Home office / vrijeme

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
r00tf

#1 Home office / vrijeme

Post by r00tf »

Zanima me da li ima jos ljudi koji rade home office ili se vecina vratila na normalan rad, za ove sto rade od kuce kako vi ubijate dosadu ili vrijeme i ovu monotoniju, jer evo nakon vise od 3 mjeseca sam opet na home i ne zelim da se opet ubijam pshicki kakvi su vam prijedlozi cime se rijesit stresa :mrgreen: :|
Magarece_godine

#2 Re: Home office / vrijeme

Post by Magarece_godine »

r00tf wrote: 28/09/2020 12:17 Zanima me da li ima jos ljudi koji rade home office ili se vecina vratila na normalan rad, za ove sto rade od kuce kako vi ubijate dosadu ili vrijeme i ovu monotoniju, jer evo nakon vise od 3 mjeseca sam opet na home i ne zelim da se opet ubijam pshicki kakvi su vam prijedlozi cime se rijesit stresa :mrgreen: :|
Pa radi nešto !?
dr_Evil

#3 Re: Home office / vrijeme

Post by dr_Evil »

r00tf wrote: 28/09/2020 12:17 Zanima me da li ima jos ljudi koji rade home office ili se vecina vratila na normalan rad, za ove sto rade od kuce kako vi ubijate dosadu ili vrijeme i ovu monotoniju, jer evo nakon vise od 3 mjeseca sam opet na home i ne zelim da se opet ubijam pshicki kakvi su vam prijedlozi cime se rijesit stresa :mrgreen: :|
Heho home office, ne mozes ni na forum od zene, fina kancelarija :D
r00tf

#4 Re: Home office / vrijeme

Post by r00tf »

Magarece_godine wrote: 28/09/2020 12:19
Pa radi nešto !?
Pa radim, stas kad nema posla onda sjedit gledat u plafon.. pitam kako zivce lijecite ako ko ima kakvih gluposti da preporuci :zoka:
Post Reply