Za razliku od Komšića koji šalje ljubavna pisma svim Hrvatima u BiH, evo zamalo pa se nismo svi rastopili od njegovih izljeva ljubavi...
Demokratska fronta Željko Komšić
- Kolinda
#46376 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Kolinda
#46377 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Novak20 wrote: ↑29/09/2020 22:32Kakav hb forum ? Oni imitiraju mene pa su nadošli na neke stvari.![]()
Ne mrzim nikoga samo mi ovaj od SDA kupljeni jad nije simpatičan kao političar. Zbog takvih koji se prodaju i rade za jednu etno-nacionalnu stranku protiv druge iste takve sam prestao biti "ljevičar".
Vjerujem da mi ne bi bio simpatičan ni kao čovjek da ga kojim slučajem znam.
A onima koji glasaju za Komšića dajem preporuku da glasaju i za njegovu "ljevičarsku" stranku DF pa da se SDA skine sa vlasti.![]()
Ono sebi ne biraju "graDŽansku" opciju, njima trebaju desničari, nacionalisti dok drugima daju graDŽana Komšića
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#46378 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pratim ja taj forum duže vrijeme i ne bih rekao da oni tebe imitiraju. preslikana priča, koja je doduše na tom forumu više ispuhala, pa se u vas nekoliko prenosi na ovaj forum.Novak20 wrote: ↑29/09/2020 22:32Kakav hb forum ? Oni imitiraju mene pa su nadošli na neke stvari.![]()
Ne mrzim nikoga samo mi ovaj od SDA kupljeni jad nije simpatičan kao političar. Zbog takvih koji se prodaju i rade za jednu etno-nacionalnu stranku protiv druge iste takve sam prestao biti "ljevičar".
Vjerujem da mi ne bi bio simpatičan ni kao čovjek da ga kojim slučajem znam.
A onima koji glasaju za Komšića dajem preporuku da glasaju i za njegovu "ljevičarsku" stranku DF pa da se SDA skine sa vlasti.![]()
sama činjenica da se na negativan komentar o draganu covicu dobije više unlajkova nego lajkova je jasan znak da ste se dobro organizirali.
sve vrlo lako provjerljivo, ako netko ima sumnje.
Last edited by malakh on 29/09/2020 22:41, edited 1 time in total.
-
Novak20
- spreca
#46380 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jarane i rukama i nogama za nju,ako hoces sredicu ti da dodjes da i ti glasas za njuDr Arsla wrote: ↑29/09/2020 18:21Ciganka sam al najljepšaBilly The Pljuc wrote: ↑26/09/2020 09:53
Samo da dopunim malo kolega.
Vazda kukamo kako se mladima ne daje prilika, jes da je na listi DF-a al' k'o što gledam da bih glasao za nju, naravno da živim tamo.
Interesuje me šta moj dobri @spreca ima reći za ovaj potez DF-a i kandidaturu Emine u majke jedine.![]()
-
Novak20
#46381 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mene fakat nije briga što tko prati, čita i odakle citira. Potpuni sam individualac i nemam pojma zašto me povezuješ s nekom grupom.malakh wrote: ↑29/09/2020 22:36
pratim ja taj forum duže vrijeme i ne bih rekao da oni tebe imitiraju. preskana priča, koja je doduše na tom forumu više ispuhala, pa se u vas nekoliko prenosi na ovaj forum.
sama činjenica da se na negativan komentar o draganu covicu dobije više unlajkova nego lajkova je jasan znak da ste se dobro organizirali.
Nemam u sebi tog mahalsko-špijunskog mentaliteta niti ambicija da pratim nekakve lajkove.
Time se bave jade jadne koji nemaju pametnija posla.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#46382 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sasvim slučajno pa i u riječ neke citiras. odličan individualizam u smislu ti ćeš to, a ti to.Novak20 wrote: ↑29/09/2020 22:44Mene fakat nije briga što tko prati, čita i odakle citira. Potpuni sam individualac i nemam pojma zašto me povezuješ s nekom grupom.malakh wrote: ↑29/09/2020 22:36
pratim ja taj forum duže vrijeme i ne bih rekao da oni tebe imitiraju. preskana priča, koja je doduše na tom forumu više ispuhala, pa se u vas nekoliko prenosi na ovaj forum.
