Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je ta cijena po kojoj se prodavala i prije. Realna cijena, s tim da nema u faktu popusta, osim ugradnje koja je besplatna.
U tom rangu dobra alternativa bi bio dunlop winter sport 5, koji je jeftiniji za cca 100 KM.
Gdje ima ova ponuda za dunlop? Ovo sto online web shopvi nude, Dunlop WS5 je 162-166, Cont ts860 168km. Mozda nisam sve pregledao, hvala. Ista dimenzija 205...
gdje uzeti solidne a povoljne gume za VW Polo Classic, ove sad su vec na autu od 2014-15, jedva krenem uz dalmatinsku kad je prva kisa koliko su izlizane (nije do mene 10000%)
a vidi ima dosta radnji, i imaju poštene cijene kada se usporedi s nekim eurposkim
od makbela, unitrade, guma m, maja, total trade, itd, pogledaš vidiš šta ti odgovara punodom i cijenom
imaš i online, ja uzeo na ekupi bila najniža cijena, samo nemaju baš sve dimenzije imaju ove najčešće
pazi i u prodavnicama i online je samo cijena gume, nije uključena montaža i balans
imaš i drugih online prodavnica pogledaj, mislim samo da gumeonline.ba nešto nije ok, lupali su neke niđe veze cijene
vindfaker wrote: ↑29/09/2020 15:42
gdje uzeti solidne a povoljne gume za VW Polo Classic, ove sad su vec na autu od 2014-15, jedva krenem uz dalmatinsku kad je prva kisa koliko su izlizane (nije do mene 10000%)
vindfaker wrote: ↑29/09/2020 15:42
hopi wrote: ↑29/09/2020 20:24
a vidi ima dosta radnji, i imaju poštene cijene kada se usporedi s nekim eurposkim
od makbela, unitrade, guma m, maja, total trade, itd, pogledaš vidiš šta ti odgovara punodom i cijenom
imaš i online, ja uzeo na ekupi bila najniža cijena, samo nemaju baš sve dimenzije imaju ove najčešće
pazi i u prodavnicama i online je samo cijena gume, nije uključena montaža i balans
imaš i drugih online prodavnica pogledaj, mislim samo da gumeonline.ba nešto nije ok, lupali su neke niđe veze cijene
drug_profi wrote: ↑29/09/2020 22:00
A još kad bi znao dimenzije guma gdje bi ti bio kraj.
E meni to ne ide u vugla. Covjek godinu dana vozi auto, ja ga pitam koji ti je motor, kae, ne znsm.....je li hdi, puretech...??? Dizel je, ali ne znsm koja mu je snaga......
A o dimenzijama guma,....to da ne pricam. Kolega dogovorio kupovinu guma za broj veće od onih koje mu trebaju. Kod njega 15, narucio 16 ke......
E meni to ne ide u vugla. Covjek godinu dana vozi auto, ja ga pitam koji ti je motor, kae, ne znsm.....je li hdi, puretech...??? Dizel je, ali ne znsm koja mu je snaga......
A o dimenzijama guma,....to da ne pricam. Kolega dogovorio kupovinu guma za broj veće od onih koje mu trebaju. Kod njega 15, narucio 16 ke......
al
zato dobra cijena
Bas tako. Vidio dobru cijenu, olx....poruke, dogovor, sreca pa nas je upoznao sa namjerom....
Hahahaha, kupuje frajer pogrešnu dimenziju. E svašta.
Krajem sljedece sedmice idem na malo duzi put i bice voznje u ranu zoru preko planina, pa sta mislite je li bolje ici na ljetnim GY koji zavrsavaju svoju cetvrtu sezonu ili staviti S3 koristen samo prosle zime?