Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ono sto meni nije jasno je zasto protiv Adesanye svi idu ko picoke i izgledaju prepadnuto i soabo. Jedini Gastelum se pofajtao momacki. Jbte kad se sjetim kakvim je bombama Romero slagao Bobija, pa i Costu, i ovi se dizali i nastavljali, i onda ih ovaj ovako dokrajci. Ne kontam.
Protiv Khabiba ne izgledaju nikako jer ih on jase cijelo vrijeme. Protiv ovog se ako nista mogu upustiti u razmjenu, ne udara valjda jace od Romera majku mu? Gastelum je pet rundi skoro primao te udarce, ove zavrsava nakon 2-3 udarca. Kako? Da ne spominjem da ga niko skoro nije ni pokusao oboriti, hrvanje, grapling, nista.
Ne udara Adesanya jace od Romera ali zna da udara daleko bolje od Romera. Plasira udarce na prava mjesta koje protivnik ne ocekuje.
Khamzat je mozda jedini koji bi mogao da kontrolise Adesany u parteru. OStali su svjesni da je rusenje samo bespotrebno gubljenje energije. Tavares nije imao koristi od rusenja a trenira u Extreme Couture. Kelvin je samo jednom uspio da srusi od devet pokusaja.
11 % uspjesnosti a energija potrosena.
U UFC-u debituje veceras Dusko Todorovic.
Tip koji je nokautirao famoznog showmana Pereiru.
A ko zeli pretvoriti cenera u cvaju tu mu je Condit da pokusa.
Condit je na nizu poraza od 5 izgubljenih borbi protiv jakih boraca. I trebao bi tome doci kraj jer je borac nesto slabiji.
Nije lose staviti De Castra, Todorovica, Phillips i De Randamie na isti tiket. Vrijedi pokusati.
Kladionicari koji su izvadili cenera iz dzepa sada imaju cvaju.
Condit je konacno dobio mec.
Dusko mislim da nije za srednju kategoriju. Ima tehniku i sve, ali nema snagu udarca.
Dekan ga je uzdrmao gadno u prvoj rundi dva puta. Da je bio bilo koji bolji borac Duletu bi tu bio kraj.
Evo najboljeg komentara sa Sherdoga koji opisuje ovu borbu i njegove debi
He looked pretty solid and well-rounded. His striking was mostly on-point and we finally got to see his ground game as well. I'd like to see more from him. That said, don't want to oversell his potential based on one fight because Townsend has been a bust in the UFC and is not really a great measuring stick.
Although that fight was amusing because it looked like a mildly athletic teenage boy beating the brakes off a jacked Heavyweight who somehow managed to convince the commission that he weighed in at 185.
Dricus Du Plessis debituje na UFC Fight Night 179.
Mislim da ce i Roberto posmatrati kako ce Du Plessis proci u UFC s obzirom da je 1:1 sa bivsim KSW sampionom.
Wonderboy nije zainteresovan za Chimaeva
"Ne, neću se boriti protiv njega. Ta borba u ovom trenutku za mene jednostavno nema smisla. Ja sam plasiran na petom mjestu ljestvice i da se borim protiv momka koji nije rangiran? Znate na što time mislim", rekao je Thompson.