Nemam u sebi tog mahalsko-špijunskog mentaliteta niti ambicija da pratim nekakve lajkove.![]()
ispraviti ću svoj krivi navod. dobro organizirana grupa od nekoliko individualaca.
a najtragičnije je što još hoćeš i žrtva da ispadnes. kao tebe netko negdje smjesta, stavlja ti metu, etiketira etc.
- BHCluster
#46383 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Valja sendvich zaraditi.malakh wrote: ↑29/09/2020 22:53sasvim slučajno pa i u riječ neke citiras. odličan individualizam u smislu ti ćeš to, a ti to.Novak20 wrote: ↑29/09/2020 22:44Mene fakat nije briga što tko prati, čita i odakle citira. Potpuni sam individualac i nemam pojma zašto me povezuješ s nekom grupom.malakh wrote: ↑29/09/2020 22:36
Nemam u sebi tog mahalsko-špijunskog mentaliteta niti ambicija da pratim nekakve lajkove.![]()
ispraviti ću svoj krivi navod. dobro organizirana grupa od nekoliko individualaca.
a najtragičnije je što još hoćeš i žrtva da ispadnes. kao tebe netko negdje smjesta, stavlja ti metu, etiketira etc.
-
Novak20
#46384 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Od štovaoca lika i djela Željka Komšića - DF i ne očekujem nešto pametnije od ad hominem bljuvotina kada nestane argumenata, tako da me nisi razočarao.malakh wrote: ↑29/09/2020 22:53sasvim slučajno pa i u riječ neke citiras. odličan individualizam u smislu ti ćeš to, a ti to.Novak20 wrote: ↑29/09/2020 22:44Mene fakat nije briga što tko prati, čita i odakle citira. Potpuni sam individualac i nemam pojma zašto me povezuješ s nekom grupom.malakh wrote: ↑29/09/2020 22:36
Bolje ti je da pišeš kako i kojim programom privući glasače DF na lokalnim izborima gdje Hrvati nisu bitna tema. U provinciji DF ima prsatu Eminu ali imam osjećaj da u Sarajevu slijedi pravi potop ako raja nije zaboravila preletače po OV i obaranje vlade KS.
- malakh
#46385 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ispravka krivog navoda. ja sam štovaoc projekta željko komšić, a u ovom trenutku željko komšić je jedini koji je u mogućnosti, kao pojedinac, imati preko 150 tisuća glasova za člana predsjedništva i tako potući dragana čovića. to mi je jasno i kroz pažnju koja mu se pridaje kroz svako javno obraćanje, cijepanje dlake na četiri dijela i pomno čitanje i slušanje svake izgovorene riječi. dok npr. javna obraćanja nermina nikšića, peđe kojovića prođu skoro i neopaženo. mada preptostavljam da je kojović kojim slučajem hrvat, sa ambicijama da bude član predsjedništva, da bi prolazio istu torturu. i jasno je meni da tvoj/vaš primarni cilj nije, niti će ikada biti diskreditacija željka komšića, jer će isti možda i za 6 godina okončati svoju političku karijeru. problem je projekat koji će ostati da živi i poslije njega i bojazan da će se naći netko novi tko je u mogućnosti da u svakom trenutku skupi 150 tisuća glasova i bude u predsjedništvu umjesto čovića ili predstavnika fašističkog hdza.Novak20 wrote: ↑29/09/2020 23:12Od štovaoca lika i djela Željka Komšića - DF i ne očekujem nešto pametnije od ad hominem bljuvotina kada nestane argumenata, tako da me nisi razočarao.malakh wrote: ↑29/09/2020 22:53sasvim slučajno pa i u riječ neke citiras. odličan individualizam u smislu ti ćeš to, a ti to.Novak20 wrote: ↑29/09/2020 22:44
Mene fakat nije briga što tko prati, čita i odakle citira. Potpuni sam individualac i nemam pojma zašto me povezuješ s nekom grupom.
