Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote: ↑28/09/2020 14:03
Nešto ste vi tu zajebali
Kod mene igra instalirana na Steamu kako je i od prvog dana, samo sam iz igre morao povezati na Epic Account (koji je igra automatski odradila jer mi je na EPIC account povezan i Steam kao connection).
Što se tiče auta, ja sam dobio sve što sam htio. Imaš tamo u uputama, treba ti steam biti "pimary" da bi pokupio sve s ostalih accounta
Steam je primarni ali auta nigdje nema sav progres je tu na PS4 i na Epicu
Ja deinstalirao, dosta više. U 20min sletio na platinu zbog debila, nije više to to.
Svega došlo nakon ovog "prisajedinjenja" sa epicom.
Možda se nekad vratim,
aditon wrote: ↑29/09/2020 15:03
možda instaliram većeras RL da vidim i to čudo, pa ti javim da me malo uputiš u sve to....prekucao sam sve igre i nemam više šta da igram
moram reći da sam se malo "opustio", gledah neke momke na yt (musty, Thanovic itd) pa sam malo propratio šta rade itd.
Za sat vremena sam osvojio Battle-Bus.
DOduše jesam hinjski uzeo MVP ali nema veze, drug bio ispred mene jedno 30-40 bodova, natjerao ga da liva meč 10 sekundi prije kraja da ostanem ja kao MVP
@aditon doslovno kako kome odgovara. Znam momaka koji su odavno u GC kategoriji iako igraju na KB+M
Većina igra na controlleru (pa i ja), ali nema nikakve prednosti jedno ili drugo, radi se samo o tome na šta navikneš i šta ti bolje odgovara
Averus wrote: ↑29/09/2020 15:20
@liaar Aha, počinješ biti praviš RLaš
@aditon doslovno kako kome odgovara. Znam momaka koji su odavno u GC kategoriji iako igraju na KB+M
Većina igra na controlleru (pa i ja), ali nema nikakve prednosti jedno ili drugo, radi se samo o tome na šta navikneš i šta ti bolje odgovara
ao je tako, onda neću imati problema s tastaturom i mišem...tako sve igram i tako mi najviše odgovora...(osim soccera koji naravno igram kontrolerom, pa me zato i zanima obzirom da je RL soccer s autima )
Sva auta imaju istu brzinu
Razlika je samo u hitboxu, tj obliku auta.
npr Fennec i Octane imaju isti hitbox
Imas vise o tome na youtube, bolje objasnjeno. To ti je u susultini "nevidljivi" oblik auta, fizicki oblik iz game engine-a
Joj ne znam kako treba objasniti