Kako dobiti posao Vatrogasca?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Quatrro Bajeena

#1 Kako dobiti posao Vatrogasca?

Post by Quatrro Bajeena »

Pozzz u zadnje vrijeme sam se poceo vise interesovati za posao vatrogasca,imam iskustvo rada kao security guard ali posao vatrogasca me uvijek zanimao i zelio bi da se malo vise raspitam i edukujem oko procesa zaposljavanja.Koje kvalifikacije su mi potrebne,gdje se to uopste radi,i da li je to uopste moguce u FBIH.

Zvuci mozda glupo,student sam i uopste nemam nikakve veze sa tim smjerom edukovanja,ako neko zna vise o ovome bio bi zahvalan! :o
shandrprcSA

#2 Re: Kako dobiti posao Vatrogasca?

Post by shandrprcSA »

samo stela
murga225883

#3 Re: Kako dobiti posao Vatrogasca?

Post by murga225883 »

Moras imati tehnicku skolu.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#4 Re: Kako dobiti posao Vatrogasca?

Post by mk ultra »

Quatrro Bajeena

#5 Re: Kako dobiti posao Vatrogasca?

Post by Quatrro Bajeena »

mk ultra wrote: 01/10/2020 21:51 https://ap.ks.gov.ba/administrativni-po ... vatrogasca

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... X4VwvAikia

Sve ove zakone imas sigurno online
Ako gdje zapnes slobodno pitaj
Hvala za linkove procitao sam sve,nije mi jasno samo nekoliko stvari,ovaj ispit je vec pod sumnjom da radim kao vatrogasac jeli tako?Nije to nikakva obuka koja bi mene spremila za taj posao i da kada polozim mogu da pocnem da radim ili trazim taj posao?
Druga stvar,i osoba iznad je isto spomenula srednju tehnicku,ja sam zavrsio gimnaziju da li me to eliminise od mogucnosti da polazem ovaj ispit i trazim ovaj posao?
Ako imas jos nekih informacija da li bi morao mozda ici u MUP ili da ih zovnem da pitam za vise informacija oko ovoga.
Post Reply