Bolje ti je da pišeš kako i kojim programom privući glasače DF na lokalnim izborima gdje Hrvati nisu bitna tema. U provinciji DF ima prsatu Eminu ali imam osjećaj da u Sarajevu slijedi pravi potop ako raja nije zaboravila preletače po OV i obaranje vlade KS.
a što se tiče dfa, ne možeš naći niti jedan jedini post u kojem sam ih branio ili iskazivao pozitivno mišljenje spram te stranke. dapače.
ali, budući da pokušaj pretvaranja u žrtvu kojoj se lijepe etikete i optužbe nije prošao, ne iznenađuje me ni ovaj napad.
ps na tom herceg bosna forumu ste me čak tri puta banovali zbog sličnog pisanja i uriniranja po vašem velikom vođi. valjda se prepali da ne koji pratilac neće složiti sa mojim mišljenjem. i tako ste nas sve redom banovali i ostali su samo oni koji slijede jednoumlje da je netko majoriziran, iako kontrolira finacije i ima mogućnost da već pune dvije godine stopira formiranje vlasti i ustavnog sud fbih. daleko je to od majorizacije, prije bih nazvao obmanjivanjem i razvlačenjem pameti finim hrvatima i bošnjacima.
-
Novak20
#46386 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stani malo ! Ti dakle nisi ljevičar nego netko tko navija i radi za SDA projekt Komšićmalakh wrote: ↑29/09/2020 23:25
ispravka krivog navoda. ja sam štovaoc projekta željko komšić, a u ovom trenutku željko komšić je jedini koji je u mogućnosti, kao pojedinac, imati preko 150 tisuća glasova za člana predsjedništva i tako potući dragana čovića. to mi je jasno i kroz pažnju koja mu se pridaje kroz svako javno obraćanje, cijepanje dlake na četiri dijela i pomno čitanje i slušanje svake izgovorene riječi. dok npr. javna obraćanja nermina nikšića, peđe kojovića prođu skoro i neopaženo. mada preptostavljam da je kojović kojim slučajem hrvat, sa ambicijama da bude član predsjedništva, da bi prolazio istu torturu. i jasno je meni da tvoj/vaš primarni cilj nije, niti će ikada biti diskreditacija željka komšića, jer će isti možda i za 6 godina okončati svoju političku karijeru. problem je projekat koji će ostati da živi i poslije njega i bojazan da će se naći netko novi tko je u mogućnosti da u svakom trenutku skupi 150 tisuća glasova i bude u predsjedništvu umjesto čovića ili predstavnika fašističkog hdza.
a što se tiče dfa, ne možeš naći niti jedan jedini post u kojem sam ih branio ili iskazivao pozitivno mišljenje spram te stranke. dapače.
ali, budući da pokušaj pretvaranja u žrtvu kojoj se lijepe etikete i optužbe nije prošao, ne iznenađuje me ni ovaj napad.
ps na tom herceg bosna forumu ste me čak tri puta banovali zbog sličnog pisanja i uriniranja po vašem velikom vođi. valjda se prepali da ne koji pratilac neće složiti sa mojim mišljenjem. i tako ste nas sve redom banovali i ostali su samo oni koji slijede jednoumlje da je netko majoriziran, iako kontrolira finacije i ima mogućnost da već pune dvije godine stopira formiranje vlasti i ustavnog sud fbih. daleko je to od majorizacije, prije bih nazvao obmanjivanjem i razvlačenjem pameti finim hrvatima i bošnjacima.
Druga stvar, očito si pokupio nekakvu paranoju na tom nekom forumu s kojim nemam veze. Što onda meni kmečiš ?
Kakvi bolan VI i MI ? Pa ti si jednako "jednouman" kao i većina koja se ubraja i piše u trećem licu množine.
Finim Hrvatima i Bošnjacima preporučam da glasaju da glasaju direktno za SDA ili HDZ ili za sve one stranke protiv kojih ti pišeš. Naročito one koje neće u otvorenu koaliciju sa SDA radi potiranja ionako slabog građanskog elementa u urbanim sredinama.
A ti se malo opusti, projekt je došao do kraja pa ne moraš visiti na internetu 24/7. Škodi zdravlju.
