i sebiji kazniti sa 40km odnosno 20 ako plate odmah u slucaju pogresnog parkiranja, u sebijinom slucaju treba istaci da bi bilo dobro da je i pauk dosao pa da je auto zavrsilo na radovom parkingu a to su troskovi za koje nema 50% ako platis u prvih 7 dana i bio bi pokazatelj da je tolerancija nulta
sto se tice ovih samoprozvanih vozacina, policija imje sigurno izasla u susret jer je pored nepotrebnog blokiranja jedne od traka glavne saobracajnice sigurno bilo moguce napisati i kazne za remecenje javnog reda i mira, kao i kazne zbog buke koju su svojim truhlim vozilima proizvodili vozaci i motordzije u koloni, takodjer je sigurno bilo i drskog ponasanja i vrijedjanja sluzbenih lica a za to postoji prekrsajna kazna od 200km ako je izrice policajac
slicne mjere bi trebalo primjeniti i na kolone vozila iz svatovskih kolona kao i one koji ne zele da se sklone hitnoj da prodje