- Styling
#46387 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa kada u Predsjednistvu nista ne rade, pa malo da ubije vrijeme.no_sekirli wrote: ↑29/09/2020 07:53Nisam znao da je Ublehar postao Bakirov savjetnik. Koja je to gromada, pored pustog posla u Predsjedništvu, ima vremena i za savjetničke usluge.Istakao je da uoči posjete razgovarao s Izetbegovićem, kojem je rekao da se u odnosima dvije države mora paziti kako se razgovara i savjetovao mu da u Zagreb ide kao šef SDA, a ne predstavnik jednog naroda.![]()
-
Škobo Habu
#46388 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Strah od atrofije Komšića imaju samo oni koji nemaju dulju političku viziju od hefte. A to su sve sami pabnsionirani ljubitelji političkog izetbegovićevizma.malakh wrote: ↑29/09/2020 17:17 činjenica je da će se konačnim padom komšića, u roku od osam godina stvoriti sve pretpostavke da se u bosni i hercegovini stvore enklave gdje će najviše nahebati oni koji vole državu bosnu i hercegovinu, a što će biti uvod u 1991. i 1992. godinu.
mnogi ne razumijemo koliko se štete nanese kada jedna kolinda izjavi da u bosni i hercegovini trenutačno orbitira preko 10 tisuća džihadista, a to isto potvrde i član predsjedništva države i ambasadori koje je on imenenovao.
zato je potrebno da se što prije nađe alternativa komšiću, ako nam ovakav komšić ne valja, a to treba očekivati od nenacionalnih stranaka.
- malakh
#46389 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
cime se to mjeri moje ljevicarstvo? jos ste i za to poceli certifikate izdavati, kao onomad tko je pravi hrvat, a tko je "halal" hrvat.Novak20 wrote: ↑30/09/2020 00:22Stani malo ! Ti dakle nisi ljevičar nego netko tko navija i radi za SDA projekt Komšićmalakh wrote: ↑29/09/2020 23:25
ispravka krivog navoda. ja sam štovaoc projekta željko komšić, a u ovom trenutku željko komšić je jedini koji je u mogućnosti, kao pojedinac, imati preko 150 tisuća glasova za člana predsjedništva i tako potući dragana čovića. to mi je jasno i kroz pažnju koja mu se pridaje kroz svako javno obraćanje, cijepanje dlake na četiri dijela i pomno čitanje i slušanje svake izgovorene riječi. dok npr. javna obraćanja nermina nikšića, peđe kojovića prođu skoro i neopaženo. mada preptostavljam da je kojović kojim slučajem hrvat, sa ambicijama da bude član predsjedništva, da bi prolazio istu torturu. i jasno je meni da tvoj/vaš primarni cilj nije, niti će ikada biti diskreditacija željka komšića, jer će isti možda i za 6 godina okončati svoju političku karijeru. problem je projekat koji će ostati da živi i poslije njega i bojazan da će se naći netko novi tko je u mogućnosti da u svakom trenutku skupi 150 tisuća glasova i bude u predsjedništvu umjesto čovića ili predstavnika fašističkog hdza.
ps na tom herceg bosna forumu ste me čak tri puta banovali zbog sličnog pisanja i uriniranja po vašem velikom vođi. valjda se prepali da ne koji pratilac neće složiti sa mojim mišljenjem. i tako ste nas sve redom banovali i ostali su samo oni koji slijede jednoumlje da je netko majoriziran, iako kontrolira finacije i ima mogućnost da već pune dvije godine stopira formiranje vlasti i ustavnog sud fbih. daleko je to od majorizacije, prije bih nazvao obmanjivanjem i razvlačenjem pameti finim hrvatima i bošnjacima.I to u jednostavno iskazanoj primitivnoj želji da "šukneš" Hrvatima, a usput i NS i SDP pa i DF. Za tebe je bitno samo da se ne ruši "ugled" objekta u tom projektu bošnjačke politike.
![]()
Druga stvar, očito si pokupio nekakvu paranoju na tom nekom forumu s kojim nemam veze. Što onda meni kmečiš ?
Kakvi bolan VI i MI ? Pa ti si jednako "jednouman" kao i većina koja se ubraja i piše u trećem licu množine.![]()
Finim Hrvatima i Bošnjacima preporučam da glasaju da glasaju direktno za SDA ili HDZ ili za sve one stranke protiv kojih ti pišeš. Naročito one koje neće u otvorenu koaliciju sa SDA radi potiranja ionako slabog građanskog elementa u urbanim sredinama.
A ti se malo opusti, projekt je došao do kraja pa ne moraš visiti na internetu 24/7. Škodi zdravlju.
projekat komsic je samo u glavama hdzovaca neki kvaziprojekat sda i bakira, jer ne znaju vise koje epitete da koriste u cilju blacenja istog.
nema tu nikakve zelje da se nekome sukne i da se neko zahebe na bilo kakav nacin. vec je to zelja da tamo gdje nacionalna stranka ne moze suvereno vladati, tako i bude. ovaj put je na stetu hdza, a ne hrvatskog naroda i ja zivim za trenutak kada ce se isto dogoditi i sdau i snsdu. bez ustrucavanja i sa velikim gustom cu se svima njima nasladjivati.
a te agresivne optuzbe, dijeljene certifikata, preslikavanje hb foruma mozes nekom drugom, jer sam ja pencilin za vas.
da ne kazem kako si se sada razotkrio u ciju tikvu puses i kako pozivas sve etnije da glasaju za svoje nacionalne torove, sto sa gnusanjem odbijam. eto ti tvoj hdz i glasaj za njega, ali bez mene. meni to govno ipak smrdi.
a projekat je propao i 2018. godine, pa komsic osvoji 225 tisuca glasova. nije sala. ako ovako nastavite, 2022. ce imati preko 300 tisuca i to odgovorno tvrdim.
- malakh
#46390 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
tko je alternativa? ne razumijes ti sta ja pisem.Škobo Habu wrote: ↑30/09/2020 07:18Strah od atrofije Komšića imaju samo oni koji nemaju dulju političku viziju od hefte. A to su sve sami pabnsionirani ljubitelji političkog izetbegovićevizma.malakh wrote: ↑29/09/2020 17:17 činjenica je da će se konačnim padom komšića, u roku od osam godina stvoriti sve pretpostavke da se u bosni i hercegovini stvore enklave gdje će najviše nahebati oni koji vole državu bosnu i hercegovinu, a što će biti uvod u 1991. i 1992. godinu.
mnogi ne razumijemo koliko se štete nanese kada jedna kolinda izjavi da u bosni i hercegovini trenutačno orbitira preko 10 tisuća džihadista, a to isto potvrde i član predsjedništva države i ambasadori koje je on imenenovao.
zato je potrebno da se što prije nađe alternativa komšiću, ako nam ovakav komšić ne valja, a to treba očekivati od nenacionalnih stranaka.
-
Škobo Habu
- sinuhe
#46392 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
K'o da je opsadno stanje a ne najveci mir u zemlji. Jebo mirnodobsku politiku.
Hej ko mu je alternativa.
Za kakvu se fiskalnu politiku zalaze ovaj najpopularniji politicar i predsjednik stranke. Ljevicar li je?
Za kakvu se fiskalnu politiku zalaze ovaj najpopularniji politicar i predsjednik stranke. Ljevicar li je?
- malakh
#46393 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
da cujemo? ko je alternativa?
-
Novak20
#46394 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Auffff.malakh wrote: ↑30/09/2020 08:28cime se to mjeri moje ljevicarstvo? jos ste i za to poceli certifikate izdavati, kao onomad tko je pravi hrvat, a tko je "halal" hrvat.Novak20 wrote: ↑30/09/2020 00:22
Stani malo ! Ti dakle nisi ljevičar nego netko tko navija i radi za SDA projekt KomšićI to u jednostavno iskazanoj primitivnoj želji da "šukneš" Hrvatima, a usput i NS i SDP pa i DF. Za tebe je bitno samo da se ne ruši "ugled" objekta u tom projektu bošnjačke politike.
![]()
Kakvi bolan VI i MI ? Pa ti si jednako "jednouman" kao i većina koja se ubraja i piše u trećem licu množine.![]()
projekat komsic je samo u glavama hdzovaca neki kvaziprojekat sda i bakira, jer ne znaju vise koje epitete da koriste u cilju blacenja istog.
nema tu nikakve zelje da se nekome sukne i da se neko zahebe na bilo kakav nacin. vec je to zelja da tamo gdje nacionalna stranka ne moze suvereno vladati, tako i bude. ovaj put je na stetu hdza, a ne hrvatskog naroda i ja zivim za trenutak kada ce se isto dogoditi i sdau i snsdu. bez ustrucavanja i sa velikim gustom cu se svima njima nasladjivati.
a te agresivne optuzbe, dijeljene certifikata, preslikavanje hb foruma mozes nekom drugom, jer sam ja pencilin za vas.
da ne kazem kako si se sada razotkrio u ciju tikvu puses i kako pozivas sve etnije da glasaju za svoje nacionalne torove, sto sa gnusanjem odbijam. eto ti tvoj hdz i glasaj za njega, ali bez mene. meni to govno ipak smrdi.
a projekat je propao i 2018. godine, pa komsic osvoji 225 tisuca glasova. nije sala. ako ovako nastavite, 2022. ce imati preko 300 tisuca i to odgovorno tvrdim.
Mislio sam da si ljevičar ako toliko zdušno navijaš za Komšića koji za sebe tvrdi da je upravo to, ljevičar. Ne izdajem nikakve certifikate, nema potrebe. Ovdje prave ljevice nema na vidiku, a Komšić je sam sebe oblatio jer svi vide čija je on politička pudlica.
Ne mislim ja da Komšić radi na štetu HDZ, naprotiv. HDZ nikada nije bio jači, podrška iz RH nikada ovako jednoglasna. Problem je što radi protiv bh Hrvata potencirajući prijetnju i agresivnu mržnju kakvu je naročito ispoljio 2018. da dobije glasove koji će mu omogućiti još jedan lagodan mandat u kojem neće raditi ništa korisno ili neće raditi nikako. Zatrovao je sa svojim mahalskim savjetnicima - penIcilinima odnose Hrvata i Bošnjaka na duže vrijeme i do te mjere da se hrvatska politika i javnost sve brže okreće "mirenju" i suradnji sa srpskom politikom.
Gledano na duže vrijeme (ako se još ima u vidu obaranje republike Sarajevo), ne vidim u Komšićevom političkom (ne)radu korist za građane, B/H/S i BiH.
Što se tiče moje preporuke za glasanje ona je proizašla iz mog iskustva glasanja za SDP i prodaju mog glasa SDA. Zato kažem, bolje da sam direktno glasao za SDA nego da neki političar - šupak naplati moj svoju izdaju ideje i ideologije. Osim toga, napisao sam da se glasa:
za sve one stranke protiv kojih ti pišeš. Naročito one koje neće u otvorenu koaliciju sa SDA radi potiranja ionako slabog građanskog elementa u urbanim sredinama.
-
Škobo Habu
#46395 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zašto tako ultimativan stav?
Ti misliš da se svi mogući problemi u ovoj zemlji riješavaju izbacujući HDZ iz vlasti?
O.K. I šta onda. Uvešće nas Željekec u NATO, je l', automatski?
Ili će se nastaviti škleberiti u društvu Dodika i Izetbegovića na Pavlovića Mostu, obećavajući nove prometnice koje nas vode u svijetliju budućnost?
- Better Man
#46396 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić ne može nikom i ničemu biti alternativa. Obična ubleha i potrčko Bakira i SDA. Alternativa je neko mlad i sposoban, koji će se baviti rješavanjem konkretnih stvari, a ne prosipati šuplju, prijetiti da će udariti po prstima i slične ublehe.
- Kolinda
#46397 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jedina alternativa ŽK je Hrvat koji će zastupati većinski interes hrvatskog naroda tj.osoba koji u hrvatskom biračkom tijelu dobije većinu...
-
Novak20
- spreca
- Better Man
#46400 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prvo prouči Ustav BiH. Član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda bira se na području Federacije BiH. Pravo glasa za istog imaju svi punoljetni građani koji žive na teritoriju Federacije BiH bez obzira na nacionalnu pripadnost. I ono što je vrlo bitno, član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda ne zastupa Hrvate, kao što i ostala dva ne zastupaju Bošnjake i Srbe, već državu i sve njene građane bez obzira kojem narodu pripadali. Ono što Čović traži nema uporišta u Ustavu, a i u suprotnosti je sa Evropskim standardima, kao i sa presudom Međunarodnog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić - Finci. Dakle izborni zakon se može promijeniti samo u skladu sa presudom Međunarodnog suda za ljudska prava i u skladu sa demokratskim normama EU, a ne da se vrši diskriminacija svih onih koji nisu iz HDZ-a.